samsung galaxy S wi-fi 4.0 mı galaxy gio mu yardım!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alporen-1995

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S wi-fi 4.0 mı galaxy gio mu yardım!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar beni 600 tl 'm var samsung galaxy gio(599) almaya karar vermiştim hem uygun fiyat hemde özellikleride iyi sonra galaxy s wifi 4.0(399) ı gördüm galaxy giodan daha iyi duruo özellik bakımından ama fiyat farkına bakınca süpheye düştüm fiyat farkı 200 tl ama galaxy s wifi 4.0 daha yi duruo

galaxy gio:işletim sistemi:800mhz,çözünürlük 480x320,flash playerı desteği yoq,3 mp kamera,

galaxy s wifi 4.0:1 ghz,çözünürlük 480x800,flash playerı desteği var,5mp kamera

galiba geri kalan özellikleri aynı yada gio'nun benim bilmediğim başka farklı özellikleride mi var bi yardım edin kafam karıştı :vur

----------Eklendi @ 01:46:17 ---------- Yazıldı @ 01:30:57 ----------

pardon yanlış yazmışım galaxy s wifi 4.0 ında kamerası 3 mp :D

mavigülen

Üye
arkadaşlar beni 600 tl 'm var samsung galaxy gio(599) almaya karar vermiştim hem uygun fiyat hemde özellikleride iyi sonra galaxy s wifi 4.0(399) ı gördüm galaxy giodan daha iyi duruo özellik bakımından ama fiyat farkına bakınca süpheye düştüm fiyat farkı 200 tl ama galaxy s wifi 4.0 daha yi duruo

galaxy gio:işletim sistemi:800mhz,çözünürlük 480x320,flash playerı desteği yoq,3 mp kamera,

galaxy s wifi 4.0:1 ghz,çözünürlük 480x800,flash playerı desteği var,5mp kamera

galiba geri kalan özellikleri aynı yada gio'nun benim bilmediğim başka farklı özellikleride mi var bi yardım edin kafam karıştı :vur

----------Eklendi @ 01:46:17 ---------- Yazıldı @ 01:30:57 ----------

pardon yanlış yazmışım galaxy s wifi 4.0 ında kamerası 3 mp :D
Samsung Galaxy wifi 4.0'ın telefon özelliği yok.

by*cambaz

Üye
samsung galaxy wifi 4 bir medya aracıdır ıpod gbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt