Cezzbedici3
Üye
N8 Sertap Erener ile Turkcell HD Ses Reklamında [N8 ile Bir Kez Daha Gurur Duydum]
----------Eklendi @ 14:47:50 ---------- Yazıldı @ 14:47:11 ----------
Sertap Erener gibi süper bir isimle bu reklamı çekmiş olması ayrı bir güzellik olmakla birlikte reklamı her gördüğümde daha fazla etkileniyorum, hoşuma gidiyor...
PART1
PART2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PART2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Piyasaya çıkışının üzerinden 6 ay geçmiş olmasına rağmen Turkcell gibi ülkemizin en büyük GSM Operatörü olan bir firmanın yeni bir teknolojinin, HD Ses teknolojisinin tanıtımını N8 ile yapmış olması gurur ve heyecan verici....
----------Eklendi @ 14:47:50 ---------- Yazıldı @ 14:47:11 ----------
Sertap Erener gibi süper bir isimle bu reklamı çekmiş olması ayrı bir güzellik olmakla birlikte reklamı her gördüğümde daha fazla etkileniyorum, hoşuma gidiyor...
İnternete girmek istersin kendi web tarayıcısı donar kapanır. Opera Mobil kurarsın oda her 2 siteden 1 inde dümdüz beyaz sayfa kalır, butonlar çalışmaz lanet olsun der onuda kapatırsın.. Müzik çaları açarsın, telefonu yan çevirirsin o da ne 3 boyutlu albüm kapakları yerine simsiyah bir ekran karşında, müzik çalar kilitlenir öyle kapatamazsın telefonu yeniden başlatman gerekir. Ovi Mağazaya yeni birşey çıkmış mı diye bakmak istersin, gezerken mağaza hoop diye kapanıverir tekrar açman gerekir. Wireless'a bağlanmışsındır, telefon ısrar şekebe üzerinden bağlanmaya çalışır delirtir. Ev Ekranı widgetları online mı değil mi anlayamazsın..