Videolarla c7 nin çizilmez ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayında hangi cihaz olursa olsun sen onu asfalta düşürürsen zaten kırılma olasılığı %90 dır Eğer birz şansın varsa telefon düşerken hafada takla atıp cam ekran üstte kalacak şekilde düşer ozaman alt taraf kırılır veya çizilir biz burda düşme ile kırılma durumunu anlatmıyoruz ben burda camın sağlam olmasından bahsediyorum..

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
kusura bakmayında hangi cihaz olursa olsun sen onu asfalta düşürürsen zaten kırılma olasılığı %90 dır Eğer birz şansın varsa telefon düşerken hafada takla atıp cam ekran üstte kalacak şekilde düşer ozaman alt taraf kırılır veya çizilir biz burda düşme ile kırılma durumunu anlatmıyoruz ben burda camın sağlam olmasından bahsediyorum..

çelik kasa zaten kardeşim kırılma olasılığı %90 olamaz ekranın sağlamlığı konusunda duğru söylüyorsun ama genede çiziliyor :nono::nono::nono::allalla:

Dampierre

Dampierre

Üye
ben kendi n8'im de denemeye korkuyorum, bastırmadan yaptım bişe olmadı ama bastırmaya tırsıyorum :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
çelik kasa zaten kardeşim kırılma olasılığı %90 olamaz ekranın sağlamlığı konusunda duğru söylüyorsun ama genede çiziliyor :nono::nono::nono::allalla:
ya çelik kasada olsa aynı sen telefonu 3.kattan aşağı at bakalım ne oluyo farketmez yine parçalanır bu sonuçta beton değil telefon ama kısa mesafe düşüşlerinde c7 gibi çelik kasalı telefonların avantajı var tabi yok değil diğer telefonlara göre şanslı bu konuda

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
ya çelik kasada olsa aynı sen telefonu 3.kattan aşağı at bakalım ne oluyo farketmez yine parçalanır bu sonuçta beton değil telefon ama küçük mesafelerde c7 gibi çelik kasalı telefonların avantajı var tabi yok değil diğer telefonlara göre şanslı bu konuda

sen 3. kattan atmış gibi konuşuyorsun ?????????:naughty::naughty::naughty:

----------Eklendi @ 10:44:38 ---------- Yazıldı @ 10:44:13 ----------

ammada atıyorsun yaniii

----------Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:38 ----------

ben kendi n8'im de denemeye korkuyorum, bastırmadan yaptım bişe olmadı ama bastırmaya tırsıyorum :)

haydi bastır
bastır bastır bişey olmaz

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 10:44:38 ---------- Yazıldı @ 10:44:13 ----------

ammada atıyorsun yaniii

----------Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:38 ----------

haydi bastır
bastır bastır bişey olmaz
İnsan beyni bunu anlayabilir zaten atmama ne gerek var? 3.kattan beton bile atsan parçalanma ihtimali var yani kafanda canlandır mantıklı geliyormu sana?Ben atmadım atsam parçalanırdı zaten telefon bu sonuçta :ehe

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
İnsan beyni bunu anlayabilir zaten atmama ne gerek var? 3.kattan beton bile atsan parçalanma ihtimali var yani kafanda canlandır mantıklı geliyormu sana?Ben atmadım atsam parçalanırdı zaten telefon bu sonuçta :ehe

kardeşim o telefonu 3. kattan düşüren kişi ya gerizekalıdır yada inşaat işçisi felan gerizekalıysa öyle bi telefonla işi ne inşaat işçisiyse onunda öyle bi telefonla işi ne ewğer öyle bi telefonu varsa inşaatta işi ne

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o telefonu 3. kattan düşüren kişi ya gerizekalıdır yada inşaat işçisi felan gerizekalıysa öyle bi telefonla işi ne inşaat işçisiyse onunda öyle bi telefonla işi ne ewğer öyle bi telefonu varsa inşaatta işi ne
Ya insanlık hali hiç mi kimsenin başına gelmedi sanıyorsun?Ben burda telefonu 3.kattan aşağı bırakın demiyorum zaten olduda düştü diyorum yani beyninde canlandır diyorum..Balkonda fotoğraf çekerken düşme ihtimali olamazmı yani :ah

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Ya insanlık hali hiç mi kimsenin başına gelmedi sanıyorsun?Ben burda telefonu 3.kattan aşağı bırakın demiyorum zaten olduda düştü diyorum yani beyninde canlandır diyorum..Balkonda fotoğraf çekerken düşme ihtimali olamazmı yani :ah

kardeşim sen 3. kattamı oturuyorsun
takmışsın bi 3. kat, balkon............:d::d::d:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen 3. kattamı oturuyorsun
takmışsın bi 3. kat, balkon............:d::d::d:
Ya sen takıldın bence oraya ben örnek verdim 3.kat olur 5.kat olur nedense takıldın sen oraya :ehe Çok yüksek bir mesafeden herhangi bir cihazın yere düşmesinde parçalanmasından bahsediyorum..Hadi buna itiraz et :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Ya sen takıldın bence oraya ben örnek verdim 3.kat olur 5.kat olur nedense takıldın sen oraya :ehe Çok yüksek bir mesafeden herhangi bir cihazın yere düşmesinde parçalanmasından bahsediyorum..Hadi buna itiraz et :hmmm

Sorunları var onun uğraşmaya değmez dostum.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
evet buna katılıyorum :oke::oke::oke:

----------Eklendi @ 11:22:00 ---------- Yazıldı @ 11:18:57 ----------

evet evet psikoloğa gittim toplam 20 seansa 3000 dolar istedi psikolojim dahada bozuldu
eyvah :sos: git kendine çay koy hehe:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

Üst Alt