Videolarla c7 nin çizilmez ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evt c7nin ki ole n8inde bi o kdar vardr :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu videolara hala inanıyor musunuz ya :kotu:

kadir9809

kadir9809

Üye
ewt yha c7 250 TL tuttu :D

synergy11

synergy11

Üye
şişirme reklam bunlar :) n8 e de çizilmez diolardı aldım çelik kapı anahtarını arka kasaya bi koydum çizildi :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

madem öyle diyorsun kendi c7'inde aynılarını denesene yiyorsa :)
geçen gün konsere gittim herhalde evden hızlı çıkarken boş cebime koyacağıma anahtar olan cebime koymuşum telefonu neyse gittim konsere baya çoştuk hatta bayağı bi zıplamıştık konserde falan bu arada telefonda anahtarlıkla aynı cepte ..sonra konser bitiminde bir baktım ki telefonu anahtarlıkla aynı cebe koymuşum sonra bir çıkardım cam aynen çiziksiz duruyo :naughty: yani normalde zıplama esnasında özellikle camın bayağı hırpalanmış olması gerekirken bir tek çizik bile olmaması beni çok sevindirdi (h)

Overdose34

Overdose34

Üye
Sahilde c7min ekrani kum tanesi yapıştı 1 tane bezle silerken cizdi. Hikaye bunlar.

ayasin

Üye
n8 in hiç bi tarafı çizilmiyor diyorlar nasıl olduysa bir sürü çizik var kasada :)

----------Eklendi @ 20:49:07 ---------- Yazıldı @ 20:45:59 ----------

ki öyle ahım şahım bi darbede almadı yani :))

miaculpa

miaculpa

Üye
alayı fake benim c7nin camıda çizildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen ya bize gelenlerin ekranları adi yada bunlar özel yapım falan heralde otuz santimden düştü çizildi ekran.

tnrblr

Üye
kim ne derse desin bence gayet sağlam telefon... Ben abartısız 7-8 kere düşürdüm telefonu hemde mermere :D tık yok çizilmede yok sadece kasada hafif eziklik var oda olsun yani nerelerden düşürdüm o telefonu ben :D

mmeettiinn0033

mmeettiinn0033

Üye
Ya insanlık hali hiç mi kimsenin başına gelmedi sanıyorsun?Ben burda telefonu 3.kattan aşağı bırakın demiyorum zaten olduda düştü diyorum yani beyninde canlandır diyorum..Balkonda fotoğraf çekerken düşme ihtimali olamazmı yani :ah
walla benim düştü ama birşey olmadı [6300]

asigsasi

asigsasi

Üye
en iyisi jelatin kullanmak

deliyesil16

Üye
Bir arkadaşım ekranı fermuarla çizdiğini ama sonra çiziğin kaybolduğunu yazmış.. doğru ekranda ufak çizikler kendiliğinden kayboluyor buda c7 ekranların özelliği... kendim bıçakla denedim çizilmedi...

Üst Alt