Max. RAM DEĞERLERİNİZ

Sponsorlu Bağlantılar

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
trawolta kim e sordun

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Jbak Açık 60Mb Orjinal v52.0.7
JBak'ı da kapatırsak :aha:

OraTsu homescreen Widgetlar açık. Rehber Çubuğu ev ekranından 5mb daha az ram yiyor.

Programları sonlandırınca 64 MB oldu :)

RIF@T

RIF@T

Üye
55 70 mb

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

:naughty::naughty::naughty:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
en fazla 77.3 mb oldu dahada yukarısına çıkmadı ama en azından bu ram ile oyunlarda %20 performas artışı oluyor

SilentOne

SilentOne

Üye
sen hangi cwf yı kulanıyn yha

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
42 FPS ekran yenileme hızı yemin ediyorum uçuyor resmen :ehe:ehe

giray38

giray38

Üye
42 FPS ekran yenileme hızı yemin ediyorum uçuyor resmen :ehe:ehe
Ohaa baba sarjı kaç gün gidiyor o aletin (bak telefon demiyorum o 5800 a benzeyen şeye) benimki 35 FPS de hızlı diye kendi kendime hava atıyordum :d::d:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yoğun kullanımda bile 1 rahat dayanabiliyor hiç uğraşmasam 4 gün rahat gider

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Nolur telefonundaki Rofs u paylaş ya :ehe

fw paylaşmama kararımı okumadın galiba ama uğraşırsanız olur 50 FPS deneyecem ama 42 FPS bile acaip hızlı ayarlardaki menülere anında giriyor 70 mb ram ile sorunsuz oyun keyfi :naughty:

mystiery_

mystiery_

Üye
sen heryerden cıkıyrsn la fw yaptımda ramı su olduda vs.vs. bılader madem yaptın boyle bısey bunuda dıle getırıyrsn her fırsatta paylasta vatandasa bı hayrın olsun

[Max ram: 56,21 mb]

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sen heryerden cıkıyrsn la fw yaptımda ramı su olduda vs.vs. bılader madem yaptın boyle bısey bunuda dıle getırıyrsn her fırsatta paylasta vatandasa bı hayrın olsun

[Max ram: 56,21 mb]

kardeşim konuda maximum ram değerleriniz yazıyor bende cevapladım benim yazılarımı okumak zorunda değilsin bende fw paylaşmak zorundada değilim konumuz bununla ilgili ayrıca 1 tane cfw paylaştım 200 kişi indirdi çoğuda memnun ondan sonra zaten fw paylaşmama kararı aldım

Takipçi Satın Al

Üst Alt