program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

yalikaya

Üye
teş

registeredtr

Üye
ibluenova telefona 4.3.2 yukleyince gitti. ibluenova 'nın 4.3.2 icin calisanını arıyorum.

asiasabi

Üye
İphone 4 4.1 için Türkçe-Türkçe Sözlük var mıydı acaba? Ben bulmuştum bir tane ama açmamıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

fevzi3311

Üye
engin abi angry birds lazım ya? şimdiden teşekkürler abi.

farox15

Üye
teşekkürler

psmm06

psmm06

Üye
Yeni ıphone 4 aldım. Bunun veriaktarımı nasıl olacak? Yani nasıl müzxik yada resim vs. Yükleyeceğim?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ibluenova telefona 4.3.2 yukleyince gitti. ibluenova 'nın 4.3.2 icin calisanını arıyorum.

şu anda yok çalışanı cıkınca verecem

----------Eklendi @ 01:15:18 ---------- Yazıldı @ 01:13:32 ----------

İphone 4 4.1 için Türkçe-Türkçe Sözlük var mıydı acaba? Ben bulmuştum bir tane ama açmamıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
buyur

----------Eklendi @ 01:16:00 ---------- Yazıldı @ 01:15:18 ----------

engin abi angry birds lazım ya? şimdiden teşekkürler abi.
buyur

----------Eklendi @ 01:18:33 ---------- Yazıldı @ 01:16:00 ----------

Yeni ıphone 4 aldım. Bunun veriaktarımı nasıl olacak? Yani nasıl müzxik yada resim vs. Yükleyeceğim?
CYDİA DAN MANAGE TIKLAYIP SOURCHE YE TIKLAYORUZ.

SAĞ ÜSTTEKİ EDİTE TIKLAYIP SOL ÜSTTEKİ ADD BUTONUNA TIKLIYORUZ.

AÇILAN KISMA iphone3gsystem.fr/cydia YAZIP ADD SOURCHEYE TIKLIYORUZ.

SOURCHEMİZ EKLENDİKTEN SONRA SOURCHEMİZE GİRİYORUZ .

CELESTE YAZAN PROGRAMA TIKLAYIP İNSTALL DİYORUZ.

ŞİMDİ BÜYÜK KISMI TAMAM PEKİ NASIL DOSYA GÖNDERECEĞİZ ?

BİLDİĞİNİZ GİBİ SBSETTİNGS CELESTE İLE BİRLİKTE OTOMATİK YÜKLENİR.

İPHONE ŞEBEKENİZİN YAZDIĞI YERDEN ELİNİZİ SOLDAN SAĞA ÇEKİN VE CELESTE YAZAN UYGULAMAYI AÇIN BLUETOOTHU KESİNLİKLE AÇMAYIN ZATEN PROGRAM BLUETOOTH AYGITINI OTOMATİK KALIRIYOR.

CELESTE Yİ TIKLAYIP AKTİF YAPTIKTAN SONRA DOSYANIZI GÖNDERİN.EŞLEŞME ŞİFRESİNİ 00001 OLARAK YAZIN VE DOSYAINIZI AKTARIN .

onyx.76

onyx.76

Üye
emegine saglık gerçekten iyi emek vermişsin. benimde bi ricam olacak Cartoonatic diye bir uygulama var bunun olanını bulabilirsen çok sevinirim.

nnevzatt112233

Üye
ben program arıyorum iphone4 için yardım edrsen sevinirim

harun61

Üye
yeni iphone 4 16 gb aldım ve ne yapmam ne yuklemem gerektıgını ucretsız oyun program yukleyebılıyor muyum bılmıyorum.....yrrdm

sytriko

sytriko

Üye
SELAM KARDESIM BENIM IPHONE 4 var versiyon 4.3.3 rica etsem sarkilari resimleri v.s diger telefonlarla ve bilgisayarla paylasmak icin bluetooth programi verirsen cok sevinirim kolay gelsin

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emegine saglık gerçekten iyi emek vermişsin. benimde bi ricam olacak Cartoonatic diye bir uygulama var bunun olanını bulabilirsen çok sevinirim.
malesef bulamadım kardeşş :bilmm

----------Eklendi @ 23:57:25 ---------- Yazıldı @ 23:56:27 ----------

konu sadeceprogram istegi içindir

demir941

Üye
selamm,
iphone4 için cok acil konuşma kayıt programına ihtiyacım var yardım edersen sevinirim

metallistm

Üye
morfo lazım

sytriko

sytriko

Üye
IPHONE 4 ICIN ( 4.3.3) Bluetooth progami yokmu ?

fevzi3311

Üye
abi angry birds link kırık ya indirilmiyo bi yardımcı olsan

fevzi3311

Üye
engin abi mısır patlatma programı falan varmıs yardımcı olabilir misin mi ya

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
arkadaşlar burda paylaşım yapan tüm arkadaşlarmızın emeğine sağlık diyor herkese teşekkür ediyorum :alkis:alkis:alkis:alkis

ccaanneerr18

Üye
üstad bende 3gs var 4.2.1 version bi yerde gordum pc de microsoft ve linux varsa soruyor hanı hangısı olsun diye iphonedede ios ve androıd vardı galiba acılırken soruyordu androıd nasıl yukleyebilirim oyle eksıksız şimdidenteşekkur ederım

megatim

megatim

Üye
Formda aradım ama bulamadım
Tower defence varsa çok makbule geçer
Teşekkürler

Üst Alt