Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows XP emulator S^3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2
Üye
Konu Sahibi
Windows XP emulator S^3
selam arkadaslar s^3 icin xp emulatorudur. deneme calismalarim surmektedir deneyen arkadaslarda konuya buyursun paylasalim geliselim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
.eRCaN.
Üye
Teşekkürler, deneyelim...
manguser
Üye
teşekkürler
denedim fakat ses çıkarıyor bi işe yaramıyor...
Soc-DooM33
Üye
eyw aynis s6o iciinde vardi n73te vardi
one2one2
Üye
Konu Sahibi
evet program falan yuklenemiyormus bi mayin tarlasi bi internet explorer cop kutusu bide cizirdayan islemci sesi var ama gelistirilir diye dusunuyorum..
ahmetdemircim
Üye
emülatör olduğunu zannetmiyor. sadece görüntü olarak taklit eden bir programdır.
BL@DE02
Üye
yok be hep olumsuz yorum yazmışsınız bende başka bir siteden indirmiştim kurdum gerçekten çok güzel tarayıcısı bile kendine has mayın tarlası var hepsi bildiğin pc programları harika bir program yapmışlar biraz daha geliştirseler symbian üstüne bunu kullan kurulum cd si felan inş ilerde oda olur işletim sistemlerini kullanıcı seçer telefon firmaları cihazı yapar işletim sistemi olarak kendi anlaştıkları sistemi verir fakat isteyen android de windowsda meego da kurabileceği sistem olsa ahh ahh
deli oğlan
Üye
arkadaşlar bundaki sesi nasıl kapatacaz ?? sesten kullanılmıyoki kendini yırtıyo telefon
bende o kadar rahatsız edicek bir ses yok güzel bir ses geliyo sadece o da yıllardır alışkın olduğumuz ses
najanaja
Üye
Kesinlikle geliştirilmesi gerek bende başka bi siteden bulmuştum ses bi yana çok fazla standart sadece tarayıcı we mayın tarlası düzenlenebilir yapsalar daha hoş olurdu masaüstüne istediğimiz proları falan ekleyebiliyo olsak. Ama eksikleri giderilirse gerçekten güzel pro...