Windows XP emulator S^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Windows XP emulator S^3
selam arkadaslar s^3 icin xp emulatorudur. deneme calismalarim surmektedir deneyen arkadaslarda konuya buyursun paylasalim geliselim.. :)

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: YaserOfficial, Silinen Üye 627977 ve .eRCaN.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler, deneyelim...

manguser

Üye
teşekkürler

denedim fakat ses çıkarıyor bi işe yaramıyor...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
eyw aynis s6o iciinde vardi n73te vardi :)

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
evet program falan yuklenemiyormus bi mayin tarlasi bi internet explorer cop kutusu bide cizirdayan islemci sesi var :d: ama gelistirilir diye dusunuyorum..

ahmetdemircim

Üye
emülatör olduğunu zannetmiyor. sadece görüntü olarak taklit eden bir programdır.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
yok be hep olumsuz yorum yazmışsınız bende başka bir siteden indirmiştim kurdum gerçekten çok güzel tarayıcısı bile kendine has mayın tarlası var hepsi bildiğin pc programları harika bir program yapmışlar biraz daha geliştirseler symbian üstüne bunu kullan kurulum cd si felan :) inş ilerde oda olur işletim sistemlerini kullanıcı seçer telefon firmaları cihazı yapar işletim sistemi olarak kendi anlaştıkları sistemi verir fakat isteyen android de windowsda meego da kurabileceği sistem olsa ahh ahh :ehe

• Beğen
Tepkiler: projectmaximo

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bundaki sesi nasıl kapatacaz ?? sesten kullanılmıyoki kendini yırtıyo telefon :d::d:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
puhahua ses kapanmior mu :ehe

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve ŞenolTÜRK
BL@DE02

BL@DE02

Üye
bende o kadar rahatsız edicek bir ses yok güzel bir ses geliyo sadece :D o da yıllardır alışkın olduğumuz ses

najanaja

najanaja

Üye
Kesinlikle geliştirilmesi gerek bende başka bi siteden bulmuştum ses bi yana çok fazla standart sadece tarayıcı we mayın tarlası düzenlenebilir yapsalar daha hoş olurdu masaüstüne istediğimiz proları falan ekleyebiliyo olsak. Ama eksikleri giderilirse gerçekten güzel pro...

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
arkadaşlar bundaki sesi nasıl kapatacaz ?? sesten kullanılmıyoki kendini yırtıyo telefon :d::d:

kulaklarını tıka dostum

----------Eklendi @ 23:09:26 ---------- Yazıldı @ 23:08:39 ----------

selam arkadaslar s^3 icin xp emulatorudur. deneme calismalarim surmektedir deneyen arkadaslarda konuya buyursun paylasalim geliselim.. :)

[/URL]

eyvallah dostumm

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar ;)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

[/URL]

görsellik güzelde bana biraz dandik fibi geldi :hmmm:hmmm:allalla::allalla::allalla::allalla:

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
saol

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
:D arkadaş call of duty falan oynamak istiyo heral :D

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
puhauha :D:D wndows 7 goruntusu istior hrhlde :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt