StaticFeatures MOD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
StaticFeatures MOD
İçeriği:

• Hassas ekran parlaklık ayarı
  • Yardım satırı silinmiş
  • Menüdeyken güç düğmesine bastığınızda ana ekrana atma sorunu giderilmiş. Güç düğmesine nerede basarsanız basın o ekranda güç düğmesi menüsü açılacaktır.
  • Mini QWERTY klavye silinmiştir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İndir:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İndir: (Tv-out yamalı)

Teşekkürler newcooller.

• Beğen
Tepkiler: mardok ve HackerCelik

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Arkadaşım bunları ayrı ayrı paylaşır mısın?
1- (Menüdeyken güç düğmesine bastığınızda ana ekrana atma sorunu giderme.)
2- (Mini QWERTY klavyeyi silme.)
Eline sağlık :tşk:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Eğer mod'un yapımcısı bunları ayrı ayrı yaparsa mutlaka burada paylaşırım.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
inşallah yapar bekliyorum :D

--Usta--

--Usta--

Üye
aga bendemi bi sorun var ya sayfa görüntülenemiyor diyo:allalla:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Link'e tıkladığınızda hataylamı karşılaşıyorsunuz?

--Usta--

--Usta--

Üye
Link'e tıkladığınızda hataylamı karşılaşıyorsunuz?

he ya DNS ile ilgili heralde DNS yi değiştirdim oldu tamam..ama lütfen küçük boyutlu dosyalar için sitenin upload bölümünü kullanalım.hem telefondan giren arkadaşlarımız içinde daha iyi olur.:oke:

catlax66

catlax66

Üye
he ya DNS ile ilgili heralde DNS yi değiştirdim oldu tamam..ama lütfen küçük boyutlu dosyalar için sitenin upload bölümünü kullanalım.hem telefondan giren arkadaşlarımız içinde daha iyi olur.:oke:

valla katılıyorum dostum :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki foruma dosya ekleme yetkim yok. Moderatörlere rica edin. Sanırım eklerler.

KEyQUAD

Üye
direk C: ye atsak olurmu üstad ?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Bu şekilde denemedim. Deneyip yazarsanız sevinirim.

mardok

mardok

Üye
bi deneyelim :)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşım bu modu denemedin heralde not olarak yazmışsın ya tv-out çalişmaz die sanırım yalnış türkçeye çevirmişsin tv-out ta bi problem olmuyo yükleyince ışık sensörü çalışmıyo (güneşe çıkınca ekran parlaklğını açan) defalarca denedim çalışmıyo istersen bi dene.
2 telefonda da denedim.

K3M41

K3M41

Üye
  • Menüdeyken güç düğmesine bastığınızda ana ekrana atma sorunu giderilmiş. Güç düğmesine nerede basarsanız basın o ekranda güç düğmesi menüsü açılacaktır

sadece bu modu verebilir misin?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja,

eklenmiştir.

--Usta--

--Usta--

Üye
İlk mesaja,

eklenmiştir.

eyvallah kardeş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt