Yüklediğim Programlar Açılmadan Kapanıyor YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mysns

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim Programlar Açılmadan Kapanıyor YARDIM!!!
Arkadaşlar telefon yüklediğim 10 programdan 6 7 tanesi çalışmıyor şöyle bir durum oluyor program yüklemesi başarılı bitiyor daha sonra açmak için tıklıyorum açıldığı sırada bilgiler gelmeden kapanıp telefon masaüstüme geri dönüyor canımı sıkmaya başladı bu olay cutetube-faster application-tweak flash plug gibi önemli programları yükleyemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.

keops_crush

Üye
programları yükledikten sonra telefonu kapatıp açıyor musun ???

mysns

Üye
    Konu Sahibi
programları yükledikten sonra telefonu kapatıp açıyor musun ???
Evet denedim ama hepsinde değil cutetube yükleme sonrasında reset attım denedim fakat sonuç aynı o yüzden diğer programlar içinde yapmadım .Çözüm önerilerinizi bekliyorum .

osmanayman

osmanayman

Üye
root

apt-get -f install

apt-get upgrade vs komutlarını kullan x-term'de...

mysns

Üye
    Konu Sahibi
root

apt-get -f install

apt-get upgrade vs komutlarını kullan x-term'de...

Dediğiniz kodları sıra ile uyguladım apt-get -f install yaptığım zaman sonuç olarak 3 güncelleme yapılamadı dedi İkinci kod olan apt-get upgrade yapınca 2 güncelleme uyguladı 1 tane uygulayamadı dosyaya ihtiyacım varmış 112 kb lık diye söylüyor daha sonra reset attım ama düzelmedi gene ?

mysns

Üye
    Konu Sahibi
vallahi çıldırmaya başladım bir çok insanın n900'ünde çalıştırdığı önemli programları çalıştıramıyorum kafayı yiyecem.

osmanayman

osmanayman

Üye
Çıkan soruya "e" de devam et. Sorun düzelir İnşalllah...

mysns

Üye
    Konu Sahibi
Çıkan soruya "e" de devam et. Sorun düzelir İnşalllah...
e komutu olmuyor işlem görmüyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum .

----------Eklendi @ 15:04:49 ---------- Yazıldı @ 14:21:25 ----------

arkadaşlar söylemeyi unuttum bu sorn telefona format atmamdan sonra meydana geldi mesela cutetube ben çalıştırdığımı hatırlıyorum format öncesinde ,o yüzden acaba sistem için bir şeylermi eksik formattan sonra ne yapmak lazım ?

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeş sen en iyisi yeniden temiz bi formatdaha çek inş bu sefer düzelir:oke:

mysns

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen en iyisi yeniden temiz bi formatdaha çek inş bu sefer düzelir:oke:
doğru söylüyorsun tek çare tekrar format atmak sanırım peki formattan sonra güncelleme yapmam gerekiyormu herhangi bir şeyi ?

----------Eklendi @ 17:45:35 ---------- Yazıldı @ 15:56:45 ----------

Sorun düzeldi sorunuda çözdüm arkadaşlar format atarken önce vanilla sonra firmware yükleyin ben bu şekilde yaptım düzeldi ancak ilk önce firmware sonra vanilla yüklemiştim programlar sorun verdi bilginiz olsun.

Febris

Febris

Üye
Hard Format at sonra Hafıza kartını formatla

mysns

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format at sonra Hafıza kartını formatla

öncelikle yardımlar için teşekkürler bir önceki mesajımda bilgi verdim düzeldi sorunum şu:format atarken ben önce firmware sonra vanilla yüklüyordum halbuki tam tersi olucakmış denedim ve düzeldi.

saruman_me

saruman_me

Üye
hadi geçmiş olsun..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt