Dünyanın En İyi 10 Telefonu (Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Cep Telefonu Hangisi (henüz çıkmamış olanlar olabilir ama hepsi bu sene içinde çıkacak)

• Kullanılan toplam oy
    89
Uruloki

Uruloki

Üye
Valla benim gördüğüm 1ghz sıradan bi işlemci 512mb da ram vardı 5mp kamera felan intel atom olayı biraz zor gibi geliyo ama imkansız değil her neyse şu an konuşmak cidden boş resmi bi açıklama yok bişe yok varsayımlardan giderek olmaz bu iş gelince onuda tartışırız

işte senin saydığın özellikler eski cihaz için olanlar ve dediğim-dediğin gibi resmi bir şey yok ama fcc belgelerinde intel atom işlemci geçiyor ve daha önce MeeGo hata raporları sızmıştı ortaya ve yine o cihazdada intel atom işlemci vardı merak etmeyim bence geleceği yakın

N'name

N'name

Üye
Valla benim gördüğüm 1ghz sıradan bi işlemci 512mb da ram vardı 5mp kamera felan intel atom olayı biraz zor gibi geliyo ama imkansız değil her neyse şu an konuşmak cidden boş resmi bi açıklama yok bişe yok varsayımlardan giderek olmaz bu iş gelince onuda tartışırız

Diyorum ya hiç bir şey belli olmaz piyasaya çıksın öyle kapıştırırız :kop:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
xperia play çok manyak bi cihaz

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N9 bu cihazlara yaklaşamaz mı o kadar da değil tamam bu 10 cihaz iyi ama N9 bu cihazların bazılarından daha iyi :) Burdaki cihazlardan da en iyisi bana göre LG Optimus 2x çok hızlı bi alet internetteki karşılaştırmalara bakılırsa :)

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
xperia play çok manyak bi cihaz

Doğru çok sağlam ama çok farklı zaten türünün tek örneği fakat farklı bi tür işte hitap edene süper etmeyene yaramaz :)

Bu arada donanım olarak en iyisi galaxy 2 gibi geliyo banada hatta arc mı desem onumu diye düşündüm sonradan dış ve iç estetiğinden dolayı arc dedim ama hız-fotoğraf-video-ekran olarak galaxy 2 çok iyi fotoğraf olarak en kalitelileri arc videoda da 720p de arc ama 1080 de galaxy2 çok iyi cidden 30fps çekende yok bunların içinde sanırım birde işlemcisi 1.5ghz de sabitlenmişmi ne öyle bişe görmüştüm yabancı site olduğu için tam anlamadım he bu arada super amoled plus kadar iyi ekranı olanda yok en yakını yine arc onunda eğince felan bozuluyo renkler

61semih

61semih

Üye
gs2 tartısılmaz ama butcem yetse bıle almam cunku boyutları cok buyuk.sırf bu yuzden htc evo 3g yı tercıh ederdım

----------Eklendi @ 03:36:31 ---------- Yazıldı @ 03:35:39 ----------

shadow_170 adlı arkdasım telefonundan menmunmusun bıraz bahsetsene yahu ınternetten nekadar arastırsamda kullanıcı yorumu daha degerlı benım ıcın

pRime.

pRime.

Üye
tabiki hiç biri :ehe:ehe

Kefelon

Üye
galaxy s2 gerçekten çok güzel ama elinde iphone 4 oluncada bi havan oluyo :naughty:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
gs2 tartısılmaz ama butcem yetse bıle almam cunku boyutları cok buyuk.sırf bu yuzden htc evo 3g yı tercıh ederdım

----------Eklendi @ 03:36:31 ---------- Yazıldı @ 03:35:39 ----------

shadow_170 adlı arkdasım telefonundan menmunmusun bıraz bahsetsene yahu ınternetten nekadar arastırsamda kullanıcı yorumu daha degerlı benım ıcın

Valla bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence şu ana kadar büyük bi sorun yaşamadım hiç telefonun kamerası çok iyi boyutları çok çok iyi ve hafif eksikleri başta symbian kullanması ve resistif ekrana sahip olması birde dış sesi baya kötü telefonda kasma felan pek olmuyo internette çok hızlı kasmadan birçok şey rahatlıkla yapabiliyorum şu ana kadar tek taktığım büyük sorunu bazen hiç bişey açık olmasada resim çekerken genel bellek dolu bazı uygulamaları kapatın demesi gıcık etti ama dediğim gibi bu telefonu ben 5800 dan ucuza aldım almanyadan :) 700 tl felan sanırım burda yine bile değer bence bu güne kadar başka telefonlara hiç gerek duymazdım ama arc çıktıktan sonra ilk istediğim cihaz o oldu ve şu an bu konudaki 10 telefon dışında başka telefonada pek gerek duymuyorum açıkcası

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence burda bazı telefonlar eksik mesela htc desire hd2

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
bence değil htc sensation ve evo 3D o dediğin cihazlardan çok daha iyi (diğerleride daha iyi denebilir fakat aynı markadan örnek olsun diye bu ikisini söyledim )

silver021

silver021

Üye
walla hakkını yemim sony ericsonn vivaz vede xperia playin tasarımları çok hoş gerçekten.
bence telefon alırken birazda tasarıma dikkat edilmeli. ben kalkıpta asla bir takoz almam alanada acırım. nokia bunun örneklerini her daim veriyor zaten.
tasarımda
htc desire hd
sony vivaz bu verdiğin örnekteki en şekil telefonlar bence. gerisi faso fiso. tabi özellik anlamında kimse galaxy s 2 ninde yanına yaklaşamaz.:bye2:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
valla bende vivaz var ama bence Xperia Arc daha şık arkasındaki o incelen kıvrımı mükemmel çok hoş bence o yüzden galaxy 2 demedim bende :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
(güncel)

Captain

Üye
donanım olarak sgs2 daha iyi olabilir fakat telefonda ruh yok bence o yüzden de hiç sıcak bakmıyorum o telefona, telefon dediğin hem güçlü özellikleri olacak hem de tasarımı güzel olucak bunlara baktığımızda ARC fARC ını ortaya koyar :naughty:ki bence ARC ın donanımı da gayet yeterli :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
s2 çıkmış ya 1.:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Orda ki motorola en iyisi

Captain

Üye