Dünyanın En İyi 10 Telefonu (Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Cep Telefonu Hangisi (henüz çıkmamış olanlar olabilir ama hepsi bu sene içinde çıkacak)

• Kullanılan toplam oy
    89

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi

Dampierre

Dampierre

Üye
kesinlikle xperia play

kovboy

kovboy

Üye
bence Samsung Galaxy S2

OğuzcanAbi

Üye
sgs2 <3

nonamex

Üye
Çıkınca N9 olacak gibi duruyor, tabi eğer Nokia Windows Phone kullanacaz biz deyip desteğini kesmezse..

mobilegeek

mobilegeek

Üye
LG Optimus 3D bence; çünkü tarihteki ilk 3D kalitesine sahip smartphone.:oke:

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus 3d. bence kalite yada en iyi pahalı olmakla bağdaştırılamaz. misal iphone4 iyi ama çok çok pahalı ve masrafı çok fazla. beklenmedik kadar arıza çıkartıyor. samsung reklam masrafını adeta kullanıcıdan çıkartıyor. sony ericsson zaten sürekli meydana çıkan yazılım sorunları ve teknik servis problemi yüzünden korkutuyor kullanıcıyı. htc güzel smartphone'lar üretiyor ama o da gereğinden fazla pahalı. ama lg optimus me ve optimus black gibi modellerinde görüldüğü gibi kaliteyi uygun fiyata sunuyor kullanıcıya. o yüzden 3d kayıt özelliği ve düşük fiyat politikasını 3d'de de sürdüreceğini düşündüğüm lg optimus 3d benim tercihim.

Masha

Masha

Üye
Ben 3D çeken iki telefonda karar verirdim biri HTC 3D diğeri Lg Optimus 3D ikiside birbirinden kaliteli ve 3D olayı yeter en iyi smartphone aralarında bunlardır farklarıda 3D olması.

buket2

buket2

Üye
kesinlikle optimus 3d... herşeyden önce 3 boyutlu çekim yapabilen tek telefon...zaten lg kalitesi tartışılmaz bile:oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Valla hepinize ayrı hak veriyorum açıkcası ama benim gönlüm Arc dan yana :oke:

----------Eklendi @ 19:54:00 ---------- Yazıldı @ 19:53:39 ----------

Birde yorum atarsa bakanlar sevinirim konu üstte kalsın lütfen.