GÜNCELLENDİ 18.05.2011 FİNAL 5800 C6 v20.v43 ORJİNALLİK -SADELİK-HIZ ÖN PLANDA

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
önemli değil

warhacker

warhacker

Üye
Kardeşim birkaç sorum var

- Ramblow gömülü mü?(değilse bi link alabilirmiyiz sorunsuz ramblow için :) )
- Şarj ortalama ne kadar gidiyor?
- Mesaj silerken kasma varmı?
- Aramalarda donma veya sıkıntı varmı?
- Ortalama ram değeri nedir ?
- Ayrıca gömülü temalarda siyah tema varmı?
- 2. ev ekranı boş mu?
- Galeri,fotoğraf,ayarlar vs. girince menüye atma sorunu varmı?
- Fw yi yüklediğimizde maçkolik,sahadan sorunsuz kullanılabiliyormu?
- Kamerada fotoğraf silerken zaten kullanılıyor hatası varmı?
- Benim için en önemlilerden biride bu; internete girdiğimizde youtube vs. sitelerden sorunsuz video izleyebiliyormuyuz?

En kısa zamanda sorularıma cevap verirseniz memnun olurum hocam bugün yüklemeyi düşünüyorumda inşallah cevap alırım sorularıma :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
1- OKUMADIN HERHALDE RAM BLOV 2,4 YÜKLÜ TÜM PACHLAR
2 ŞAR2 BENDE 2 GÜN KULLANIMA GÖRE DEĞİŞİR BU TABİ
3 MESAJ SİLERKEN KASMA OLMUYO BENDE ÇÜNKÜ MODLA BÜYÜTTÜM SENDE OLURMU BİLMEM
4ORTALA RAM DEĞERİ 45 50 AMA RAM ONEMLİ DEĞİL HIZ ÖNEMLİ
5-C6 ORJİNAL TÜM TEMALAR
6-İKİNCİ EV EKRANINDA SAAT VAR
7-GALERİ SAÇMA SAPAN RESİMLERİ GÖSTERMEZ DOSYA YÖNETİCİSİNDEN ATMA YOK SAÇMA SAPAN MÜZİKLER MÜZİK ÇALARDA OKUNMAZ AYARLARDA 2 SANİYE Bİ KASILMA VAR
8-MAÇKOLİK SAHADAN BİLMİYORUM KULLANMADIM HİÇ AMA MSN SORUNSUZ AÇILIR MİCROSOFT UN MSN Sİ
9-KAMERA DA FOTOĞRAF SİLERKEN ZATEN KULLANILIYOR %80 ALMAZSIN AMA ELBETTE ARADA Bİ DİYOR ZATEN KULLANILIYOR DİYE
10-YOUTUBE DEN VİDEO İZLEDİM İZLENİYOR AMA BENDE JAVA PHYTON YÜKLÜ SON SÜRÜMLERİ

YÜKLEYİNCE MEM NUN KALIRSAN MEM NUN OLURUM:oke::oke:

estami

Üye
Ellerine sağlık Terminatör üstad.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi

estami

Üye
rica ederim ne demek bepğenmenize seviniyorum ama gladyatör kardeşim terminatör değil sağolasın tekrardan :evet:

Çok çok özür dalgınlığıma binaen yanlış olmuş pardon evet Gladyatör üstad ellerine sağlık.

warhacker

warhacker

Üye
Birde video izlerken reset sorunu varmı buda önemli :)

dogan64

Üye
ellerine sağlık ustam, teşekkürler, emeğe saygı duyalım.

yucelkaya

Üye
x6 içinde yaparsanız çok sevinirim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Birde video izlerken reset sorunu varmı buda önemli :)

kardeşim o video izlerken ki resetleem olayı emin emin ol ki video nun kalitesine bağlı o yüzen düşük kötü videolarda tel donuyo ama iyi kaliteli videolarda süper sorun yok izleniyo :)

----------Eklendi @ 23:35:53 ---------- Yazıldı @ 23:35:20 ----------

ellerine sağlık ustam, teşekkürler, emeğe saygı duyalım.

ben teşekkür edrim akrdeşim beğenmene sevindim :oke::oke:

----------Eklendi @ 23:37:30 ---------- Yazıldı @ 23:35:53 ----------

x6 içinde yaparsanız çok sevinirim

malesef hiç x6 fw si modlamadım tel haliyle5800 olunca onun üzerinde cfw yapma üzerinde geliştim
:)

warhacker

warhacker

Üye
Kardeşim her zaman hd video lar izlerim ben hatta kralmp4 ten indirip format factory de 5800 ayarında convert yaparım o şekilde bile çoğu fw de 20 dakika dayanmıyor resetliyor telefon kendi kendini.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim her zaman hd video lar izlerim ben hatta kralmp4 ten indirip format factory de 5800 ayarında convert yaparım o şekilde bile çoğu fw de 20 dakika dayanmıyor resetliyor telefon kendi kendini.

kardeşım ben açıçası hep 3gp ye çevirir aatrım hatta 1,45 dk lık yenilmez 3 ü teelfonda izledim 3gp olarak kapanmadı ama bilmiyorum sende durum nasıl

warhacker

warhacker

Üye
Yükleyeceğim birazdan gördüğüm sıkıntıları söylerim.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyeceğim birazdan gördüğüm sıkıntıları söylerim.

yükle bakalım kardeşim sıkıntı olursa her türlü yardımcı oluruz :)

----------Eklendi @ 13:14:15 ---------- Yazıldı @ 13:13:42 ----------

ama yükledikten sonra hart format at şiddetle tavsiye

warhacker

warhacker

Üye
Önce ve sonra hard format atıyorum zaten yüklemeden önce kartı yedekleyip herşeyi temizliyorum telefondan falan rahat ol sen. Şuan navifirm den indirdim yedekleri alıyorum. Formatı atıcam gördüğüm sıkıntı varsada söylerim :)

----------Eklendi @ 14:20:21 ---------- Yazıldı @ 13:20:37 ----------

Şuan kullanmaya başladım. Gördüğüm ilk birkaç sıkıntı şu;

Mesaj silmedeki yavaşlık yine var hocam neredeyse her c6 fw sinde var nedendir anlamadım :)ü
Ayrıca tuş kilidinden çıkartınca bile ev ekranında sağ üstte tuş kilitli simgesi duruyor kilit işareti var yani.

Ama fontu çok beğendim :D mesaj yazarken klavyede tik işareti küçük geldi sanki bana.

Ramblow nerde hocam var demiştinizde göremedim?

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
mesaj silmedeki yavaşlık bazen bende de oluyo
doğru bazen tuş kilidi açsanda ışıklar yadığında kilik simgesi bi iki sani yalan sonr a kaybouyo

ram blow yok hacım onun fw ye gömülmesi sıkıntı verir ram blow deil rom pacher gömülü :):oke:

warhacker

warhacker

Üye
1- OKUMADIN HERHALDE RAM BLOV 2,4 YÜKLÜ TÜM PACHLAR
2 ŞAR2 BENDE 2 GÜN KULLANIMA GÖRE DEĞİŞİR BU TABİ
3 MESAJ SİLERKEN KASMA OLMUYO BENDE ÇÜNKÜ MODLA BÜYÜTTÜM SENDE OLURMU BİLMEM
4ORTALA RAM DEĞERİ 45 50 AMA RAM ONEMLİ DEĞİL HIZ ÖNEMLİ
5-C6 ORJİNAL TÜM TEMALAR
6-İKİNCİ EV EKRANINDA SAAT VAR
7-GALERİ SAÇMA SAPAN RESİMLERİ GÖSTERMEZ DOSYA YÖNETİCİSİNDEN ATMA YOK SAÇMA SAPAN MÜZİKLER MÜZİK ÇALARDA OKUNMAZ AYARLARDA 2 SANİYE Bİ KASILMA VAR
8-MAÇKOLİK SAHADAN BİLMİYORUM KULLANMADIM HİÇ AMA MSN SORUNSUZ AÇILIR MİCROSOFT UN MSN Sİ
9-KAMERA DA FOTOĞRAF SİLERKEN ZATEN KULLANILIYOR %80 ALMAZSIN AMA ELBETTE ARADA Bİ DİYOR ZATEN KULLANILIYOR DİYE
10-YOUTUBE DEN VİDEO İZLEDİM İZLENİYOR AMA BENDE JAVA PHYTON YÜKLÜ SON SÜRÜMLERİ

YÜKLEYİNCE MEM NUN KALIRSAN MEM NUN OLURUM:oke::oke:

ilk yazanda ram blow var demiştiniz ondan dedim :)

ayrıca zil sesi olayını ayarlayamadım sounds ta music klasöründe benim müzikler ama tercihler/genel kısmından müziklerim gözükmüyor ne yapmalıyım ?

birde ram blow link aradım ama bulamadım elinizde varsa link verirmisiniz?

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
:) yanlış olmuş hacı ram blow yazmışım rom pacher yerine sonradan gördüm
zil seslerinde tercihlerde müzikler okunmaz sebebi müzik çalar sadece e sound tan okuması için uygulanan modddan kaynaklanıyor gereksiz oyunn sesleri falan okunmasın diye
zil sesi yepmak istediğin müziği dosya yöneticisinden aç oradan yap daah iyi yok tercihlerde görünmesini isityorsan zil sesi yapmak istyediğin müziği video s a kopyala tercihlerde görününr

ram blow linki ni istiyorsan al

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-477803.html

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir

Üst Alt