Kendi Kendine Wireless a giriyor?? !!1

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Kendine Wireless a giriyor?? !!1
arkadslar son 2 gundur bole arada nete giriyor wlan gozuktugu yerde giriyor :S wlan baglaniliyor dior mesala burda 2kat1 die wlan var ust solda baglaniliyor 2kat1 diyor bunu nasil kapatcam ? onceden bole bise yoktu acaba oyun yukledim flan ondan mi kaynaklaniyor anlamadim gitti :allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye
gürken abi ayarlarınla oynanmış olabilirler mi
wlan varlığını göster asla olsun birde güç tasarrufu etkin olsun ki senin bunları yapmış olman lazımdı

WitchKing

Üye
ayarlara gir bağlantılara gir orada seçenekler olacak..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ac kapa duzelır

serkanet

Üye
ana ekran da seçenek de 3 ekrandada mini uygulamalar ç.dışı modu seç

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ana ekran da seçenek de 3 ekrandada mini uygulamalar ç.dışı modu seç

bilader ben oldum olasi onu anlamis deglim ya onu sectim ama hala ayni bu dior mini uyg. cvrmds. mdd. gene seciorum hala o secenek ckiyor cevrim ici olmasi gerekmez mi birinde ?

nonamex

Üye

bilader ben oldum olasi onu anlamis deglim ya onu sectim ama hala ayni bu dior mini uyg. cvrmds. mdd. gene seciorum hala o secenek ckiyor cevrim ici olmasi gerekmez mi birinde ?

Nokia'nın mallığı, zamanında bunu forumda dile getirince küfür yemediğim kalmıştı bir tek :ehe Widgetler Online mı , offline mı anlamak imkansız..

İnternete bağlanabilecek bütün programları bir gözden geçirin, örneğin mail sürekli bağlantıya sebebiyet verebiliyor, yada şu Whatsapp Messenger internetten kopmuyor.

catdog136

catdog136

Üye
maildendir alım süresini kısaltın..

serkanet

Üye
arkadaş o çevrimdışı moda alır widgetin üzerinde zaten wifi işareti üzerine çizgi çeker widgete tıklarsanız tekrar bağlantı kullanmasına izin vermiş olursunuz nokia ne yapsın :) mail senkronazizasyonunu el ile yap birde

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben bise anlamadim 1dk ya :D mail diorsunuzda maile flan girdgim yok hcbise acikta degil taskman var ordan bakiorum.. nerden girilior bu maile :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler sorun hala varr :hmmm yormlarnizi bekliorum hadii:allalla:

_ardaa

_ardaa

Üye
bu sorunu bende çok yaşamıştım ama açıkçası halen net bir çözüm bulamadım, wlan bağlantısını kesersin yine bağlanır, ana ekranda facebook veya benzeri internet kullanan widget varsa onları kaldır uygulamalara gir en üstte email var ona gir belki email hesabı açmışsındır hatırlamıyorsundur , email hesabı açtıysan ayarlarından senkronizasyona gir alım sıklığını 30 dakika yada 1 saat yap, sonra telefonu kapat aç.

şu mini uygulamalar çevrimdışı zımbırtısını bende anlamıyorum orayı hiç kurcalama bence:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
dostm dedgin yerde mail die bise yko eposta die bise war..uygulamalarda en ustte email yok ..:hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
epostaya girdgimde ise tanimlanms posta kutusu yok gibisinden bisiler diyor :D sorun gerckten ilginc :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu otomatik bağlanan wlanla senin sürekli işin oluyormu?
yani tüm ayarlar tamam ama hala bağlanıyor diorsan tek çözümün var
Ayarlar-->Bağlantı-->Ayarlar-->Hedefler-->İnternet-->Modeme tıkla-->Wlan güvenlik ayarları-->Ön paylaşılmış anahtar-->oraya sallamasyon bir şifre gir böylece bağlanmaya çalışsa bile bağlanamicak:ehe

----------Eklendi @ 03:09:15 ---------- Yazıldı @ 03:07:21 ----------

wlan varlığını göster asla-kendi ülkenizde veri kullan her zaman sor
olduğu halde nasıl bağlanabiliyor şaşdım doğrusu:allalla:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
walla ole bnm ayar bnde anlamadm :allalla: dger yukardaki dedgini yaparsak gircegmiz yerede giremeyiz :D

o yzden yapmadim ole bse.. acaba bi oyun veya program saayesinde girior olabilir mi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
olabilir ne bilim telefonundaki internet isteyen oyunları kontrol et yada sil hepsini gitsin

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hee baska ? :D format atiym istersen :D 4o tane oyun brazda program var 2o tane flan hic silemem :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt