5800 rgo sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAN_RY03

Üye
    Konu Sahibi
5800 rgo sorunu
  • arkadaşlar 5800 telefonumda rgo dosyalarını açmak için repligo programını arıyorum varsa eklermisiniz ben bulamadım
  • başka bir programla rgo dosyalarını açabiliyorsak nedir o program
  • şimdiden teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk defa duyuyom bole bir uzantıyı

zurna11

Üye
eğer bilmiyorsan yardım etmeyeceksen sus konuyu kirletme! her bilmeyen senin gibi yazsa...

ak42

ak42

Üye
  • arkadaşlar 5800 telefonumda rgo dosyalarını açmak için repligo programını arıyorum varsa eklermisiniz ben bulamadım
  • başka bir programla rgo dosyalarını açabiliyorsak nedir o program
  • şimdiden teşekkürler

Bugün bende çok aradım bunu okuyabilecek bi programı bende bulamadım her halde öyle gözüküyor ki bu telefon için böyle bi program yok galiba

giray38

giray38

Üye
eğer bilmiyorsan yardım etmeyeceksen sus konuyu kirletme! her bilmeyen senin gibi yazsa...
Bırakta rahatsız olduysa konu sahibi soylesin onu. Bilmiyorsa ögrenmesin mi bir mesajla konu kirlenmez ama senin gibi onu tartışmaya sürüklersen kirlenir ! :megafon:

cnbrs56

cnbrs56

Üye
Bırakta rahatsız olduysa konu sahibi soylesin onu. Bilmiyorsa ögrenmesin mi bir mesajla konu kirlenmez ama senin gibi onu tartışmaya sürüklersen kirlenir ! :megafon:

Çok haklısın! Ayrıca nedir bu rgo :hmmm

giray38

giray38

Üye
Çok haklısın! Ayrıca nedir bu rgo :hmmm
Dosya Türü: BlackBerrycep bilgi dosyası
Dosya Bilgisi: RGO dosyası BlackBerrycep cep telefonlarında kullanılan bilgi dosyasıdır. BlackBerry her türlü bilgisayar dosyasını okuyamaz. üreticiler bu işe çözüm bulmak için RGO dosyasını geliştirmiştir.
Bilgisayarda çeşitli dosyaları RGO yaparak cep telefonunda okuyabilirsiniz. örneğin: PDF, Word, Resim, CSV, ZIP. vb. birçok dosya RepliGo programıyla RGO yapılabilir.
-Böyle yazıyor internette. Ben e book tarzı bişey diye biliyordum :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt