flash yapmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
flash yapmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi
arkadaşlar 5800 a c5 tuş kilidi çok güzel duruyor birkaç arkadaşın isteği üzerine upload ediyorum forumda mevcut ama hepsi flash atarak uygulanıyor bu sis versiyonudur. flash atmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi ekleme sorunsuz çalışıyor. rardan 2 dosya çıkıyor ikisinide kurun telefonu kapatıp açın aktif olacaktır.:yuru

• Beğen
Tepkiler: gülengin, erkan_32, asumxp ve 1 kişi daha

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
Sonra diger klide geri donebLrmiyiz ?

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
tabiki dönebilirsin yüklü uygulama bölümünden kurduğun iki programı bulup sildinmi orjinala dönersin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
denedim.sonuç:işe yaramadı.bu arada paylaşan arkadaşıma söylüyorum,sen denedin mi?:nono:

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
denedim.sonuç:işe yaramadı.bu arada paylaşan arkadaşıma söylüyorum,sen denedin mi?:nono:

Denememiş olsam paylaşmam şuan kullanmaktayım türkçedir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Kullanmakta olduğum fw Hiçbir dosyaları değişmemiş sadece hack yapılmış orjinal v52 fwdir. Fwnin sisteminde oynama yaptıysan çalışmaya bilir başka fwde denemedim. Iki programıda tel hafızasına kurdum kapattım açtım aktif oldu

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Ekran Görüntüsü Eklersen İyi Olur Birde Bildirimler Çalışıyo mu Bunda? (Gelen Aramalar-Mesajlar)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Denememiş olsam paylaşmam şuan kullanmaktayım türkçedir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Hiçbir dosyaları değişmemiş sadece hack yapılmış orjinal v52 fwdir. Fwnin sisteminde oynama yaptıysan çalışmaya bilir başka fwde denemedim. Iki programıda tel hafızasına kurdum kapattım açtım aktif oldu
bende nedense işe yaramadı.polarbit oyunları da çalışmıyor:(. neyse teşekkürler

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Çalışıyor mesajlar cevapsızlar hepsi çalışıyor

----------Eklendi @ 19:14:15 ---------- Yazıldı @ 19:13:01 ----------

Senin fwde sorun vardır hangi fw kullanıyorsun
orjinal fw kullanıyorum.sertifikalayıp kurdum.

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
benim fw sadece hackli normalde çalışması lazım bende çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Febris

Febris

Üye
Denedim çalışmyoR.:oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
telefonum hackli rompacther de yüklü yamalarda açık ama yinede çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamadım gitti..

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
telefonum hackli rompacther de yüklü yamalarda açık ama yinede çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamadım gitti..

Size yalan borcummu var çalışmayan şeyi niye çalışıyor diyeyim arkadaş bende çalıştı kapattım açtım çalıştı. Bende dailymobile'den almıştım herkez çalışmadı diyor. Sildim linki bende

Febris

Febris

Üye
mod fw de calismiyor

erdi.kuru

Üye
link nerede?

ousta

ousta

Üye
Kardeş tekrar yüklerimisin bende denemek istiyorum

cyngus06

Üye
ee yok mu yani arkadaşlar flash yapmadan C5 tuş kilidi programı??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ee yok mu yani arkadaşlar flash yapmadan C5 tuş kilidi programı??

Bana biraz imkansız gibi geliyor, olsada bildirimsiz versiyonudur diye düşünüyorum. Arkadaş linki kaldırmış bakamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt