Htc Hangisi Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
Htc Hangisi Almalıyım ?
Arkadaşlar iphone 4 Kullanıcısıyım Fakat Htc Alcam Sizce Hangisi Almalıyım ? Ben HTC Desire HD 2 Yi Düşünüyorum. Sizce Hangi Model Almalıyım Özellikleri En iyi Olan Model Hangisi ?

belferkay

Üye
Sensation alabilirsin. Desire HD2 çıktı mı ki? çıktıysa onu da alabilirsin. Bu arada bu modeller çıktıysa bile Türkiye'de satışı yok. Dışardan getirtceksin herhalde:)

Benden sonraki yorumlar şu şekilde olacak büyük ihtimalle:

Napaacakksın HTC'yi arkadaşım HTC'nin şarjları çok kötü dokunmatiği berbat vb. vb. sen Samsung galaxy s2 aaaaaallllll noooooolurrrrrrrrrrrrrrr :)

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
samsung sevmiyorum ama htc yi yurtdışından getirtcem bu arada dokunmatiği iphone dan kötümü

belferkay

Üye
hayır yahu değil. Eski model HTC telefona sahip insanların söylediği sözlere ggöre kötü, Desire HD kullanan birinin söylediğine göre çok güzel.

denizci535

denizci535

Üye
Bencede samsung s yada s2 al artik samsung kendini tamamen toplamis htc alip kendini harap etme sarj olayi cok berbat.. onca parayi htc hd verme.yazik olur...

OğuzcanAbi

Üye
bence iphone 4 e devam :oke:

sh0ck

sh0ck

Üye
Sensation alabilirsin. Desire HD2 çıktı mı ki? çıktıysa onu da alabilirsin. Bu arada bu modeller çıktıysa bile Türkiye'de satışı yok. Dışardan getirtceksin herhalde:)

Benden sonraki yorumlar şu şekilde olacak büyük ihtimalle:

Napaacakksın HTC'yi arkadaşım HTC'nin şarjları çok kötü dokunmatiği berbat vb. vb. sen Samsung galaxy s2 aaaaaallllll noooooolurrrrrrrrrrrrrrr :)

Kesinlikle Desire HD. Galaxy S2 iki farklı işlemciyle sunulacak. (Bazı ülkelerde. Misal Türkiyede nvdia tegra ile, ingiltere gibi ülkelere samsung exynos)Bu da iyice kafa karıştırıyor.. çünkü muhakkakki performans farklılıkları olacak.

Kardeş, şarj konusuna gelince.. Kim ne derse desin aldırış etme. Onlar ayarlarını yapamıyolar .. Sürekli 3G Bağlantısı(Demek istediğim İnternet bağlantısı) açık olursa tabiki gitmez akşama kadar. Yada bir PDA'dan 3-4 gün şarj gitmesini bekliyolar..

S 2'nin olgunlaşmasına daha var bence. Bu telefon Temmuz/Ağustos aralığında alınabilir olur.. Ben diyim sizede..

ip4'e gelincede, istediğim tema/zil sesini bile programsız uygulayamadığım "akıllı" telefondan ne beklersin ki ?.. Ve bunları yapamayım üstüne 2 bin TL Sayıp kazık yemekte işin burjuvalığı..

Apple, geleceğin Nokiası :D. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: brk38, Dimlight ve xinsurer
izo37

izo37

Üye
shock sg2nin trdeki telefonlarında nvidiamı olacak? eminmisin biyerden duyummu aldın acaba hangisi tutulacak tegra tutar gibime geliyo hani vardırya coğu telefonda o "i" mi diye sorarlar budamı onun gibi olcak? :)

denizci535

denizci535

Üye
Glxy s2 ile desire hd arasinda cok fark var s2 desireyi on kamerasi ile bile dover 2 megapiksel 3d vs gibi ozellikler ve batarya cift kamera islemci gibi drsire hd sadece emekler... İstersen ozelliklerine bak...

sh0ck

sh0ck

Üye
Glxy s2 ile desire hd arasinda cok fark var s2 desireyi on kamerasi ile bile dover 2 megapiksel 3d vs gibi ozellikler ve batarya cift kamera islemci gibi drsire hd sadece emekler... İstersen ozelliklerine bak...

hadi ya ?.. bilmiyordum ozelliklerini s2 nin.. kardes sen daha gencsin anlasilan.. yazdiklarimi iyi anla, oyle yorum yap.
galaxy s al demissin.. gir youtube bak, desire hd ile galaxy s in karsilastirmalarina..

buradan kendini ele vermissin zaten...

s2 bu zamanda bu ulkede alinmaz. 1900 tl vermek isine geliyorsa al, ne diyim.

bende biliyorum s2 nin ozelliklerini.. insanin alasi geliyor.. ama faiş fiat işi bozuyor.. uygun fiyata satan bulursaniz kesinlikle kacirmayin. ama suani sorarsaniz, htc desire hd. beklerim diorsaniz kesinlikle ve kesinlikle s2.

• Beğen
Tepkiler: brk38

O6UZH4N

Üye
Iphone 4

belferkay

Üye
şaka gibisiniz ya. Algılarda bir problem var galiba?

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
beyler şimdi galaxy s2 mi diyorsunuz yani şumu ?

bu arada ses özellikleri nasıl ?

denizci535

denizci535

Üye
S2 super..

berkcombil

Üye
hadi ya ?.. bilmiyordum ozelliklerini s2 nin.. kardes sen daha gencsin anlasilan.. yazdiklarimi iyi anla, oyle yorum yap.
galaxy s al demissin.. gir youtube bak, desire hd ile galaxy s in karsilastirmalarina..

buradan kendini ele vermissin zaten...

s2 bu zamanda bu ulkede alinmaz. 1900 tl vermek isine geliyorsa al, ne diyim.

bende biliyorum s2 nin ozelliklerini.. insanin alasi geliyor.. ama faiş fiat işi bozuyor.. uygun fiyata satan bulursaniz kesinlikle kacirmayin. ama suani sorarsaniz, htc desire hd. beklerim diorsaniz kesinlikle ve kesinlikle s2.
Bir kere Galaxy S bile Desire HD'den iyi ki.HD sadece Ram ve kamerada geçiyor.Geri kalan herşeyde Galaxy S.Hele ekranlarını hiç karşılaştırmayın.İnsan diğer herşeyi unutup direkt Galaxy S'e yönelir.:ehe

spongemert

spongemert

Üye
HTC Desire HD süper ama boyutu önemli değilse al iPhone 4'ten büyük.:oke:

halilts

Üye
sen telefonu ne için kullanacan o önemli kamerası mı interneti mi oyunu mu hepsi bir arada diyorsan desire hd yeter sana büyük ekranıyla internet keyfini veriyor şuanda çift çekirdekli telefonların niye çıktığını anlamış değilim hangi oyun var ki çift çekirdek istiyor :d: 1 GHZ ile internette o kdar video açıyom takılma vs donma yok

Dimlight

Üye
şu an için HTC Sensation önerebilirim, ben de kendisini almayı düşünüyorum zaten.

muhsin68

Üye
Desire s , incredible s veya sensation. Htc nin karizması yeter. Bende desire s var şahane. Videolarina bi bak istersen...

Ocean258

Ocean258

Üye
illa htc alacagım dıyorsan desire s en ıyısı modellerı arasında.. ama hem uygun hemde kalıtelı smartphone almak ıstıyorum dıyorsan Lg optimus black'e bakmanı tavsıye ederım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt