5800 için Galeri`si hızlı CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
5800 için Galeri`si hızlı CFW
5800`ıma CFW kuracağım,istediğim tek bir özellik var ama açıklamaların belirtilmemiş hiçbirisinde.
Bir bilginiz varsa öneride bulunursanız sevinirim.
Telefonumda 4 bin kadar resim var,galeri`ye bastığım zaman donuyor ve 4-5 dk`da ancak açılıyor,fotoğraf çektiğimde,dosya yöneticisinden bir şey silmek istediğimde.. kısaca galeri`yi kullanan her yerde böyle.
arkadaşımın n97`sinde de çok sayıda resim var ama galeri tık demeden açılıyor.
Yalnızca E: resim`i tarasın demiyorum yanlış anlaşılmasın,açılırken bu kadar bekletmeyen bir galerisi olsun istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum,teşekkür ederim şimdiden :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sırf galeri için cfw atmana gerek yok.benim konularda aio patch i bul indir sertifikanla imzala hızlı galeri modunu işaretle yükle.bir dene işe yaramazsa cfw denersin.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikam yok,ama bahsettiğim şeyin tam olarak çözümüyse alabilirim,sağoalsın. Peki CFW`lerde hızlı mı galeri,yani genel olarak naısl?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Sertifikam yok,ama bahsettiğim şeyin tam olarak çözümüyse alabilirim,sağoalsın. Peki CFW`lerde hızlı mı galeri,yani genel olarak naısl?
ben cfw attım ama c6 cfw si atmadım.cfwlerde genel olarak hız ele alınıyor.benim attıgım cfwlerden en hızlısı blackstardı.bu cfw de hız ön plandaydı.ama benim sana tavsiyem cfwden önce benim dedigim programı dene olmadı fotograf gösterici galeri programları var onları dene.görsel olarak bazıları galeriden daha bile iyi.örnegin:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...3-betalabsapp-harika-3d-interface-204452.html
bu program hiç fena degildir.bir tane daha vardı ama ismi aklıma gelmedi.umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Photo Browser`ı biliyorum,ama sadece görüntüleri tarıyor,ve bildiğim kadarıyla klasör filan oluşturamıyoruz,scrolllayıp dur sonra :) Tamam,o programa bakacağım,olmazsa tekrar sorarım CFW,teşekkür ederim :)

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Bunu denemiştim hata vermişti diye hatırlıyorum ama bir göz atarım tekrar. Sertifikamı sipariş ettim,önce o programı deneyeceğim sağol :)

giray38

giray38

Üye
Nokia Photo Browser tarzı bişey kullan kasmıyor o bende de 1000 kadar resim var da

omerynd

omerynd

Üye
bende galeri den muzdariptim kardeş sana iki öneri 1 photobook 2 rescue viewer ikisinden birini yükle rahat rahat kullan

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Yahu tek sorun çektiğim fotoğrafları görüntüleme değil,bu tarz programlar genelde sadece fotoğraflar`ı okuyor,benim orası dışında 4000 fotoğrafım var.ve ben kameraya iki resim çekmeye çalışınca telefon yine donacak.
istediğim şey galeri değil galerisi hızlı CFW önerileri.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Mangdaşire senin veridğin aiopatch`i kurdum,hiç bir değişiklik olmadı,bu programların hepsi dediğim gibi sadece images klasörünü tarıyor,benim başka klasörlerde de resimlerim var,telefonun galerisi o açıdan iyi ama çok aşırı kasıyor.Önerisi olan yok mu başka CFW için?

Febris

Febris

Üye

Sis Editor var MaxiPDA Türkçe Uygulamalarda ordan imzalayabilirSin .

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam onu hallettim tşk ama o program bir şey değiştirmedi. CFW önerisi soruyorum şimdi =).

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt