Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce konuşmak için kursa gitmek şart değil? Tıklayın!REKLAM
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle
ByWanexMetin2Tr.jar‎ (1.35 MB (Megabyte), 1274x kez indirildi)
burdan değilmi ya burdan indiriyorum winrar doyası halinde iniyo içinde en az 1000 tane dosya war :( bu oyunu oynamak istiyorum

Kardeş sonunda .jar yazar winrar görebiIir ama zaten jar oIarak görür sen onu direk indir ve indirdiğin gibi teIefonuna at ..

----------Eklendi @ 19:13:52 ---------- Yazıldı @ 19:09:20 ----------

kardeş bunu telefona nasıl kurucam modelim 2700 clasic

Kardeş Nokıa teIefonIarda kuruIum gerektirmez teIefonuna direk atıp oynıyabiIirsin iyi eğIenceIer... bize destek oImak ve bizimIe caIısmak icin adresindeki iIetişim adresIerinden bizimIe iIetişime gecin

123mal

Üye
yaw bu oyunun orjinali path of warrior üstüne yama yapmış :bigstar: :ah:ah:ah:ah:ah

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu oyunun orjinali path of warrior üstüne yama yapmış :bigstar: :ah:ah:ah:ah:ah

Kardeş nickinden anIaşıIyo ne oIduğun ama neyse konuda yazıyo başka bir oyunun üzerine yapıIdığı kendi bi b.k biIyo sanıyon muhaIefet oIma madem bukadar uyanık zekisin bugüne kadar yapsaydın kötüIemek icin benimi bekIedin ...! daha iyisini yapan varsa yapsın kimse yasak getirmiyo eğer yapamıyosan yapana saygı göstereceksin!:vur

The CoRRe

The CoRRe

Üye
kontür yermi bu ???

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
kontür yermi bu ???
Kardeş karakterini singIe yani kontörsüz kasabiIir item aIabiIir skiII acabiIir vs yapabiIirsin ama onIine pazar a girdiğin zaman operatörünün standart data tarifesi üzerinden ücretIendiriIir (500kb-1krş gibi)

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Kardeş karakterini singIe yani kontörsüz kasabiIir item aIabiIir skiII acabiIir vs yapabiIirsin ama onIine pazar a girdiğin zaman operatörünün standart data tarifesi üzerinden ücretIendiriIir (500kb-1krş gibi)

Bilgilendirdiğin İçin Saol Kardes :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
İşim Bu:oke:

erdemod

Üye
BAşka bir oyunun dosyaları oynanmış şeklidir yani yerel bir şey değil o oyunun ismini unuttum ama metin2 değil bu birde bu oyun online değil kontör falan yemez

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
BAşka bir oyunun dosyaları oynanmış şeklidir yani yerel bir şey değil o oyunun ismini unuttum ama metin2 değil bu birde bu oyun online değil kontör falan yemez

lan olum önce yorumları ve mesajları oku sonra yorum yap eğer yapbiliyosan sende dosyalar üzerinde oynama yapıp yapsaydın bilicanlık taslama acıklamada yazıyo başka oyunun üzrine yapıldığı oyuna girdiğinde biz kimiz bölümüne girdiğindede oyunun orjinali ve şirketinin acıklaması var :off::off::off::off::vur:vur:vur:vur

deil

Üye
D::::::::::::::::::::::::::::d::aha::op::yuru

Telipon

Telipon

Üye
Teşekkürler

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi

Ian oIum bak sabrımı zorIuyosunuz ben size % de 100 metin2 mi dedim başka bir oyunun üzerine yaptım hata etmişim size bişey sunmakIa Adam Gibi Teşekkür EndenIer Haric işi gücü bıraktım uIan bu oyunu bu haIe getirmek icin cok konuşma profiI resminden bebe oIduğun anIaşıIyo o yüzden sen git mümkünse reşitIerIe muhattap oIaIm....:off::off::off::off::off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

enes09

enes09

Üye
Ian oIum bak sabrımı zorIuyosunuz ben size % de 100 metin2 mi dedim başka bir oyunun üzerine yaptım hata etmişim size bişey sunmakIa Adam Gibi Teşekkür EndenIer Haric işi gücü bıraktım uIan bu oyunu bu haIe getirmek icin cok konuşma profiI resminden bebe oIduğun anIaşıIyo o yüzden sen git mümkünse reşitIerIe muhattap oIaIm....:off::off::off::off::off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur
Tmm Başarılarını Dewamını Dilerim Bide Online Olsaaa Denesene Bir Online

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Onlinesi şu şekilde olacak online olarak vs atabileceksiniz single olarak kasılabileceksin ox benzeri yarışmalar var şuanda siteyi ziyaret edip gold kazana tıklayın şansınızı deneyin...

ahmet öztürk

Üye
paylaşım için teşekkürler

Ymnminfaz

Üye
Oyun hiç güzel değil boşa uğraşmayın online olsa daha güzel olurdu hiç gerçekci değil

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
Ya başknt sn onlara bakma sna bşey sorcm bu niye x3 hata veriyo

.BlueTR

.BlueTR

Üye
grafikler fazla güzel değil.yinede teşekkürler.

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar bu cep telefonu oyunu bilgisayardaki gibi üstün grafik beklemeniz imkansız varsa i-phonesi olan yapalım i-phoneye uygun satalım 75$ dan bunumu isityosunuz