Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

cani633

cani633

Üye
Arkadaşlar, kanmayın. Bu oyun Imperial Blood'un değiştirilmişidir... Her şeyinden anlayabilirsiniz ;)

devilsy24

devilsy24

Üye
adam ztn editlemiş olm ...

--------------- Ekleme ---------------

6300 da çıkartcan mı bari bywanex ?

furkan5800

furkan5800

Üye
oha harbi oluyormu bu

dorukcehennem

Üye
Arkadaşlar, kanmayın. Bu oyun Imperial Blood'un değiştirilmişidir... Her şeyinden anlayabilirsiniz ;)

sen kimsin arkadaşım adam o kadar uğrasmıs yapmış değiştirmenin neyden olduğunuda söylemiş ben yükleyemem almaz telefon ama arkadaşı emeğinden dolayı tebrik ederim....

:oke::heyo:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sizdeki bu kıskancIık nedir anIamadım haIa ben zaten başIıktada beIirttim oyun editIenmiş diye varsa bir sorunun caIıntıdır diyebiIiyorsan hodri meydan hemen dava et... kim hakIı cıkıcak göreIim!...
destekIerinizden doIayı hepinize teşekkür ederim...

VedaT™59

VedaT™59

Üye
teşekkürler hacı ;)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ö.d arkdaşIar burada beni kötüIeyenIer başka forumIarda konu acmıs payIasmısIar bazıIarı ıcın yasaI isIemIer başIattım ama böIe uğraşamıcam versiyon 2.0 da payIaşımı icin izin gerekmicek istiyen herkez payIaşabiIecek ama versiyon 2.0da

Rz4

Rz4

Üye
Helall :oke:
Klavyene sağlık yeni sürümü bekliyorum :box
Köpek döviyim biraz :d:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Helall :oke:
Klavyene sağlık yeni sürümü bekliyorum :box
Köpek döviyim biraz :d:
:kop:versiyon 1.0da sIotIar asker türü geneIde versiyon 2.0 da gercek metin2 sIotIarı geIicek... fakat haIa birIikte caIısabiIeceğim birini buIamadım...

Rz4

Rz4

Üye
:kop:versiyon 1.0da sIotIar asker türü geneIde versiyon 2.0 da gercek metin2 sIotIarı geIicek... fakat haIa birIikte caIısabiIeceğim birini buIamadım...

Birlikte çalışabilirz özelden mesaj at :oke:
Grafik ve Web tasarımla uğraşıyorum , oyunu sıfırdan yazabilirz J2me den anlayan bulabilrsek , yada kendimiz J2me öğreniriz :d: Bekliyorum mesajını :bye2:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaşIar haIa bir ortak arıyorum Rz4 arkadaşımız bize grafik konusunda yardım edicek java dan anIayan birisini arıyorum...

cellad1818

Üye
saol kardeş

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Ö.d Arkadaşlar grafikere ihtiyacımız var desteklerinizi bekliyorum...

vhd

vhd

Üye
oyunu 6680ime yükledim. bi yerlerden tanıdık geldi. daha önce bu oyunu oynamıştım, ama orjinalini. yaptığın bu oyunda kayma var. yazılar tam görünmüyo. görev seçince donuyo vs. vs. ama yinede eline sağlık. uğraşmışsın. ama bence olmamış :S

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
oyunu 6680ime yükledim. bi yerlerden tanıdık geldi. daha önce bu oyunu oynamıştım, ama orjinalini. yaptığın bu oyunda kayma var. yazılar tam görünmüyo. görev seçince donuyo vs. vs. ama yinede eline sağlık. uğraşmışsın. ama bence olmamış :S

Kardeş iIk sayfada oyunun edit oIduğu yazmakta biIdiğiniz üzre oyunu haIa tek başıma götürüyorum bu yüzden sorun düzeItmeye vaktim oImadı aIdığınız sorunIarı siteden ( ) veya forundan gönderirseniz cözüm buImaya caIısırım... cevrenizde tanıdığınız java-java2 yazmayı biIen veya grafiker arkadaşIarınız varsa bana yönIendirirseniz oyunun sorunu azaIır ve versiyon 2.0 daha cabuk cıkar..

oqualiptus

Üye
ya içinde bir sürü dosya war bunu onları nasıl yapcaz :D yardımcı olursan sevinirim :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
sen yanIışmı indirdin sağdece bir dsya direk indirip gircen başka bişey yapmana gerek yk

oqualiptus

Üye
İngilizce konuşmak için kursa gitmek şart değil? Tıklayın!REKLAM
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle
ByWanexMetin2Tr.jar‎ (1.35 MB (Megabyte), 1274x kez indirildi)
burdan değilmi ya burdan indiriyorum winrar doyası halinde iniyo içinde en az 1000 tane dosya war :( bu oyunu oynamak istiyorum

talhacakti

Üye
kardeş bunu telefona nasıl kurucam modelim 2700 clasic

ilkerk44

Üye
indirilen dosyayı direk telefona atmak gerekiyormuş. İçini açmaya gerek yokmuş. Sorun çözüldü.