Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

Genzo *

Genzo *

Üye
Banada Atarmısın Ozel Mesaj Olarak Oyunu ! ?

devilsy24

devilsy24

Üye
6300 da denedin mi bywanex ? bi oynayamadım gitti ya hallerlerimi yıktın olm :D

96emrah96

Üye
bende samsung champ c3303 k var bir süre oynadıktan sonra java hatası veriyo..arkadaşın nokia expressmusic teli var ...ona attım onda hiç hata ermiyo...neden olabilir..

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşIar nekadar java yazmayı biIsemde bu konuda mükemmeIim diyemem biIdiginiz üzere oyunu tek başıma yaptım ve geIiştiriyotum bu yüzden oyunu minimize etmeye vaktim oImadı ama inşaIIah yeni versiyonda yani 2.0 da en düşük mb sağIıyacağım bu 6300 teIefonda caIısacağı anIamına geImez ama kıI payı kaIdıran teIefonIardada sorun aIınmasını önIer foruma günIük hayatımdan doIayı pek giremiyotum oyunun cıkısında ve girişte maiI adresimi biIdirdim eğer benimIe birIikte bu oyunu geIiştirmek isterseniz (javadan vs. anIıyan) bana maiI iIe biIdirin eğer yeterIi iIgi oIursa beIki oyunun Iisansını aIdıktan sonra onIinesinide yapabiIiriz..

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürIerden doIayıda teşekkür ederim :D

bybrutus

bybrutus

Üye
6300 1mb dan büyük oyun desteklemez :D , deneyeceğim oyunu

murtikaan01

murtikaan01

Üye
abi mütiş yhsa artık mt2 CEPtttttttteeeeeeeeeeeeee bunu7 herkes duyyyyysssssssssuuuuuuuuuuunnnnnnnn

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ö.d arkdaşIar sorun aIanIar sorunu acikIayıcı sekiIde söyIerse yardımcı oIacağım...DİKKAT!! oyunun tüm hakIarı gizIi oIup 2.bir kişi tarafından kopyaIanması ve kendi ismi iIe payIaşması yasaktır..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
çalişrimı deniyorum :D

nayhatsu

nayhatsu

Üye
iyi güzel de bunun silkroad versiyonunu da koyar mısınız :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel de bunun silkroad versiyonunu da koyar mısınız :)
kardeş eğer yardımcı birkac kisi buIursam iIerde oda oIabiIir ama tek başıma oIduğum icin versiyon2.0 a odakIandım evet bitti versiyon 2.0 ama birkac hatası var suan onIarı düzeItmeye caIısıyorum en kısa sürede versiyon2.0 siz<IerIe:oke:

Incubus

Incubus

Üye
Daha sonradan online olucak demiştin online olduktan sonra veri ücreti alıcakmı yoksa örn 2048 e kadar bedavamı olucak :))

maho022

Üye
kardeş x300 da desteklemiyo diyor
not:oyunu telefondam indirdim pc bozuk olduğu için

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Daha sonradan online olucak demiştin online olduktan sonra veri ücreti alıcakmı yoksa örn 2048 e kadar bedavamı olucak :))
eğer onIinesini yapana kadar vodafoneye bişe oImazsa vodafone üzerinden ücretisiz bağIantı sağIıyabiIirim... diğer operatörIer icin bisey diyemem ama kabIosuz bağIantı yapabiIen bir teIefondan ücretsiz oynuyabiIeceksiniz...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş x300 da desteklemiyo diyor
not:oyunu telefondam indirdim pc bozuk olduğu için
cepten girenIer icinde cep teIefonuna uyumIu bir site actım ceptemetin2.ceb.im buradan indirebiIirsin ve geIismeIeride takip edebiIirsin basında www YOK

theriskoftime

theriskoftime

Üye
Yuh :D Ellerine Sağlık :))

mbnmk

Üye
Kardes öncelikle teşekkür ederim. Yazın bu oyunu indirdiğimde bende aynen senin gibi hemen m2ye uyarlamayı düşünmştüm fakat senin gibi istikrarlı davranmadm. emeğe gercekten cok büyük saygım var. Geleyim soruya. Yazın da cok uzun süre oynamıstım fakat skill konusunda sıkıntım var. Nasıl açabilirim ? ustalarla konusarak ama bi taktiği var mı ? Tekrar teşekkürler.

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Kardes öncelikle teşekkür ederim. Yazın bu oyunu indirdiğimde bende aynen senin gibi hemen m2ye uyarlamayı düşünmştüm fakat senin gibi istikrarlı davranmadm. emeğe gercekten cok büyük saygım var. Geleyim soruya. Yazın da cok uzun süre oynamıstım fakat skill konusunda sıkıntım var. Nasıl açabilirim ? ustalarla konusarak ama bi taktiği var mı ? Tekrar teşekkürler.
k.b düsüncen seninde güzelmis ama kendi yaptığım oyunun 2009 lisansı bana ağit o yüzden gelişimi icin paylasamıyorum paylasımı veya kopyalanması yasal olarak suc sayılmakta eğer sende java yazılım dili vs. biliyorsan versiyon2.0 ı birlikte yapabiliriz ve seninde ismini altın harfle yazarım haksızlık olmasın diğe :D eğer bana özelden sana ulaşabileceğim bir numara bırakabilirsen yasal işlemleri yaptıktan sonra birlikte calısabiliriz.
gel gelelim sorununa oynunun orjinalinde skill acmak icin bir internet bağlantısı ile siteden satınalıyordun ustalarla konusarakta acabiliyordun ama bunun oranı %5 idi ben metin2 sinde bu oranı %15 yaptım... daha sonra bu bir internet bağlantısı ile ücretsiz alınacak... oranı %13 e düşürülecek...

mbnmk

Üye
k.b düsüncen seninde güzelmis ama kendi yaptığım oyunun 2009 lisansı bana ağit o yüzden gelişimi icin paylasamıyorum paylasımı veya kopyalanması yasal olarak suc sayılmakta eğer sende java yazılım dili vs. biliyorsan versiyon2.0 ı birlikte yapabiliriz ve seninde ismini altın harfle yazarım haksızlık olmasın diğe :D eğer bana özelden sana ulaşabileceğim bir numara bırakabilirsen yasal işlemleri yaptıktan sonra birlikte calısabiliriz.
gel gelelim sorununa oynunun orjinalinde skill acmak icin bir internet bağlantısı ile siteden satınalıyordun ustalarla konusarakta acabiliyordun ama bunun oranı %5 idi ben metin2 sinde bu oranı %15 yaptım... daha sonra bu bir internet bağlantısı ile ücretsiz alınacak... oranı %13 e düşürülecek...

ne güzel söylemişsin fakat bende yeterli bilgisayar yok. Ve ayrıca pek yemiyor. :D:D ama emin ol arkandaym =)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi