varsa ekleniriyi güzel de bunun silkroad versiyonunu da koyar mısınız![]()

kardeş eğer yardımcı birkac kisi buIursam iIerde oda oIabiIir ama tek başıma oIduğum icin versiyon2.0 a odakIandım evet bitti versiyon 2.0 ama birkac hatası var suan onIarı düzeItmeye caIısıyorum en kısa sürede versiyon2.0 siz<IerIeiyi güzel de bunun silkroad versiyonunu da koyar mısınız![]()

eğer onIinesini yapana kadar vodafoneye bişe oImazsa vodafone üzerinden ücretisiz bağIantı sağIıyabiIirim... diğer operatörIer icin bisey diyemem ama kabIosuz bağIantı yapabiIen bir teIefondan ücretsiz oynuyabiIeceksiniz...Daha sonradan online olucak demiştin online olduktan sonra veri ücreti alıcakmı yoksa örn 2048 e kadar bedavamı olucak)
cepten girenIer icinde cep teIefonuna uyumIu bir site actım ceptemetin2.ceb.im buradan indirebiIirsin ve geIismeIeride takip edebiIirsin basında www YOKkardeş x300 da desteklemiyo diyor
notyunu telefondam indirdim pc bozuk olduğu için
saol suan hala tek başımayım birkac kisi olduğumuzda siz düşünün neler yapabileceğimi .dYuhEllerine Sağlık
)
k.b düsüncen seninde güzelmis ama kendi yaptığım oyunun 2009 lisansı bana ağit o yüzden gelişimi icin paylasamıyorum paylasımı veya kopyalanması yasal olarak suc sayılmakta eğer sende java yazılım dili vs. biliyorsan versiyon2.0 ı birlikte yapabiliriz ve seninde ismini altın harfle yazarım haksızlık olmasın diğeKardes öncelikle teşekkür ederim. Yazın bu oyunu indirdiğimde bende aynen senin gibi hemen m2ye uyarlamayı düşünmştüm fakat senin gibi istikrarlı davranmadm. emeğe gercekten cok büyük saygım var. Geleyim soruya. Yazın da cok uzun süre oynamıstım fakat skill konusunda sıkıntım var. Nasıl açabilirim ? ustalarla konusarak ama bi taktiği var mı ? Tekrar teşekkürler.
eğer bana özelden sana ulaşabileceğim bir numara bırakabilirsen yasal işlemleri yaptıktan sonra birlikte calısabiliriz.k.b düsüncen seninde güzelmis ama kendi yaptığım oyunun 2009 lisansı bana ağit o yüzden gelişimi icin paylasamıyorum paylasımı veya kopyalanması yasal olarak suc sayılmakta eğer sende java yazılım dili vs. biliyorsan versiyon2.0 ı birlikte yapabiliriz ve seninde ismini altın harfle yazarım haksızlık olmasın diğeeğer bana özelden sana ulaşabileceğim bir numara bırakabilirsen yasal işlemleri yaptıktan sonra birlikte calısabiliriz.
gel gelelim sorununa oynunun orjinalinde skill acmak icin bir internet bağlantısı ile siteden satınalıyordun ustalarla konusarakta acabiliyordun ama bunun oranı %5 idi ben metin2 sinde bu oranı %15 yaptım... daha sonra bu bir internet bağlantısı ile ücretsiz alınacak... oranı %13 e düşürülecek...

ama emin ol arkandaym =)sen bana numaranı gönder görüşürüz detayIarı...ne güzel söylemişsin fakat bende yeterli bilgisayar yok. Ve ayrıca pek yemiyor.ama emin ol arkandaym =)