N73 Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vic353

vic353

Üye
    Konu Sahibi
N73 Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
n73 ümün yanında verilen kulaklık geberdi :D. ben de bluetooth lu kulaklık almaya karar verdim. normalin kabloları dolaşıyor karışıyor birbirine deli ediyor beni.

ilk amacım müzik dinlemek. arama yapmak değil. günde en fazla 10 dakka telefon konuşamsı yaparım.

bana MÜZİK DİNLENEBİLEN kaliteli kulakta hoş duran makul fiyarlı bir bluetooth kulaklık lazım

önerilerinizi bekliyorum.
 


alixkandemir

Üye
motorola m 270
ama tek kulaklıkla ne kadar müzik keyfi olur tartışılır maksat iş yaparken dinlemekse süper ben fabrikada çalışırken bu kulaklıkla müzik dinleyip hemde işimi görüyordum.
Ama profesyonel anlamda müzik dinleyeceğim diyorsanız bluetooth arabiriminden uzak dur derim ben çünkü belli bir miktarda ses kaybı olur bunu gerçekten hissedersiniz.
 
vic353

vic353

Üye
    Konu Sahibi
normal kulaklıkla daha iyi olur ama n73 ün girişi bi değişik normal 3,5mm jak değil o yüzden zor kulaklık bulması
 
tandogucem

tandogucem

Üye
Kardeşim bende senin yaptığın hataya düştüm 40 tlye bluetothlu kulaklık aldım ve ne oldu ? Eski kulaklığımın 1/4 ü kadar ses veriyor ve iğrenç kalitede kendisi şuan tozlu raflarda sürünüyor asla ama asla önermem .:evet::sopa:
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Nokia BH-103 kulak kullaniyorum. Kablolu kulak ici bluetoot kulaklık. Kullanışlı, dışardan ses almıyor ve ses kalitesi kablolu kulaklık kadar iyi ama kullaklıkdan şarkıları değistiremiyorum tavsiyem bu modelin bir üst modelini almanız ondan müzikleri istediğiniz gibi yönete bilirsiniz. Bimeksin sitesinde mevcut. BH-103 kulaklığı 68 almıştım ust model 90-100 TL arasında. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum tavsiyem bunlar olacak. Cepten bağlanmasam resimlerde eklerdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: kampanya
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt