Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

nameste108

Üye
hmm.
giresunda şu ana kadar pr 1.2 bulamadım, teknosa ve gold'un sattığı ürünlerden haberiniz var mı? onlarda sorun çıkar mı (sonsuz döngü sorunu)
giresundaki teknosa ve gold'da çalışanların sonsuz döngü olayı hakkında bilgisi yok maalesef. (ellerinde hazır tel. olmadığı için kodu girip bakamıyorum)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya 1.1 diye sonsuz döngüde olacak anlamınada gelmiyor... galiba bu döngü olayı pr1.0daydı yani ilk çıktığında....
pr1.1 le gelenler 2. partiydi galiba..
sen al al yani problemsizdir büyük ihtimal:oke:

nameste108

Üye
pazar günü gidip oradaki bayanla biraz konuştum telefonun 2 hafta önce geldiğini söyledi ancak bir belge ile kanıtlayamadı.
sorum şu: pr 1.1 ilk çıkan parti mi yoksa hata kabul edildikten sonra çıkan sorunsuz parti mi? net bir bilgisi olan varsa bekliyorum.
teşekkürler.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
pazar günü gidip oradaki bayanla biraz konuştum telefonun 2 hafta önce geldiğini söyledi ancak bir belge ile kanıtlayamadı.
sorum şu: pr 1.1 ilk çıkan parti mi yoksa hata kabul edildikten sonra çıkan sorunsuz parti mi? net bir bilgisi olan varsa bekliyorum.
teşekkürler.
pr 1.0 ilk parti pr 1.1 2.parti :oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum fakat benim başka bi sorum var arkadaşımda galaxy s var dns ayarı yapadim tarif edilen şekilde yapıyorum fakat yine yasaklı sitelere girmiyor nasil yapabilirim bu konuyu başka nereye yazacağımı bilmediğim icin buraya yazdım

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum fakat benim başka bi sorum var arkadaşımda galaxy s var dns ayarı yapadim tarif edilen şekilde yapıyorum fakat yine yasaklı sitelere girmiyor nasil yapabilirim bu konuyu başka nereye yazacağımı bilmediğim icin buraya yazdım
sansür var artık:aha:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benim N8 i şarja takınca anında internete bağlanıyo nedendir acaba??? normalde ben istemedikçe bağlanmıyo

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ben n8 im le her yere giriyorum dns değiştirdikten sonra bu işlemi galaxy de yapamadım

firari58

Üye
arkadaşlar n8 ekrana menü tuşu atabiliyor mu nasıl?

gülyanaklı

Üye
Utku™;3434013' Alıntı:
Telefonun sensörünü kullanan bir uygulama yüklemişmiydin?

duvar kağıdı, ekran koruyucu, birde bi kaç oyun.ama oyunlardan biri araba yarışı.sanki onun sensörle bi alakası vardı.çünkü araba hiç sağa sola gitmiyordu.ekrana dokunduğum zamn sadece fren yapıyordu.oynayamadım bundan dolayı bende sildim oyunu.acaba bunla alakası varmıdır?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar n8 ekrana menü tuşu atabiliyor mu nasıl?

ana ekrandayken ekrana basılı tut düzenleme moduna geçecek daha sonra "+" sembolünden birine tıkla ve mini uygulama kataloğundan "kısayollar"ı seç..daha sonra ekrana gelen kısa yollar menüsüne dokun ve "ayarlar"ı seç 4 tane kısa yol ayarından istediğini seç.kısa yol türlerinden "uygulama"ya tıkla ve ordan "menü"yü bul.sonra geriye tıkla ve bitti:))

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ana ekrandayken ekrana basılı tut düzenleme moduna geçecek daha sonra "+" sembolünden birine tıkla ve mini uygulama kataloğundan "kısayollar"ı seç..daha sonra ekrana gelen kısa yollar menüsüne dokun ve "ayarlar"ı seç 4 tane kısa yol ayarından istediğini seç.kısa yol türlerinden "uygulama"ya tıkla ve ordan "menü"yü bul.sonra geriye tıkla ve bitti:))
aynen bende menüye kısayoldan giriyorum böylece menü tuşunu eskitmemiş oluyorum:oke:

nameste108

Üye
wlan taramayı kapattım, ayarlardan bağlantıyı her zaman sor yaptımi email gibi bir şey de kullanmıyorum, fakat telefonum sürekli 3.5G de kalıyor, 3g ye geçiremiyorum, sürekli bağlı kalıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu.

novi_pazar

Üye
Arkadaşlar dünden beri ne ovi mağazaya nede 0.facebook'a nede internete girebiliyorum :hmmm lütfen yardım edin kafayı yiyecem :vur

nameste108

Üye
telefonumda sürekli 3.5G simgesi var 3g simgesi yok, ancak bağlantı olduğunda oluşan iki çizgi yok yani bu telefonda 3g yerine her zaman 3.5g mi yazıyor, 6220 de normalde 3g internete girince 3.5g ve altında iki çizgi oluyordu? sürekli 3.5g yazması normal mi?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
telefonumda sürekli 3.5G simgesi var 3g simgesi yok, ancak bağlantı olduğunda oluşan iki çizgi yok yani bu telefonda 3g yerine her zaman 3.5g mi yazıyor, 6220 de normalde 3g internete girince 3.5g ve altında iki çizgi oluyordu? sürekli 3.5g yazması normal mi?
3G nin iyi çektiği yerlerde 3.5 yazıyor..... basık yerlderde genelde 3g yazar hatta bazen hiç çekmez 3g falan yazmaz :)
operatörle alakalı

----------Eklendi @ 21:57:40 ---------- Yazıldı @ 21:56:20 ----------

Arkadaşlar dünden beri ne ovi mağazaya nede 0.facebook'a nede internete girebiliyorum :hmmm lütfen yardım edin kafayı yiyecem :vur
ne hata varki?
yani ovi mağazaya bağlanmaya çalışınca ne oluyor ?:hmmm

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
wlan taramayı kapattım, ayarlardan bağlantıyı her zaman sor yaptımi email gibi bir şey de kullanmıyorum, fakat telefonum sürekli 3.5G de kalıyor, 3g ye geçiremiyorum, sürekli bağlı kalıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu.
kapatmak için 3g yi ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-gsm - Sorun çözüldü:ehe

Üst Alt