SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cerbezeli

cerbezeli

Üye

Yani Alarm için bir ses yok bir tane bile...Normal melodiler var.Ayarladım birini sabahleyin çalıyor diyorum yahu bu odada kimin telefonu çalıyor :D
Msj sesi de her zaman ki bilindik(samsung) msj sesi işte,dokunmatik samsung tellerdeki yeni msj sesleri yok...
Güzel Alarm (ben indirdim ama içindekiler eh işte) ve msj sesi varsa,yönlendirirseniz sevinirim...
Bu arada GSCASSİO teşekkürler arkadaşım sana :bye2:

• Beğen
Tepkiler: GSCASSİO

groo

Üye
merhaba arkdaslar..bende bu teli yeni aldım bi tanıdıgımdan yani 2. el olarak. sizin bilgileriniz sayesnde opera miniyi yukledm tele ve wifi acıkken operayla direk baglanıyorum güzelce fakat sorum su olucak tel wifi den mi yoksa normal hattan mı giriyodur bunu anlayamdm cunku opera tüm ekranda calsyor ve wifi göstergesni göremiyorum.ACİLL cevaplarsanız sevnrm. ayrıca telefona java yüklemem gerekiyor mu biraz bilgisiz sayılırım bu konularda tel java destekli ise yeniden java yuklemye gerek var mıdır? şimdiden tesekkurler

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Pufffff maalesef msj gönderirken tel yine res attı.! Ve yalnızca msj'ı gönderirken değil kaydet dediğimde de res atıyor...
Simi ne zamandır değişmek istiyordum aradan çıkmış oldu ama maalesef res sorununun simle alakası yokmuş...
Hafıza kartına da format attım bir ihtimal ama sonuç aynı...
Samsungu aradığımda servise götürün güncellensin dedi ama ben bu res sorunun çözüleceğine inanmıyorum bir kaç kez servise git gel yapacak sonra tüketici haklarından ya değişim alıcam ya da paramı uğraştıracak beni gibi gözüküyor...

munire58

Üye
arkadaşlar ben turkcellin 3 tl lik face kampanyasına üye oldum ama telefondan face girmek istediğimde bağlantı hatası,yanıt yok gibi uyarılar geliyo bu nedendir?

Bi de ben telefonu herhangi bi programla bilgisayara bağlayıp ordan msj gönderip msj yedekleyemem mi? Kies de msj gönderme seçeneği yok sanırım... Yardımcı olur musunuz????

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Telin tarayıcından>ayarlardan internet profillerinden neyden girmek istiyorsanız seçin sonra operadanda onla girer.

----------Eklendi @ 11:20:16 ---------- Yazıldı @ 11:19:35 ----------

Yani Alarm için bir ses yok bir tane bile...Normal melodiler var.Ayarladım birini sabahleyin çalıyor diyorum yahu bu odada kimin telefonu çalıyor :D
Msj sesi de her zaman ki bilindik(samsung) msj sesi işte,dokunmatik samsung tellerdeki yeni msj sesleri yok...
Güzel Alarm (ben indirdim ama içindekiler eh işte) ve msj sesi varsa,yönlendirirseniz sevinirim...
Bu arada GSCASSİO teşekkürler arkadaşım sana :bye2:
Ne deemek arkadaşım :heyo:

saygılarr..

----------Eklendi @ 11:22:10 ---------- Yazıldı @ 11:20:16 ----------

Zil Sesleri:

D.Kağıtları: ,

----------Eklendi @ 11:23:15 ---------- Yazıldı @ 11:22:10 ----------

arkadaşlar ben turkcellin 3 tl lik face kampanyasına üye oldum ama telefondan face girmek istediğimde bağlantı hatası,yanıt yok gibi uyarılar geliyo bu nedendir?

Bi de ben telefonu herhangi bi programla bilgisayara bağlayıp ordan msj gönderip msj yedekleyemem mi? Kies de msj gönderme seçeneği yok sanırım... Yardımcı olur musunuz????
Bakıyorum Arkadaşım..:allalla:

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87 ve munire58

munire58

Üye
saol kardeşim bekliyorum

aksaray1

Üye
Telin tarayıcından>ayarlardan internet profillerinden neyden girmek istiyorsanız seçin sonra operadanda onla girer.

----------Eklendi @ 11:20:16 ---------- Yazıldı @ 11:19:35 ----------

Ne deemek arkadaşım :heyo:

saygılarr..

----------Eklendi @ 11:22:10 ---------- Yazıldı @ 11:20:16 ----------

Zil Sesleri:

D.Kağıtları: ,

----------Eklendi @ 11:23:15 ---------- Yazıldı @ 11:22:10 ----------

Bakıyorum Arkadaşım..:allalla:

Teşekkürler arkadaşım çok ama çok makbule geçti..

zızzz

zızzz

Üye
bir de mobile9 ve zedge var ordan da duvar kagıdı zilsesi ve video program oyun bulabilirsiniz.bir de getjar var tabii

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
buyrun arkadaşlar bedawa wap siteleri
wapta.com / Herşey
tagtag.com/telefoncu / programlar
tagtag.com/midimidi / ücretsiz midiler
tagtag.com/konyalim / ücretsiz hizmetler (melodi paralı oldu)
wapalemi.com herşey
wap.phonerotica.com
tagtag.com/hackenan
tagtag.com/ertel
wap.polimania.com
wapend.com
tagtag.com/uguraydin
tagtag.com/taktuk
tagtag.com/tatli
tagtag.com/weberhan
tagtag.com/urfalim
tagtag.com/entel
tagtag.com/selcukonline
tagtag.com/ilkercik
tagtag.com/zeren
tagtag.com/freebelesturk
tagtag.com/fatihgs
tagtag.com/dunya tagtag.com/tahajavagames tagtag.com/kralwap
tagtag.com/multionline
tagtag.com/freebeles
tagtag.com/sarayonu
tagtag.com/salihkayran
tagtag.com/beleswap
tagtag.com/cepsitem
tagtag.com/robberwap
tagtag.com/canoglu
tagtag.com/iyiwap tagtag.com/sogan
tagtag.com/jrturkishgamer tagtag.com/cepsitem
tagtag.com/mahoo
tagtag.com/kabardey
tagtag.com/117kemal
tagtag.com/yzbey tagtag.com/poliwapgame tagtag.com/toprakciler
tagtag.com/muratistan
tagtag.com/5252
tagtag.com/turkceoyun
tagtag.com/guneswap
tagtag.com/reis48 tagtag.com/ vurallar
tagtag.com/nuriwap
tagtag.com/osmanliwap
tagtag.com/gencsite
tagtag.com/ibooo
tagtag.com/cx65sayfasi
tagtag.com/oyunparki
ertelwap.com
wapta.com
tagtag.com/startr
uzanwap.com
#Reklam - Mesajı Rapor Edin#.com
waptr.com
tagtag.com/waptr
tagtag.com/belesciwap
bedawap.com
liderwap.com

WAP ADRESLERİ

01- (mükemmel çalışıyor)
02- http://wap.maxicep.com ( Herşey ücretsiz ne ve ararsanız var )
03- (forumlar,chat,melodiler,programlar,)
04- (sms icin kullanabilirsiniz)
05- (waptaki fıkra arşivi)
06- (superonline uzantılı @postalara bakma)
07- (7250 lere özel bir sayfa)
08- ( tüm liglerin maç sonuçları için)
09- (namaz vakitleri, dini bilgiler)
10- (java ile ilgili herşey oyunlar,parogramlar)
11- ICQ icin birebir.cepten icq keyfi
12- 53 adet renkli oyunlar colour theme.
13- (gprs üzerinden sms gonderin)
14- (java sayfası,oyun,parogram,java film)
15-
16- Program ve vs
17-
18- (süperlig+futbol+oyun)
19-
20- melodiler)
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
32-
33-
34-
35-
36-
37-
38-
39-
40-
41-
42-
43-
44-
45-
46-
47-
48-
49-
50-
51-
52-
53-
54-
55-
56-
57-
58-
59-
60-
61-
62-
63-
64-
65-
66- portal
67- portal
68- portal
69- bilgi
70- bilgi
71- bilgi
72- bilgi
73- eğlence
74- eğlence
75- sinema
76- finans
77- finans
78- finans
79- magazin
80- operatör
81- operatör
82-
83- 53 adet renkli oyunlar colour theme
84- oyunlar
85- s55 için oyun sitesi
86- siemens s55 ile ilgili free siteler
87- //(polifonik,ekran,MMS,Animasyon(GpRsCi'nin sitesi)

groo

Üye
merhaba arkdaslar..bende bu teli yeni aldım bi tanıdıgımdan yani 2. el olarak. sizin bilgileriniz sayesnde opera miniyi yukledm tele ve wifi acıkken operayla direk baglanıyorum güzelce fakat sorum su olucak tel wifi den mi yoksa normal hattan mı giriyodur bunu anlayamdm cunku opera tüm ekranda calsyor ve wifi göstergesni göremiyorum.ACİLL cevaplarsanız sevnrm. ayrıca telefona java yüklemem gerekiyor mu biraz bilgisiz sayılırım bu konularda tel java destekli ise yeniden java yuklemye gerek var mıdır? şimdiden tesekkurler lütfen cevap verr msnz arkdslar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkdaslar..bende bu teli yeni aldım bi tanıdıgımdan yani 2. el olarak. sizin bilgileriniz sayesnde opera miniyi yukledm tele ve wifi acıkken operayla direk baglanıyorum güzelce fakat sorum su olucak tel wifi den mi yoksa normal hattan mı giriyodur bunu anlayamdm cunku opera tüm ekranda calsyor ve wifi göstergesni göremiyorum.ACİLL cevaplarsanız sevnrm. ayrıca telefona java yüklemem gerekiyor mu biraz bilgisiz sayılırım bu konularda tel java destekli ise yeniden java yuklemye gerek var mıdır? şimdiden tesekkurler lütfen cevap verr msnz arkdslar

Telin tarayıcından>ayarlardan internet profillerinden neyden girmek istiyorsanız seçin sonra operadanda onla girer.:vur

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
sORusu olanlar cewap weremediklerm warsa tekrar sorsunlarr :pro:

w202_34

Üye
s.a öncelikle arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ve bir konuda hakkında yardımızı istiyorum SAMSUNG S3353 e uygun tema bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tsk ederim

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
s.a öncelikle arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ve bir konuda hakkında yardımızı istiyorum SAMSUNG S3353 e uygun tema bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tsk ederim

Üzgünümmm O İstediğin yok|-):bilmm

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ücretsiz nete giren warmı paketsiz falan no paket no wifi war internet war beleş hesabından:vur:box

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Baktm ama bulamadm bulursam link wercm dostum:allalla::nono:

munire58

Üye
saol kardeşim

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi