baby_face_
Üye
<br />müzik çalarda albüm veya sanatçılar a girdiğinizde tıpkı rehberde olduğu gibi ismin üzerinde soldan sağa çekince o liste çalıyor
<br />
bunu bilmiyordum teşekkürler

<br />müzik çalarda albüm veya sanatçılar a girdiğinizde tıpkı rehberde olduğu gibi ismin üzerinde soldan sağa çekince o liste çalıyor

Bu telefon bi başka
)))
))Orjinal kılıfında iken, yanlışlıkla başaşağı tutarsanız
"kayarak kılıftan çıkar, düşer, kırılır ve can sıkar"
Orjinal kılıfında iken, yanlışlıkla başaşağı tutarsanız
"kayarak kılıftan çıkar, düşer, kırılır ve can sıkar"
Bir Arkadaş görüntü yakalamayı göstermişti saolsun video çekme varmıdır peki bilen varsa sölesin lütfen.Mesela oyun oynuyorum o oyunun videosunu çekmek.
dostum saniyede 25 kere o tuşa basarsan videosunu çekmiş olursunnereye düşürdüğüne bağlı,1.5 metreden düştü,sorun yok çizik bile yok bende
mesajlaşırken arkadaş çarptı telefon uçtu yine sapasağlam
telefon sağlam ancak çok kaygan bilmiorum farkettnzmi 
Bende dolmuşa atladigim sirada elimden kaydi ve düştü. oldugu gibi asfalta saplandi cep telefonu baya bir sürüklendi. sadece arka kapaginda belirgin bile olmayan ufak capta bi ince çizim meydana geldi. farkettiyseniz telefonun arka kamerasindaki cami cizmek neredeyse imkansiz. ön camdada hic bir sorun olusmadi. 7 aydir belkide böyle 7 kez olay basima geldi ama hic birindede en ufak bir dagilma yada ne bilim buyuk capta bir hasar meydana gelmedi. telefon kullandigim tüm telefonlarin icinde en sağlami olarak cikti. baska tur samsunglarda kullandim evet onlar hassasti bir kac düsmede bozuldu hasar gördü ama wave bambaşka birşey !
odamda pc başındayken içeri geçicektim telefonu elime alırken bi kaydı (malum çok kaygan yapısı var..) tutmaya çalışırkende tutamadım önce masanın üstünde dik bi halde 2-3 kez sekti ve zank die döşemeye yapıştı ekranı dönük bi halde..
bataryayla arka kapak fırladı..
sonra topladım telefonu baktım ne çizik var ne bi darbe nede teknik bi sorun.. taş gibi maşallah 
1 kaç tane de benden kendi keşiflerim)))
1)Telefonunuzda numara çeviriyosunuz mesela 0212 250 50 50 son rakama uzun basdığınızda otomatik olarak arıyor ...
2) Telefonunuzda müzik bölümüne girdiniz telefonu yan çevirin ve cdlerin üzerindeki aşağı doğru duran oka tıklayın parça bulmanızı kolaylaştıracak çemberi görün))