wave'de yeni özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye

eaagent

eaagent

Üye
-Müzik çalardaki müzik tanıma ile müziği 10 saniye kadar dinletip şarkının adını bulabiliyorsunuz hatta satında alabilirsiniz ( çok başarılı reklamda şarkının sadece 1 sözünden şarkıyı buldum gerisinde adam konuşmasına rağmen! )
-Kamerada makro modunu seçerseniz tek bir cisim çekileceği zaman fotoğrafı mükemmelleştirir arka planı boğar odaklandğınız cismi daha keskin bir görüntü ile çeker
-Müzik çalar çalışır durumdayken telefonu kilitlediğinizde klit ekranında üst ksımda cd şekli çıkar basınca cd aşağı iner ve müzği durdur duraklat müzği geç gibi seçenekler gelir ( bunun tasarımı süper olmuş çok hoşuma gitti )
-Dosyalarda taşıma gibi işlemlerin yapıldığı son klasörde seçeneklerin çıktığı 3 noktaya basarsanız geri al seçeneğini görürsünüz son işlemi geri alabilirsiniz ( bence çok iyi düşünülmüş bi özellik)
-Ortam tarayıcıda fotoğraflarda yukarda beliren yüz ifadesini tıkladğınzda fotoğraflarda otomatik olarak yüz ü belirleyebilir fotoları etiketleyebilirsiniz

Eminim araştırsak daha çook şey buluruz :D Bu telefon bi başka ;)

ozan50

Üye
kilit kapalı iken kilit tusuna uzun basarsan otomatikmen kilit kalkar

grafikeer

grafikeer

Üye
Orjinal kılıfında iken, yanlışlıkla başaşağı tutarsanız

"kayarak kılıftan çıkar, düşer, kırılır ve can sıkar"

• Beğen
Tepkiler: aral_133, nescafe656, ares_53 ve 2 diğerleri

bluemoon87

Üye
1 kaç tane de benden kendi keşiflerim :))))
1)Telefonunuzda numara çeviriyosunuz mesela 0212 250 50 50 son rakama uzun basdığınızda otomatik olarak arıyor ...
2) Telefonunuzda müzik bölümüne girdiniz telefonu yan çevirin ve cdlerin üzerindeki aşağı doğru duran oka tıklayın parça bulmanızı kolaylaştıracak çemberi görün :)))

carfeng

carfeng

Üye
Menü tuşuna basılı tutun açık olan programları gösteriyor.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
Orjinal kılıfında iken, yanlışlıkla başaşağı tutarsanız

"kayarak kılıftan çıkar, düşer, kırılır ve can sıkar"

nereye düşürdüğüne bağlı,1.5 metreden düştü,sorun yok çizik bile yok bende

carfeng

carfeng

Üye
Bir Arkadaş görüntü yakalamayı göstermişti saolsun video çekme varmıdır peki bilen varsa sölesin lütfen.Mesela oyun oynuyorum o oyunun videosunu çekmek.

mavrick

mavrick

Üye
Bir Arkadaş görüntü yakalamayı göstermişti saolsun video çekme varmıdır peki bilen varsa sölesin lütfen.Mesela oyun oynuyorum o oyunun videosunu çekmek.

:ehedostum saniyede 25 kere o tuşa basarsan videosunu çekmiş olursun

• Beğen
Tepkiler: nescafe656
eaagent

eaagent

Üye
nereye düşürdüğüne bağlı,1.5 metreden düştü,sorun yok çizik bile yok bende

arkadaşım Xshotgun uygulamasında ateş etmeye çalışırken telefon elinden fırladı sapasağlam :D mesajlaşırken arkadaş çarptı telefon uçtu yine sapasağlam :D telefon sağlam ancak çok kaygan bilmiorum farkettnzmi :D

grafikeer

grafikeer

Üye
Ne 1,5 metresi ya, arabaya binerken cep hizasından düştü, üst kapak ve üst plastik çerçeve kırıldı. Evde defalarca düştü birşey olmadı fakat dışarıda dikkat etmek gerekiyor. Benim başıma geldi malesef, bence sağlamlığına fazla güvenmeyin. Yine de siz bilirsiniz tabi...

silver021

silver021

Üye
Bende dolmuşa atladigim sirada elimden kaydi ve düştü. oldugu gibi asfalta saplandi cep telefonu baya bir sürüklendi. sadece arka kapaginda belirgin bile olmayan ufak capta bi ince çizim meydana geldi. farkettiyseniz telefonun arka kamerasindaki cami cizmek neredeyse imkansiz. ön camdada hic bir sorun olusmadi. 7 aydir belkide böyle 7 kez olay basima geldi ama hic birindede en ufak bir dagilma yada ne bilim buyuk capta bir hasar meydana gelmedi. telefon kullandigim tüm telefonlarin icinde en sağlami olarak cikti. baska tur samsunglarda kullandim evet onlar hassasti bir kac düsmede bozuldu hasar gördü ama wave bambaşka birşey !

• Beğen
Tepkiler: ares_53 ve nescafe656
ares_53

ares_53

Üye
Bende dolmuşa atladigim sirada elimden kaydi ve düştü. oldugu gibi asfalta saplandi cep telefonu baya bir sürüklendi. sadece arka kapaginda belirgin bile olmayan ufak capta bi ince çizim meydana geldi. farkettiyseniz telefonun arka kamerasindaki cami cizmek neredeyse imkansiz. ön camdada hic bir sorun olusmadi. 7 aydir belkide böyle 7 kez olay basima geldi ama hic birindede en ufak bir dagilma yada ne bilim buyuk capta bir hasar meydana gelmedi. telefon kullandigim tüm telefonlarin icinde en sağlami olarak cikti. baska tur samsunglarda kullandim evet onlar hassasti bir kac düsmede bozuldu hasar gördü ama wave bambaşka birşey !

aynen gayet sağlam telefon.. gerçi benimki 5 aylık oldu ama ilk düşüşünü yaşadı bikaç gün önce :) odamda pc başındayken içeri geçicektim telefonu elime alırken bi kaydı (malum çok kaygan yapısı var..) tutmaya çalışırkende tutamadım önce masanın üstünde dik bi halde 2-3 kez sekti ve zank die döşemeye yapıştı ekranı dönük bi halde.. :D bataryayla arka kapak fırladı..:) sonra topladım telefonu baktım ne çizik var ne bi darbe nede teknik bi sorun.. taş gibi maşallah :ehe

memolim83

memolim83

Üye
1 kaç tane de benden kendi keşiflerim :))))
1)Telefonunuzda numara çeviriyosunuz mesela 0212 250 50 50 son rakama uzun basdığınızda otomatik olarak arıyor ...
2) Telefonunuzda müzik bölümüne girdiniz telefonu yan çevirin ve cdlerin üzerindeki aşağı doğru duran oka tıklayın parça bulmanızı kolaylaştıracak çemberi görün :)))

son tuşa basarak arama e250 bile oluyor samsungkarın genelinde var

aral_133

Üye
Bu iyiymiş bak bilmiyordum ;)

bedirhano2

Üye
kardeşim paylaşım son derce güzel ama benim sorunum var wave 525 de arkaplan siyah olmuo tema indirdim ama olmuo napabilirim yardım edersenn sevinirim

Üst Alt