Haber Samsung, Galaxy S7 Edge için Nougat güncellemesi ile Gelen Yeni Özellikleri Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S7 Edge için Nougat güncellemesi ile Gelen Yeni Özellikleri Açıkladı
Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android 7.0 Nougat Beta testlerinde bu iki cihaz için sunacağı yeni özellikleri detaylarıyla açıkladı.



Android 7.0 Nougat beta güncellemesinin Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonlara getireceği önemli yeni özellikler zaten ayrıntılı olarak biliniyor. Galaxy Apps kataloğunda Galaxy Beta Programı uygulaması aracılığıyla yüklemeyi yapabilir ve bu özellikleri test edebilirsiniz, ancak şu anda sizinle paylaşacağımız daha iyi haberler var.

Direk olarak Samsung'un Müşteri Danışmanı Kılavuzu slaytlarından gelen bilgilerde Galaxy S7 Edge için Android 7.0 Nougat yazılımı ile tanıtılacak yirmi kadar yeni özellik ve görseller ortaya çıktı. Bunlardan bazıları, Samsung uygulamaları için Uygulama Kısayolları, çoklu pencere modu gibi özellikler zaten Android 7.0 Nougat güncellemesi ile gelen yenilikler ancak birçoğu Samsung'un yeni kullanıcı arayüzüne sahip. Ayrıca Ayarlar menüsünde farklı bir ikon paketi de kullanılıyor. Ayrıca bildirim tepsisi arka planı da değiştirilerek bu alan da kişiselleştirilebiliyor.

Bunlar dışında örneğin, grafik işlemci biriminin çalışmasını kolaylaştıracak ve böylelikle pil ömrünü olumlu yönde etkileyecek olan, detaylı ayrıntılara ihtiyacınız olmadığında ana ekran çözünürlüğünü değiştirme olanağı var. Bir başka detay da mesajlaşma uygulamasında gizli. Mesajlaşma uygulaması artık metinleri konulara ve kişilere göre sınıflandırmanıza olanak tanıyor.

Belirttiğimiz dikkat çekici özelliklerin dışında Android 7.0 Nougat güncellemesi ile Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlara gelen bir çık özellik daha varve bu özellikleri fotoğraf galerimizdeki slaytlarda inceleyebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/galeri/galaxy-s7-edge-android-70-nougat-yenilikleri-galeri
Galaxy S7 Edge Android 7.0 Nougat Yenilikleri Slayt Görüntüleri Fotoğraf Galerisi
Samsung, Galaxy S7 Edge için Nougat güncellemesi ile Gelen Yeni Özellikleri Açıkladı
 


Üst Alt