wave'de yeni özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
wave'de yeni özellikler
arkadaşar wave 8500'da samsung app'ten indirdiğimiz uygulamalarda yada yelefonda bulduğumuz değişik özellikleri burda toplayalım ve telefonumuzu daha iyi tanıyalım. LÜTFEN değişik özellik ve güzel program bulanlar burda paylaşalım.. şimdiden teşekkürler:oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: Trackmania

mvelten

mvelten

Üye
hesap makinesinde telefonu yan çevirirseniz tam fonksiyonlu oluyor sin cos kare fln fln

silver021

silver021

Üye

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
başka özelliği yok heralde bu telefonun..:ehe:ehe:ehe

hayatperest

hayatperest

Üye
müzik çalarda albüm veya sanatçılar a girdiğinizde tıpkı rehberde olduğu gibi ismin üzerinde soldan sağa çekince o liste çalıyor

zmatyar

zmatyar

Üye
telefonun sol yanında bulunan ses kısma tuşuna basılı tuttuğunuzda klavye ve tuş sesleri ton şiddetini ayarlayabiliyorsunuz.

_-Engin-__

Üye
mesajlar bölümünde tr sürekli basılı tutun öngörücü yazıyı işaretletin parmağınızı kaldırmadan kelemiyi yazın wawe tamamlıyor bayaada iyi tabi bilmiyenler için

wave58

Üye
tuş kilidi ve menu tuşuna aynı anada basınca screenshap görevi yapıyor. (o anki ekran görüntüsü kaydediyor). no tuşuna 10sn gibi uzunca basınca telfon kendıne reset atıyor (baştan başlatıyor). wap tataryıcısnda adresın yanında buluna yıldıza bastıpınızda çıkan menude '''ANA MENUYE EKLE VAR'' devamlı gordiğiniz populer sayfları menuye atabılıyosunuz.

cepyoutube.com var ordakı videoları hem ızleyıp hemde mp4 formatında ındirebılıyosunuz. bunun yanıra mp3 içinde kmp3indir.com sitesinde şarkıları hem dınleyıp hemde gıne indirebılıyorsunuz

şimdilik bukadar bunları belkı bılıyosunuz belkı de ilk kez öğrenıyorsunuzudur.

• Beğen
Tepkiler: asar07 ve carfeng

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi ve menu tuşuna aynı anada basınca screenshap görevi yapıyor. (o anki ekran görüntüsü kaydediyor). no tuşuna 10sn gibi uzunca basınca telfon kendıne reset atıyor (baştan başlatıyor). wap tataryıcısnda adresın yanında buluna yıldıza bastıpınızda çıkan menude '''ANA MENUYE EKLE VAR'' devamlı gordiğiniz populer sayfları menuye atabılıyosunuz.

cepyoutube.com var ordakı videoları hem ızleyıp hemde mp4 formatında ındirebılıyosunuz. bunun yanıra mp3 içinde kmp3indir.com sitesinde şarkıları hem dınleyıp hemde gıne indirebılıyorsunuz

şimdilik bukadar bunları belkı bılıyosunuz belkı de ilk kez öğrenıyorsunuzudur.

kardeş allah razı olsun ne zamandır bunu arıyordum ben.internetten video indirmek çok saol:naughty::naughty::yuru:yuru

--------------- Ekleme ---------------

videoyu indirirken desteklenmeyen içerik diyor:nono:

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
bitane özellikte ben ekleyeyim. widgetlerde feeds and updates var oradan facebooka girdiğinizde istediğimiz videonun üzerine tıkladığımızda videoyu telefona kaydediyor..

zindandelen

zindandelen

Üye
Ayarlar _genel _hareketler bölümünde çift dokunmayı aktif hale getirince telefonun kasasına(ekrana Değil) iki kere tıklayınca açılmasını istediğimiz kısayol açılıyor( Dosyaları,kamera,ayarlar,hangisini isterseniz seçiyorsunuz)buda enteresan bi özellik ..(sağ alt köşesine tıklayınca daha etkili)

• Beğen
Tepkiler: aybek1453

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar _genel _hareketler bölümünde çift dokunmayı aktif hale getirince telefonun kasasına(ekrana Değil) iki kere tıklayınca açılmasını istediğimiz kısayol açılıyor( Dosyaları,kamera,ayarlar,hangisini isterseniz seçiyorsunuz)buda enteresan bi özellik ..(sağ alt köşesine tıklayınca daha etkili)

bunu bilmiyodum denedim güzelmiş..

bide arkadaşlar benim size tavsiyem sitesine girdiğinizde yabancı dilde girin.yani ülkeyi başka bir ülke seçin.Türkiye'de olmayıpta başka ülkelerde olan birçok uygulama var sitede..

mvelten

mvelten

Üye
*#0*# yazıp 8 e girersek ön kamerayı açabiliyoruz

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Bilen arkadaşlar vardır belki ama bir tane de benden olsun :)) gif formatında resimleri direk atın (animasyonlu resimlerdir örneğin sahil kenarında dalgaları hareketli bir resim )
Bilgisayarda bile cs3 cs4 tarzı programlar olmadan gif formatlı resimleri normal duvar kağıdı gibi gösterirken samsung wave ile direk açabilirsiniz

google den büyük gifler yazın görsellere bakarsanız tam ekran yapabileceğiniz gifleri bile bulabilirsiniz

matrax-0052

Üye
Menüde üst taraftaki sayfaları belirten noktalara dokunarak direk istediğimiz sayfaya çok hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz.

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni değişik uygulama bulan yokmu samsung apps ten falan

arkadaşlar varmı netten video indirme yöntemi bilen??? yardımcı olursanız çok sevinirim...

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar nezamandır aradığım özelliği buldum.artık telefona istediğimiz videoları yükleyebiliyoruz.şöyleki internetten dailiymotion sitesine giriyosunuz videoya tıklayınca direk indiriyo. :))

m.uti

Üye
gerçekten güzel bir paylaşım olmuş ama birde apss dan yüklediğimiz uygulamaların ne olduğunu ve nelere yaradığını ve nasıl çalıtığını açıkça yazarsak daha iyi olur konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim apss da uygulamalar ingilizce ben yorumları okuduktan sonra indiriyorum bazende indiriyorum nası çalıştığını bulamıyorum şimdiden teşekkürler

Menüde üst taraftaki sayfaları belirten noktalara dokunarak direk istediğimiz sayfaya çok hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz.
şu özelliği biraz açarmısın ben anlayamadım:vur

• Beğen
Tepkiler: mamy33
Takipçi Satın Al

Üst Alt