N73 wifi isteyen???

Sponsorlu Bağlantılar

ya4kere

ya4kere

Üye
    Konu Sahibi
N73 wifi isteyen???
arkadaşlar ebayda gezerken bi ürün buldum acaba be N73 e de uygun olurmu işten anlayan arkadaşlar rice etsem bi ilgilenirmi ürün adı :Spectec-miniSD-WiFi-Card-WiRELESS-INTERNET-CARD-SDW-822

celibar

celibar

Üye
micro sd kart kullanan telefona uygun olmayacaktır.çünkü üzerinde mini sd yazıyor.uygun modellerde akıllı telefon (smartphone) yazsa symbian, nokia yazısı veya nokia'ya ait model ismi yok.uyumlu olacağını sanmıyorum.

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
katılıyoryorum

themardinli

themardinli

Üye
dostum bu n/3 uyumlu degil ama cok işime yarayacagı kesin tesekkurler ;)

k@oss_g

Üye
ark. ben bu konuyu anlamadım N73 gibi bi tlf wifi kulanımı oluyormu bi açıklama..lütfen..

ali601

ali601

Üye
N73'de wifi yok.Bence sonradan eklenen şeylerle de olacağını sanmıyorum arkadaşım.

BRK DDN

Üye
Bakın arkadaşlar wifi bi driver dır yani bilgisayar gibi oyüzden wifi programı yükleseniz dahi çalışmayacaktır.çünkü n73 lerin hiç birinde wifi yoktur

burakkeklik2010

Üye
:evet:

cepni67

cepni67

Üye
aga uyumlu olsa ne yazar fiyatı 40 dolar yazıyor n73 sat 40 dolar üste ver git ne n79 al :)) orginal wifili :))))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aga uyumlu olsa ne yazar fiyatı 40 dolar yazıyor n73 sat 40 dolar üste ver git ne n79 al :)) orginal wifili :))))

katılıyorum. Güzel bir telefon. Zaten n73 ile fark yok gibi birşey...

phasan

phasan

Üye
n73 olmaz kendisi desteklemesi lazım

Emre-45

Emre-45

Üye
Treo 750 model cihaz için o

waycell

waycell

Üye
mumkundur bence.fakat tam bir wifi degil karttaki program sayesinde bluetooth uzerinden aglara baglanilabilir fakat verdiğin linkteki ürün cep bilgisayarları içinmiş

machone

machone

Üye
Compatible Brand: Palm

yazıyo zaten açıklamasında yeni bi oalyda değil bu 3-4 sene öncede tartışmasını yapmıştık büyük bi forumda desteklemiyeceği sonucuna varmıştık

atakan25

atakan25

Üye
n73 te wifi olsa en az 2 sene daha kullanırım ama sorunlu bir telefon joistikten tut kamerasına kadar hafıza kartı da cabası teli dondurabiliyor çok açmayı denedin mi çöküyor :S ama yine de seviyom mereti :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt