Ddr dımm speed : 400

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferbotj9

Üye
    Konu Sahibi
Ddr dımm speed : 400
Arkadaşlar Bilgisayarda Oyun Oynuyordum Birden Bilgisayar Kapandı.Sonra Açtıgımda Normal Hafıza Testı Yaptı ve Bu Hatayı Verdi Ve Bilgisayar Açılmıyor Suan Laptoptan Yazıyorum ve Resım Koyamıyorum Neden Kaynaklanıyor Olabılır Acaba Anakartmı Yandı ? Lütfen Arkadaslar Yardım edın..:hmmm

emccem

Üye
merhaba öncelikli olarak sorun ram bellek diye düşünüyorum. ram ı değiştirirseniz düzelir.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar Bilgisayarda Oyun Oynuyordum Birden Bilgisayar Kapandı.Sonra Açtıgımda Normal Hafıza Testı Yaptı ve Bu Hatayı Verdi Ve Bilgisayar Açılmıyor Suan Laptoptan Yazıyorum ve Resım Koyamıyorum Neden Kaynaklanıyor Olabılır Acaba Anakartmı Yandı ? Lütfen Arkadaslar Yardım edın..:hmmm

Eğer bilgisayar açılmıyor ise öncelikle bu İşlemciden kaynaklanabilir. İlk olarak İşlemci, ikinci olarak Ram'den kaynaklanabilir. Ayrıca birden kapanması da Power Supply (güç kaynağından) dolayı olur. Zaten Anakart yandıysa bilgisayar doğal olarak işlev görmez. Eğer yanık kokusu gelmedi ise donanımlar yandı diyemeyiz. Çünkü yandığı zaman çok kötü koku ortaya çıkar. Onun için kasayı açın ve öncelikle donanımlar üzerinde tozlanma var mı? Buna bakın. Eğer tozlanma var ise bu tozları süpürge yardımı ile alın. Ayrıca Ram'leri Slotlarından çıkarın ve farklı tarafa takın. Ram'lerin Slota oturduğundan emin olun. Çıt sesi geldiğinde Ram'ler Slota oturmuş demektir. Ayrıca diğer donanımların kablolarının, giriş yerlerini kontrol edin. Tüm kabloları çıkarıp tekrar takın.

Son olarak eğer yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynadıysanız ve sizin sisteminiz de yeterli gelmedi ise bilgisayar bu yüzden de kapanabilir. Bu sırada ekran kartına ve İşlemciye aşırı yüklenme olur. Onun için bilgisayar bir süre açılmayabilir. Onun için dediklerimi yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt