Bearshare virüs mü gönderdi acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hschan

Üye
    Konu Sahibi
Bearshare virüs mü gönderdi acaba ?
Mrb arkadaşlar bearshare dan müzik indirdikten sonra gelen dosyalarını siliyordum ancak biri silinmedi. Biraz kurcaladıktan sonra bunun ne açılabildiğini nede silinebildiğini gördüm üzerine sağ tıkladığımda " aç , yeni pencerede aç , kitaplığa ekle ve gönder " şıklarının olduğunu gördüm norton antivirüs kullanıyorm sürakli pc mi taratıyorum ancak bişiy bulamıyor sizce neden silinmiyor
şimdiden teşekkürler

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Mrb arkadaşlar bearshare dan müzik indirdikten sonra gelen dosyalarını siliyordum ancak biri silinmedi. Biraz kurcaladıktan sonra bunun ne açılabildiğini nede silinebildiğini gördüm üzerine sağ tıkladığımda " aç , yeni pencerede aç , kitaplığa ekle ve gönder " şıklarının olduğunu gördüm norton antivirüs kullanıyorm sürakli pc mi taratıyorum ancak bişiy bulamıyor sizce neden silinmiyor
şimdiden teşekkürler

O dosyayı kullanan başka bir program olabilir. Bu yüzden silinmez. Veya şu açıdan bakacak olursak, System32 bir Virus olarak o dosyayı kullanabilir. Ayrıca bu Virus kendi arasında çoğalabilir.

Ayrıca Norton Antivirus, sistemi çok yoran ve System32'den önemli dosyaları silen bir Antivirus programıdır. Koruma düzeyi diğer Antivirus programlarına göre çok düşüktür. Onun için tek bir Antivirus programı, bunu silemeyebilir. Onun için size önerim Kaspersky'dir. 2010 veya 2011 sürümü şuan lider durumdadır ve koruma düzeyi maksimum seviyede...

Eğer sisteminiz iyi ise Kaspersky kullanın. En çok kullanıcısı olan Güvenlik Yazılımıdır.

Önermediğim Antivirus programları: Panda, Norton, ESET Nod32, Avira, AVG...

Önerdiğim Antivirus programları: Kaspersky, McAfee.

Bazen gelişmiş Antivirus programları bile Malware, Riskware, Trojanhorse Generic gibi Virusleri silemeyebilir. Burada devreye, ufak ama etkili yazılımlar girer. Örneğin; MalwareBytes, AntiMalware vb.

Ayrıca Bearshare yerine de Ares'i kullanmanızı tavsiye ederim.

modembaba

Üye
Evet virüs kardeş avast pro 6.0 ile başlangıç taraması yaptırısan görürsün Win32Trojen olarak görüyor dolayısı ile virüs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt