mertcb
Üye
Psp de internet çok çok yavaş diyolar :S Ondan biraz tereddütteydim. İpod daha yakın geliyor o yüzden bir de telefon almayı düşünmüyorum 1100 namıdeğer kırılmaz telefon var bi taneAmacın oyun konsolu ve interneti gelişmiş olan bir cihaz ise Ipod Touch'u şiddetle tavsiye ederim oyunları süper gerçekten. Ayrıca enstruman çalma programları var flüt bile çalabiliyorsun mikrofondan üfleyerek. Çok eğlenirsin yani. Ama başka bir önerim daha var. PSP(350-400 tl arası elektronikçilerde) alıp yanına da basit bir telefon alabilirsin. Dipnot: Yakın bir zamanda PSP'nin fiyatları PSP2 çıkacağından 27 Şubat'ta 129 USD'ye indi, yani yakın zamanda ülkemizde de 250-300 tl arasına düşer. Bu durumda PSP alırsan yanına da 230 tl'Lik Samsung Champ modeli dokunmatik tel de alırsın. Benden bu kadar kolay gelsin.
onu kullanırım farketmez yani benim için.Ancak ipod biraz sorun.İstanbulda hiç 2g satılmıyor mu :S Benim alcağım ipod touch 8gb ve 4.nesil biraz pahalı diye 3.neslie bakim dedim ondada 8 gb yokmuş :S yani 2gyle aynıymış teknosa gibi sitelerdende baktım ama hiç 2g satılmıyor :S Bu konudada açıklık getirebilirmisin ? Alırsam da 3g alırım yani 4g biarz zor ama 4g de olsa fena olmazdı

Bir tanede 1100 var 

Bu arada destan yazmışım :E