5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Amacın oyun konsolu ve interneti gelişmiş olan bir cihaz ise Ipod Touch'u şiddetle tavsiye ederim oyunları süper gerçekten. Ayrıca enstruman çalma programları var flüt bile çalabiliyorsun mikrofondan üfleyerek. Çok eğlenirsin yani. Ama başka bir önerim daha var. PSP(350-400 tl arası elektronikçilerde) alıp yanına da basit bir telefon alabilirsin. Dipnot: Yakın bir zamanda PSP'nin fiyatları PSP2 çıkacağından 27 Şubat'ta 129 USD'ye indi, yani yakın zamanda ülkemizde de 250-300 tl arasına düşer. Bu durumda PSP alırsan yanına da 230 tl'Lik Samsung Champ modeli dokunmatik tel de alırsın. Benden bu kadar kolay gelsin.
Psp de internet çok çok yavaş diyolar :S Ondan biraz tereddütteydim. İpod daha yakın geliyor o yüzden bir de telefon almayı düşünmüyorum 1100 namıdeğer kırılmaz telefon var bi tane :ehe onu kullanırım farketmez yani benim için.Ancak ipod biraz sorun.
İstanbulda hiç 2g satılmıyor mu :S Benim alcağım ipod touch 8gb ve 4.nesil biraz pahalı diye 3.neslie bakim dedim ondada 8 gb yokmuş :S yani 2gyle aynıymış teknosa gibi sitelerdende baktım ama hiç 2g satılmıyor :S Bu konudada açıklık getirebilirmisin ? Alırsam da 3g alırım yani 4g biarz zor ama 4g de olsa fena olmazdı :aha::aha::aha:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Malesef İstanbul'da olmadığımdan dolayı İstanbul piyasasını bilmiyorum. 3. nesillerin 8 gb olanı mevcut tabi ki, 449 tl Teknosa'larda sadece onu biliyorum. Bir arkadaşım da İzmir'deki Teknosa'dan daha yeni 440 tl'ye aldı 3. nesil 8 gb Ipod'u.

MidlandisBack

MidlandisBack

Üye
Ipod'da İTunnes'la müzik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsın kardeşim. Korsan Mp3 falan atılıyor :islik

Bence sen en iyisi İpod Touch + Öylesine bir telefon al. Bence İpod Touch'ın bi havası var.

*İpod Touch kullanıcısıyım bu arada :D

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ipod'da İTunnes'la müzik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsın kardeşim. Korsan Mp3 falan atılıyor :islik

Bence sen en iyisi İpod Touch + Öylesine bir telefon al. Bence İpod Touch'ın bi havası var.

*İpod Touch kullanıcısıyım bu arada :D

Arkadaşım bir de şu iTunnes dedikleri olay Nokiadaki ovi gibi bir şey değil mi ?
Bir de ona kayıt olurken kredi kartı falan istiyormuş onu çözebildin mi sen ? Bazıları çok kolay diğer sende dahil bazılarıda şarkı atmak falan tam bir işkence diyor :S

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım edin ya daha fazla süre var ama okulların kapanmasına yinede kararımı önceden vermek istiyorum 5800 şuan elimde satarsam elden birine satcam 300-400 arası verebilir sem vercem :) Bir tanede 1100 var :) Güzel birde ipod ya 3. nesil ya 4. nesil 8 gb ipod touch alırım 0 olması şart ama (2.elden soğudum) Lütfen yardım edin

hoss

hoss

Üye
kesilikle güzel tercih olur 5800 3 yıllık telefon çok eski , bir an önce elden cıkarmaya bak , i touch beş basar 5800 a

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlarım da eninde sonunda sıkılıcaksın diyor. Bi arkdaşım da almı.2 ay sıkılmadan kullandı şimdi ise kullanmıyor bile :S Ya da 5800 kalsın da güzel bir mp3 player falan mı alsam ?

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım edin :S Karar yapmak zorundayım.
Kararlar
1)5800 kalsın.
2)İpod Touch + Telefon
3)İphone (2.El 3GS falan)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşım ıpod 3 ve 4.nesilde nette flash player yok lakin;youtube gibi sitelerden izleyebilirsin video,multitouch var,oyunları 5800dan daha iyi programlarıda,kulaklıkğı dehşet,3.nesilde retina ekran yok biraz görüntü düşüklüğü oluyor 3.nesil 380 tl mediamarkt da en ucuz 8 gb ve 3.nesilde kamerada yok ayrıyetten dışarıya verme sesi o kadar az ki sesi dışarda sonuna kadar açsanda anca kulağına götürünce duyuluyor çünkü;3 ve 4.nesilleri şahsen 1 ay kullandım,4.Nesile gelirsek 4.nesilde retina ekran kullanılmış ve dehşet bir görüntü kalitesi var oyunlar ve programlar 3.nesil ile aynı ve kamera koymuşlar 0.7 mp arka kamera fakat hd video kayıt yapıo 5800 kamerasından daha iyidir videoları resimleri ise kamerada flash olmadığı için berbat ön kamera ise vga çözünürlükde facetime işine yarıyo facetime ise wifi ile ıphone,ıpod,ipadi olanlar ile sesli ve görüntülü görüşmektir ıpod touch multimedia cihazı olarak geçer...Birde touch alırsan 4.nesil 550 tl bence 4 al ayrıyetten yanında dandik bir telefon taşımak zorunda kalacaksın...5800a gelirsek bence 5800 ile yola devam bende bu sorunda kalmıştım fakat 5800 aldım ve rahatım seneyede ıpod touch 5.nesil veya ipad almayı düşünüyorum,5800 netinde flash var fakat flashlı sitelerde kasma yapıyor opera mini programlarla onu halledersin,5800 aldım bu devirde yavaş kalsada benim ihtiyaçlarımı eksiksiz karşılıyor ama seneye apps için ipad veya ıpod touch 5.nesil alacağım 5800 ın dışardaki sesi birçok leptopdan daha temiz ve kaliteli bir ses biliyorsundur kesinlikle 5800 ile yola devam;ama oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan ıpod ama bence 5800 al bu devirde alsında androidli cihazlarada bakabilirsin galaxy mini gibi cihazlar Dh konularına bakarsan bizim gibi birçok insan burda kafası karışıyor yazdıklarımı dikkatlice okursan 5800 alırsan ve pişman kalmazsın gibi geliyor yada 3.nesil kesinlikle alma yada 5.nesil ıpodu bekle ama;oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan Apple İpod Touch 4.nesil,Bana göre kesinlikle 5800 <3<3:oke::oke::hmmm:pro: Bu arada destan yazmışım :E

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Emre-45

Emre-45

Üye
Bence iPod Touch 4 + tel

----------Eklendi @ 18:14:15 ---------- Yazıldı @ 18:13:01 ----------

Arkadaşım ıpod 3 ve 4.nesilde nette flash player yok lakin;youtube gibi sitelerden izleyebilirsin video,multitouch var,oyunları 5800dan daha iyi programlarıda,kulaklıkğı dehşet,3.nesilde retina ekran yok biraz görüntü düşüklüğü oluyor 3.nesil 380 tl mediamarkt da en ucuz 8 gb ve 3.nesilde kamerada yok ayrıyetten dışarıya verme sesi o kadar az ki sesi dışarda sonuna kadar açsanda anca kulağına götürünce duyuluyor çünkü;3 ve 4.nesilleri şahsen 1 ay kullandım,4.Nesile gelirsek 4.nesilde retina ekran kullanılmış ve dehşet bir görüntü kalitesi var oyunlar ve programlar 3.nesil ile aynı ve kamera koymuşlar 0.7 mp arka kamera fakat hd video kayıt yapıo 5800 kamerasından daha iyidir videoları resimleri ise kamerada flash olmadığı için berbat ön kamera ise vga çözünürlükde facetime işine yarıyo facetime ise wifi ile ıphone,ıpod,ipadi olanlar ile sesli ve görüntülü görüşmektir ıpod touch multimedia cihazı olarak geçer...Birde touch alırsan 4.nesil 550 tl bence 4 al ayrıyetten yanında dandik bir telefon taşımak zorunda kalacaksın...5800a gelirsek bence 5800 ile yola devam bende bu sorunda kalmıştım fakat 5800 aldım ve rahatım seneyede ıpod touch 5.nesil veya ipad almayı düşünüyorum,5800 netinde flash var fakat flashlı sitelerde kasma yapıyor opera mini programlarla onu halledersin,5800 aldım bu devirde yavaş kalsada benim ihtiyaçlarımı eksiksiz karşılıyor ama seneye apps için ipad veya ıpod touch 5.nesil alacağım 5800 ın dışardaki sesi birçok leptopdan daha temiz ve kaliteli bir ses biliyorsundur kesinlikle 5800 ile yola devam;ama oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan ıpod ama bence 5800 al bu devirde alsında androidli cihazlarada bakabilirsin galaxy mini gibi cihazlar Dh konularına bakarsan bizim gibi birçok insan burda kafası karışıyor yazdıklarımı dikkatlice okursan 5800 alırsan ve pişman kalmazsın gibi geliyor yada 3.nesil kesinlikle alma yada 5.nesil ıpodu bekle ama;oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan Apple İpod Touch 4.nesil,Bana göre kesinlikle 5800 <3<3:oke::oke::hmmm:pro: Bu arada destan yazmışım :E

5800 da flash ozellıgı yoktur

hoss

hoss

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin :S Karar yapmak zorundayım.
Kararlar
1)5800 kalsın.
2)İpod Touch + Telefon
3)İphone (2.El 3GS falan)
kesinlikle iphone 3gs almalısın
yada ipod touch
:oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Peki şu 5800 hackleme veya sertifika sorunun çözümü yapılınca bir sürü uygulama yüklenebiliyormuş.Onlarda iphone veya ipod kadar kaliteli olmaz ama güzel olur mu ? Bilginiz varmı ?

----------Eklendi @ 18:33:19 ---------- Yazıldı @ 18:31:37 ----------

Bir de biliyorsunuz iphone fiyatları uçuyor :pro:
Sonra da sıkılırsam telefondan bayağı bir zarara gircem lütfen yardım edin arkadaşlar.

hoss

hoss

Üye
yaa arlkadşım 5800 3 yıllık eski bir telefon , işlemcisi zayıf , ram oranı düşük ekranı basmatik , sürekli kendi kendine kapanıp reset atan bir telfon bununla ugrasmak yerine git android işletim sistemli hızlı ve bol oyun programlı bir telefon al hacklemenede gerek yok ,

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
  • Beğen
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Peki android modellerinden hangisi önerirsiniz ? Tabi bütçeye uygun olması şart.700TL max.

hoss

hoss

Üye
Peki android modellerinden hangisi önerirsiniz ? Tabi bütçeye uygun olması şart.700TL max.
galaxy ace , galaxy gio , p503 ,galaxy mini ,galaxy fit gibi kapasitif ekranlı android işletim sistemli telefonlardan birini alabilirsin

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace , galaxy gio , p503 ,galaxy mini ,galaxy fit gibi kapasitif ekranlı android işletim sistemli telefonlardan birini alabilirsin

Arkadaşım sende bayağı galaxy merakı varmış :D Bi arkadaşda Samsung wave s8500 önerdi biraz pahalıdır ama karşılığını alırsın dedi.Sizce ?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İpod touch 4. nesil da çok pahalı geldi ya :S 500ü rahatlıkla gözden çıkarmak gerekiyor benim düşüncem 5800i satıp üstüne 100 Tl falan ekleyip 3.nesil almak ama hiç bir yerdede satılmıyor teknosada falan var sanırım 450 Tl civarında daha ucuza bulabilceğim bir yer yok mu 2. el almıcam 0 olmasını istiyorum ve de çok da doğubank tarzı yerler olmasın güvenilir bir yer olsun yani :D
Media marktda 369 tl 3.nesil ıpod touch:oke:

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla kardeş sana tavsiyem samsung i5510 yada android bi çin malı tablet.android cihazlarda çok güzel şeyler yapılabiliyor.sana psp tavsiye ederdim,oyun açısından,film açısından,internet açısından falan ama oyun oynayacaksan psp yi kırman veya kırdırman gerekecek,müzik çalar sesi az gelecek daha vs...android güzel bir platform.hatta android bi cihaz alırsan psx4droid var.playstation 1 oyunları için.yakın zamanda ps2 oyunları içinde emulator gelecek.sana tavsiyem i5510:oke:

hoss

hoss

Üye
Arkadaşım sende bayağı galaxy merakı varmış :D Bi arkadaşda Samsung wave s8500 önerdi biraz pahalıdır ama karşılığını alırsın dedi.Sizce ?
galaxy merakım yok ancak gercekten son zamanlarda alınabilecek en iyi telefon bu cihazlardır o yüzden sana en iyisini alman konusunda yardımcı oluyorum arkadaşım :oke:wave cok iyi bir ciihazdır 1 ghz şlemci hızı 512mb ram oranına sahip ancak android kadar oyun program destegi sunmuyor