5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet wavelerde bada desteği olduğundan.Diyorlar bayağı uygulama oyun falan sunacak daha yeni bir sistem ama yine de güvenemedim.Ama ekran süper amoled olunca insan şaşırıyor :D Aslında nokiadan şaşmam diye düşünüyordum ama.
Yada şöyle bir özetliyim sizi de bayağı zorluyorum ama :)
İnternete rahatlıkla girebileceğim (flash desteği sunan tam bir telefon yok ama yani olabildiğince iyi.)
Multitouch desteği
Oyun uygulama desteği 5800'dan fazla
Fiyatı 1 milyarı geçmemek şartıyla(1000 TL ise de alamam da yani beklerim biraz :D )
Fiyatının hakkını verecek telefon arıyorum.
Şu anda gözüme ilişenler
İpod touch 3g veya 4g - iphone3gs - samsung wave 1 - samsung ace.
İlk başta sadece ipod diyordum.Ama 2 tane alet taşımanın zor olcağını düşündüm biraz daha para biriktirip kaliteli bir telefon alcam.Cevaplarınız için teşekkürler :)

hoss

hoss

Üye
sana katılıyorum paranı biriktirip adam gibi bir cihaz almak en iyisidir :oke:oyun program destegi acısından nokia nın symbianı androidin eline su dökemez , androidli telefonlarda android market sayesesinde telefonuna binlerce oyun programram indirebilirsin , galaxy ace , galaxy gio gibi cihazlara sky fire uygulamasını yükleyerek internetten istegiin video yu izleyebilirsin
beklerim dersen htc Incredible S , htc Desire S , htc desire , I9003 Galaxy SL , galaxy s, xperia 10 gibi cihazlardan birini alabilirsin bu cihazlarda flash player destegi mevcut

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar 5800 telefonum sürekli sim kart tanımlanmadı diyor ve arama yapmıyor hat gidip duruyor lütfen yardım *#7370# bu formatı attım fakat değişiklik olmadı hard format diyorlar (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini ama bu nasıl yapılcak dokunmatik ekran:((

Yesil Tus + Kirmizi Tus + Fotograf cekme Tusu + Acma Kapama Tusu HARD FORMAT ;)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
sana katılıyorum paranı biriktirip adam gibi bir cihaz almak en iyisidir :oke:oyun program destegi acısından nokia nın symbianı androidin eline su dökemez , androidli telefonlarda android market sayesesinde telefonuna binlerce oyun programram indirebilirsin , galaxy ace , galaxy gio gibi cihazlara sky fire uygulamasını yükleyerek internetten istegiin video yu izleyebilirsin
beklerim dersen htc Incredible S , htc Desire S , htc desire , I9003 Galaxy SL , galaxy s, xperia 10 gibi cihazlardan birini alabilirsin bu cihazlarda flash player destegi mevcut

Arkadaşım mesela şu telefon fiyatı cazip geldi yardım edersen nasıl bir telefon bilirsen tabi ?
SAMSUNG S5660 GALAXY GIO DARK SILVER CEP TELEFONU
549 TL

hoss

hoss

Üye
galaxy gio fiyatı hak eden bir telefon tavsiye ederim 800 mhz işlemci hızı mevcut cihazda , nokia nın amiral gemisi olarak tanıttıgı ve 1000 tl üzerinde sattıgı n8 de bile 680 mhz işlemci hızı var :ehegerisini sen düşün yani , ayrıca android işletim sistemli ve 2.2 froyo destekli , ram oranı 256 mb , ekranı kapasitif :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bence hiç birini alma

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio fiyatı hak eden bir telefon tavsiye ederim 800 mhz işlemci hızı mevcut cihazda , nokia nın amiral gemisi olarak tanıttıgı ve 1000 tl üzerinde sattıgı n8 de bile 680 mhz işlemci hızı var :ehegerisini sen düşün yani , ayrıca android işletim sistemli ve 2.2 froyo destekli , ram oranı 256 mb , ekranı kapasitif :oke:
Peki bu telefonu 5800la karşılaştırdığımız zaman ne +ları veya -leri çıkacak ? Yardım eder misin ?
Şeytan diyo sat telefonu laptopu ipad al :D

Bence hiç birini alma
5800 kalsın yani diyorsun :)

hoss

hoss

Üye
Peki bu telefonu 5800la karşılaştırdığımız zaman ne +ları veya -leri çıkacak ? Yardım eder misin ?
Şeytan diyo sat telefonu laptopu ipad al :D

5800 kalsın yani diyorsun :)
5800 3 yıllık telefon bu ise yeni cıktı
5800 ın işlemci hızı 369 mhz
gio nun işlemci hızı 800 mhz
5800 ram 128 mb
gio ram 256 mb
5800 ın ekranı eski tip rezistif ekran
gio nun kapasitif ekran
5800 ın işletim sistemi symbian
gio nun ise android 5800 dan cok daha iyi oyun program konusun da

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5800 3 yıllık telefon bu ise yeni cıktı
5800 ın işlemci hızı 369 mhz
gio nun işlemci hızı 800 mhz
5800 ram 128 mb
gio ram 256 mb
5800 ın ekranı eski tip rezistif ekran
gio nun kapasitif ekran
5800 ın işletim sistemi symbian
gio nun ise android 5800 dan cok daha iyi oyun program konusun da

Peki şöyle yapsam biraz daha beklesem 5 ay falan yaklaşık.İpad alsam ondan memun kalır mıyım ?
Şu ipadlerde tüm flash sitelerini açıyor mu ? Kafam orda takıldı. Yani aynı laptopda ki gibi onu kullanabilir miyim ? bir de para verip alırım hiçbir şey yapılmazsa düzgün tablette :off:
5800 + İpad düşündüm sizce ? Bayağı bir karar değiştirdim ama arkadaşlar sizler de kusura bakmayın :D
Bütçe az, karar yılda bir alınıyor yani önemli karar :D

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yardım edin lütfen

samety500

samety500

Üye
5800 devam et :bigstar:

ssercan

Üye
Kardeşim 5800 kesinlikle alma.Telefonu hacklemeden ne oyun oynayabilirsin ne program yükleyebilirsin.Kaldı ki oynayabileceğin oyunlar java oyunlar olur.Hd veya 3D oyunları kasa kasa oynarsın.Ben aldım şuan tüketici heyetine başvurcam para iadesi talebinde bulunacam.Bulaşmamanı önermekle beraber.Samsung Galaxy S2 öneririm paran varsa.Yada Waves8500.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim 5800 kesinlikle alma.Telefonu hacklemeden ne oyun oynayabilirsin ne program yükleyebilirsin.Kaldı ki oynayabileceğin oyunlar java oyunlar olur.Hd veya 3D oyunları kasa kasa oynarsın.Ben aldım şuan tüketici heyetine başvurcam para iadesi talebinde bulunacam.Bulaşmamanı önermekle beraber.Samsung Galaxy S2 öneririm paran varsa.Yada Waves8500.

Aslında çok fazla yun oynayan biri değilim ama şu hacklemeden bir şey yapmama konusunda sana tamamen katılıyorum. Waves8500'de Bada işletim sistemi olduğu için önermediler.Çok fazla oyun ve uygulama bulunmuyormuş.ios veyada android modellerinden düşünüyorum

ssercan

Üye
Aslında çok fazla yun oynayan biri değilim ama şu hacklemeden bir şey yapmama konusunda sana tamamen katılıyorum. Waves8500'de Bada işletim sistemi olduğu için önermediler.Çok fazla oyun ve uygulama bulunmuyormuş.ios veyada android modellerinden düşünüyorum
Kim bada'da bulunmuyor diyor. Şuan popüler olan oyunların hemen hepsi var bada'da. Uygulama az olabilir ama işe yarayan 10 tane program varsa hepsi var bada'da.Öyle uygulama sayısına bakıp ta söylüyorlar ama çoğu uygulamalar gereksiz.Ayrıca bada 2.0 ile çok özellikli yenilikler gelecek.İlla da android veya ios diyorsan dediğim gibi Galaxy S ya da Galaxy S2.Veya xperia x10.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kim bada'da bulunmuyor diyor. Şuan popüler olan oyunların hemen hepsi var bada'da. Uygulama az olabilir ama işe yarayan 10 tane program varsa hepsi var bada'da.Öyle uygulama sayısına bakıp ta söylüyorlar ama çoğu uygulamalar gereksiz.Ayrıca bada 2.0 ile çok özellikli yenilikler gelecek.İlla da android veya ios diyorsan dediğim gibi Galaxy S ya da Galaxy S2.Veya xperia x10.
Arkadaşım ben şuana kadar 1100 - 6600 - 5300 - 6300 - 5800 yani hep nokia kullandım :)
Bu yüzden biraz uzağım android ios samsung falan filan düşüncelerinizi öğrenmek istedim.çoğu kişi hep ipodu övdüğü için gözümde ilk hedef o oldu sonra dediler şarkı atmak falan işkence bi kulaklık alcan sadece kendi markasını kulandırıyor falan filan :) Ondan sonrada androide yöneldim. Android market varmış heralde oviye göre daha iyi diyorlar. Badayı da hep öyle dediler daha yeni bi işletim sistemi yolu açık diye ondan öyle dedim. Örnek verir misin peki badaya örnek araba yarışını falan gördüm de . Mesele iphone oyunları diyince strateji oyyunlarından savaş oyununa yarışdan satranca her şey var videolarda.Ama badada öyle bir kalabalığa rastlayamadım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone alcak para olsa :aha::aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

N8 'nin fiyatı ne kadar ki ? Ama böyle giderse büyük ihtimal 5800 da kalacağım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Bir de N8 de 5800 gibi bastırmatik mi ? :ehe :ehe :ehe

N8'in fiyatı 950-1100 arası değişiyor diye biliyorum...:oke:

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Utku™;3169472' Alıntı:
O ipod sonuçta telefon değil 5800 a devam et
Telefon özelliğide var merak etme sen ama wirelessli ortamda olman lazım facetıme programıyla normal bir tleefonla konuşur zgiib konuşabilirsin üstelik görüntü lü

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
bi elinde ipod,diğerinde 3310 süper :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
50 TLik bi tel al sonra daya parayı ipoda