5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?
Arkadaşlar şuanda elimde 5800 Xm var.Bazen netten falan da bakıyorum ipod touch gerçekten güzel.
Aklım gidiyor bi tane 100 Tl lik falan telefon alıp bir tane de 2. veya 3. nesil ipod touch mı alsam diyorum sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim yardım ederseneiz :):allalla:
Tabi ipodu alırsam 5800 satarım sanırım :ehe

Mert

Mert

Üye
iPod Touch ı yeni kullanmaya başladım ve gerçekten şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Bence iPod Touch ve idaretenlik bir telefon seni memnun eder

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Mesela 5800 da internetten girerken cevap yazma yerine giriyorum bazı hatalar oluyor.Yani interneti tam kullanamıyorsun videolar düzgün izlenmiyor sadece youtube tarzı sitelerdekiler izleniyor.İpodlarda böyle sorun var mı ?
Bi de istediğin gibi müzik falan atamıyorsun diyolar onu anlamış değilim.Şu iTunes le ilgiliymiş sanırım onun hakkında da bilgi verirsen daha makbule geçer :) Şimdiden saol

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Birisi yardın etsin acil pls :):ağlarım:

Utku

Utku

Üye
O ipod sonuçta telefon değil 5800 a devam et

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arakdaşlarımda braz daha bekle N97 al falan diyor :) Ama ipodunda ekranını öv öv bitiremediler.

filozofurkan

Üye
sadece son nesil ıpod touch larda retina display var diğerlerindeki ekran parlaklık açısından iyi ama 5800 dan daha dşük çözünürlüğe sahipler.

Utku

Utku

Üye
n97 mi güldürmeyin beni n8 varken n97 de neymiş

• Beğen
Tepkiler: celatx
cgr03mert

cgr03mert

Üye
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:seen een iiysi bi Iphone al:scooter::eller::birak::dance::emoamca::dayak::disko::rock::cigara::yavrum::dansöz::koş::çay::nazar::nazar::sahan::sahan2::kro2::anlas::konus::konus::bottom::bottom::gun1::gun1:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
iPhone alcak para olsa :aha::aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

N8 'nin fiyatı ne kadar ki ? Ama böyle giderse büyük ihtimal 5800 da kalacağım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Bir de N8 de 5800 gibi bastırmatik mi ? :ehe :ehe :ehe

Utku

Utku

Üye
N8 i bir araştır istersen:off:

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bende şuan 5800 var ama satıp ipod touch alasım var (evdede 1100 var bi tane kalas duruyor :box ama bayağı dayanıklı vursanda bişi olmaz yani :ehe ) baktım internetten de 4g ile 3g ipodlar arasında 100 liralık falan bir fark var sizce hangisi işimi görür ?
İpodda yapcağım iş internette takılmak müzik dinlemek film izlemek uygulamalardan ve oyunlardan kullanmak ...
Kablosuz modem var zaten yani internet sorun olmıcak ama kameraya falan gerek yok dijital foto var zaten :D Yardım edin pls yaaa :) :hmmmBu yüzden 3g daha yakın geldi ama sizinde fikirlerinizi almak isterim :D

ugurcan1972

Üye
arkadaşlar 5800 telefonum sürekli sim kart tanımlanmadı diyor ve arama yapmıyor hat gidip duruyor lütfen yardım *#7370# bu formatı attım fakat değişiklik olmadı hard format diyorlar (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini ama bu nasıl yapılcak dokunmatik ekran:((

Starsley

Başka bir hat takmayı denedinmi ?

ugurcan1972

Üye
arkadaşlar 5800 var bende kendi kendine sim kart tanımlanmadı diyip duruyor format attım düzelmedi lütfen yardım bekliyorum arkadaşlar çekim gücü kaybolup duruyor şifre istiyor açık olan tlf na

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o sorunla hiç karşılaşmadım ama sanırım format atamadığını dile getirmişsin yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu yan taraftaki yani + telefonu açma kapama tuşu ttabi bunları telefon kapalıyken yapcaksın :) Zaten otomatik ülke seçme geliyor saat ayarlama falan :D Ben attığımda arkadaşlımla beraber attık :D

Kefelon

Üye
KARDEŞ BİR İPOD 4. NESİL AL BİDE KÖTÜ TELEFON AL İPOD TOUCH4. NESİLLE İPHONE 4 ÜN ÖZELLİKLERİ NERDEYSE AYNI HEM DEBİR HAVAN OLUR :oke: İPOD4+Bİ TELEFON :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
İpod touch 4. nesil da çok pahalı geldi ya :S 500ü rahatlıkla gözden çıkarmak gerekiyor benim düşüncem 5800i satıp üstüne 100 Tl falan ekleyip 3.nesil almak ama hiç bir yerdede satılmıyor teknosada falan var sanırım 450 Tl civarında daha ucuza bulabilceğim bir yer yok mu 2. el almıcam 0 olmasını istiyorum ve de çok da doğubank tarzı yerler olmasın güvenilir bir yer olsun yani :D

Captain

Üye
Ipod touch + idaretenlik bir telefon 5800dan kat kat iyidir bence :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Amacın oyun konsolu ve interneti gelişmiş olan bir cihaz ise Ipod Touch'u şiddetle tavsiye ederim oyunları süper gerçekten. Ayrıca enstruman çalma programları var flüt bile çalabiliyorsun mikrofondan üfleyerek. Çok eğlenirsin yani. Ama başka bir önerim daha var. PSP(350-400 tl arası elektronikçilerde) alıp yanına da basit bir telefon alabilirsin. Dipnot: Yakın bir zamanda PSP'nin fiyatları PSP2 çıkacağından 27 Şubat'ta 129 USD'ye indi, yani yakın zamanda ülkemizde de 250-300 tl arasına düşer. Bu durumda PSP alırsan yanına da 230 tl'Lik Samsung Champ modeli dokunmatik tel de alırsın. Benden bu kadar kolay gelsin.