NOKIA ile gorustum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA ile gorustum
Arkadaslar 2 gun once nokianin sitesinden sorunlarimizla ilgili mesaj attim. ve bugun yetkili bir kisi aradi. Uygulama ve oyun kitligi hakkinda konustuk ve onlarin herhangi br sirketle anlasmali olmadiklarini ve sirketlere bagli oldugu soylendi. ama ileride cikicagi da soylendi. arkadaslar sizde nokianin sitesinden mesaj birakin telefonunuzu verin birkac gun icinde ariyorlar baski yaparsak ust yetkililerlede gorusebiliriz belki.

Buda Nokia Destek Hattına Mesaj Linki (Lütfen 2 dk.nizi Ayırın):

• Beğen
Tepkiler: ThebLue16

ozggurr

ozggurr

Üye
Su anda yazilimcilarin powered by Google imzali Android'e daha cok egilmeleri mantikli, pazar daha taze, hangi programi koysalar indirilme sansi daha cok... Millet merak edip indirse yeter...

pRime.

pRime.

Üye
Yakında kendim oyun uygulama yazmaya başlıycam. :ehe :kop:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ama Nokia'da Yatırım Yapmazsa Adamlar Nasıl Oyun Yapıp İndirlmesini Beklesinler ki ? Ücretlendirme Telefon Faturası/Tl Üzerinden Yapılsa 10 Numara Olur Ben Bile Tüm Oyunlarımı İndirirek Oynarım. Nokia Ovi İçin Böyle Bir Sistem Yapmalı. Ve Eğer Biz Baskı Yaparsak Firimalarla Anlaşmalar Bİle Olabilir. Neden Olmasın. Ayriyetten Benim Telefonda da Olduğundan Ekranın Üst Ve Alt Kısmındaki Boşlukları Sordum Bunun Sebebi Telefonun Düşme Anında Ekranın Çerçevesiyle Telefon Arasındaki Boşluk Sayesinde Düşme Emiliyor Ve Ekran Zarar Görmüyor Bu Mantıkla Oralarda Boşluklar Var. Eğer Çok Göze Batıyorsa Servise Gitmek Gerekiyor. Ve Onlara Symbian Anna Hakkında Bir Açıklama Gelmediği Söylendi. Arkadaşlar Lütfen 2 Dk.nizi ALır Bir Mesaj Yazın. Hatta Bekleyin Ben Size Linkde Vercem.

ozggurr

ozggurr

Üye
Cin'de Ovi store'deki ucretli programlari almak isterseniz kontorunuzden dusuluyor ya da faturaya yansiyor, kredi karti vs vs islem yapmaya gerek yok. Turkiye'de de boyle degil mi sistem?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Maalesef Türkiyede Böyle Bir Hizmet Yok :S Ki Türkiyede Neredeyse Herkez Nokia Kullanıyor Biraz Üstünde Durmaları Gerekir.

pRime.

pRime.

Üye
Hayır Maalesef Türkiyede Böyle Bir Hizmet Yok :S Ki Türkiyede Neredeyse Herkez Nokia Kullanıyor Biraz Üstünde Durmaları Gerekir.

Bu sorun gsm operatörlerinden kaynaklanıyor. Onlar yüzünden eziyet...

Uruloki

Uruloki

Üye
evt bende ordan program alırım kontörden düşmesi lazım birde symbianın %40lık pazar payını niye görmüyorlar ki

aydnzara

Üye
Evet güzel fikir baskı yapalım:)Bir oyun konsolu açsınlar yada android sistemini getirsinler.hd oyun hiç çıkmıyor.Bıktım balonla topla kutuyla oyun oynamaktan:)

accman

accman

Üye
tekrar bizimle irtibat kuracaklarını hiç düşünmemiştim benim de bi şikayetim vardı ilettim..
teşekkür ederiz Muhammed kardeşim :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
tekrar bizimle irtibat kuracaklarını hiç düşünmemiştim benim de bi şikayetim vardı ilettim..
teşekkür ederiz Muhammed kardeşim :)

bende hiç tahmin etmiyordum zaten. Ama dedim bi şansımı deneyeyim aramaları geç olunca umudum kesildi ama bugün tel hatsızdaydı genele getirdim tercihi sonra baktım bir numara arıyor cevap verdim nokiadan arıypruz kayıda alıncaktır fln dedi :) bunu duyunca mutlu oldum ama cevapları pek tatmin edici değildi. Aklıma ne geldiyse söyledim reset sorunu batarya sorunu uygulama oyun kıtlığı yüzündn telefonlarını satan kişilerin olduğunu ve hatta kendimin bile satmayı düşündüğümü fln söyledim :)

accman

accman

Üye
:) çetin bi konuşma olmuş.. Umalım da fayda etsin :)

accman

accman

Üye
evet abi bugün beni de aradılar..çok şaşırdım dün öğlen mail atmıştım.. bugün aradı..eleman geçiştirmeye çalıştı güzelce bi kızdım bi sonraki versiyonda düzeltmeye çalışacağız falan dedi..arkadaşlar lütfen mail atalım ne kadar bunaltırsak o kadar iyi olur yeni gelecek sürümler için

Rap3g

Üye
bende yazdım bakalım ne diyecekler :) hoş ben cihazımı satmak için çoktan ilan verdim ama genede benden sonraki s^3 kullanıcılarına destek olsun..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
:) Neler Yazdınız Neler Konuştunuz Onlarıda Buraya Yazarsanız İyice Bilgilendirici Olur :)

Rap3g

Üye
ben dikey klavyenin olmadığı, kaliteli oyun uygulama bulmakta güçlük çektiğimizi, bu yönde çok eleştiri aldıklarını web browser sorunlarından vs vs. bu gibi yazılımsal sorunlardan bahsettim..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm... Peki Aradılar mı ? Aramadıysalar Bu Geceye Doğru Yada Yarın Ararlar :)

accman

accman

Üye
ben de söylediklerinize ilaveten t9 sorunundan bahsettim..
sorun şu ki t9'a yeni bi kelime ekliyorum fakat aradan 2 3 hafta geçttikten sonra o kelimeyi sık kullanmamışsam eğer unutuyo..sık kullanıyorsam o kelimeyi unutmuyo..elemana bunu söyledim yok cihazınız güncel mi yok belki telefon 3 haftada bi resetliyodur eklenen kelimeleri falan biraz sert konuşunca peki ilgileneceğiz deyip kapattı..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Banada güncelleme fln dedi bende dedim en son güncelleme pr 1.2 dedim fln tamam fln dedi geçiştirdi. Bende bayan diye ağzımı da açamadım bende tamam dedüm geçiştirdim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ben rahat 10 kere flen görüşmüşlüqümüz var nokia destek hattında hatta bni arıyan kadının adı elif ti soyle bir 100 sefer daha şihayet etsem kadına evlenme teklifi flen ederdim :D

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve accman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...