Yeni Cfw Smart Series 5800 FİNAL Sürümü İle Sizlerle ( By Kotu Koylu )

Sponsorlu Bağlantılar

M_aTRa_X

Üye
Bu yazılım kendi alanında bir ilk çünki ilk kez C6 v20.043 Sürümünde INTERNET AYARLARI otomatik olarak gelmektedir….

benim kullandığım yazılım tabanıda 043 bir ilk değil :)

Timerider yaptı ilk önce bunu :)

tşkkürler paylaşım için.

starhacker

starhacker

Üye
Bu yazılım kendi alanında bir ilk çünki ilk kez C6 v20.043 Sürümünde INTERNET AYARLARI otomatik olarak gelmektedir….

benim kullandığım yazılım tabanıda 043 bir ilk değil :)

Timerider yaptı ilk önce bunu :)

tşkkürler paylaşım için.

matrax donanımhaberde yaptığını buradada yapmaya çalışıyorsun galiba?

4w3e

Üye
Öncelikle Teşekkür ediorum Ellerine sağlık böyle güzel bir fw yaptığın için benim değiştirmek istediğim tek yer tam ekran mesaj yazarken ü i ş gibi harfleri diğer sekmeye almışsınız onları telefonun orjinalindeki gibi ana sekmede yer almasını istiyorum telefonun orjinal qwerty klavyesi gibi kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hiç bilgim yok yardımcı olurmusun
Teşekkürler

starhacker

starhacker

Üye
Öncelikle Teşekkür ediorum Ellerine sağlık böyle güzel bir fw yaptığın için benim değiştirmek istediğim tek yer tam ekran mesaj yazarken ü i ş gibi harfleri diğer sekmeye almışsınız onları telefonun orjinalindeki gibi ana sekmede yer almasını istiyorum telefonun orjinal qwerty klavyesi gibi kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hiç bilgim yok yardımcı olurmusun
Teşekkürler

bu dosyayı rofs2 klasörüne atman yeterlidir....:evet:

4w3e

Üye
rofs2 ye nasıl atacağım
peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasını hafıza kartına atıyorum ordan E ye taşıyamıyorum

inception26

Üye
kımse yardımcı olamıyo mu ??

starhacker

starhacker

Üye
dostum rofs2 hakkında bilgin yoksa c ye at ardından
rompatcher la c2z yamasını uygula(c2z nedir bilmiyor isen araştır)

----------Eklendi @ 00:33:26 ---------- Yazıldı @ 00:24:34 ----------

ne saçmalıyorsun birader yanlışı düzeltmek istedim ;)

Eğer saçmalıyorsam lütfen açıklarmısın???bu sorun nasıl çözülüyor???
madem yapıyorsunuz paylaşın....
yok bilmiyorsanızda birbirinize çamur atmayı bırakın...
openstara donanımhaberde yaptığın pisliği bilmiyoruz zannettme!

M_aTRa_X

Üye
Eğer saçmalıyorsam lütfen açıklarmısın???bu sorun nasıl çözülüyor???
madem yapıyorsunuz paylaşın....
yok bilmiyorsanızda birbirinize çamur atmayı bırakın...
openstara donanımhaberde yaptığın pisliği bilmiyoruz zannettme!

açıklamasını sanamı yapacağım :) Kotukoyluye ozel mesajla gönderirm çok önmliyse :)

openstara yaptığım pislik neymiş? adam kaldıramadı yorumu direk olarak NOMADCRY ın cfw si alınmış bunu kabul etmek bu kadar mı zor :)

inanmıyorsan 2 cfw yide aç. artık dosyalara bak. Artık dosyadan kastım dil dosyaları vs. Hatta istersen sys/bin klasörlerine bak..

Odamı yetmedi? System/Data klasörüne bak..

Hadi kolay gelsin ;)

starhacker

starhacker

Üye
açıklamasını sanamı yapacağım :) Kotukoyluye ozel mesajla gönderirm çok önmliyse :)

openstara yaptığım pislik neymiş? adam kaldıramadı yorumu direk olarak NOMADCRY ın cfw si alınmış bunu kabul etmek bu kadar mı zor :)

inanmıyorsan 2 cfw yide aç. artık dosyalara bak. Artık dosyadan kastım dil dosyaları vs. Hatta istersen sys/bin klasörlerine bak..

Odamı yetmedi? System/Data klasörüne bak..

Hadi kolay gelsin ;)

açıklamasını yapamadığın bir konu hakkında neden yorum atıyorsun?

----------Eklendi @ 00:47:23 ---------- Yazıldı @ 00:43:08 ----------

ayrıca bugün openstarın konusuna yine bulaşmışın...modderlar gitsin meydan sanamı kalacak???biz nerden yazılım alacağız???
arkadaşlar isteyen matraxın buradaki mesajına bakın nasıl sataşmış...kendisi açıklamıyor,başkasından açıklama bekliyor...sözde biliyo ya...
openstarın konusuna bu konuya sataşıyo...

17/03/2011 CİCOR v2.4 by OPENSTAR "HIZI HİSSET" (sorunsuz,yenimenu mod, estetik,sürekli güncel) - Sayfa 48

M_aTRa_X

Üye
açıklamasını yapamadığın bir konu hakkında neden yorum atıyorsun?

----------Eklendi @ 00:47:23 ---------- Yazıldı @ 00:43:08 ----------

ayrıca bugün openstarın konusuna yine bulaşmışın...modderlar gitsin meydan sanamı kalacak???biz nerden yazılım alacağız???
arkadaşlar isteyen matraxın buradaki mesajına bakın nasıl sataşmış...kendisi açıklamıyor,başkasından açıklama bekliyor...sözde biliyo ya...
openstarın konusuna bu konuya sataşıyo...

17/03/2011 CİCOR v2.4 by OPENSTAR "HIZI HİSSET" (sorunsuz,yenimenu mod, estetik,sürekli güncel) - Sayfa 48

Açıklamasını yapamadığımmı? sorunlumusun birader açıklamasını yapamasaydım benim yazılımda otomatik olarak gelmezdi internet ayarları ;)
Neden bu kadar taktın bu konuya ;) Kotukoyluyle hiçbir alakam yok sadee yorum bu sana birşeymi oluyor?

Openstarın konusuna neden onu yazdım biliyormusun. 2.4 de işlemci kullanımı ve cache kullanımıyla Operanın atma olayını azalttım. Adam yeni gelecek versiyonda Operanın Atma olayını fixlediğini söylüyor..

Böyle bi olay hiçbiryerde yok.Tamamen denemeyle yapıldı.. Eskiden ram kullanımı 20 civarlarında gezerken atıyordu şuanda benim yazılımda 10 civarında atıyor.. Merak ettiğim şey şu Ben bu adama bilgimi sızdırıyorum nerden bulup yaptı bunu Modu varsa versin ;)

Ek olarak : kotukoyluyle bu 043 port internet sorununu yaklaşık 2 ay önce konuştuk. pnht mesajlarda duruyor hatta. O da çözemedi son olarak timeriderden yardım aldım ve çözdük bu internet sorununu..

Buda kanıtım olsun sana ;)

4w3e

Üye
ya ben bu 4 satır klavyeyi 3 satıra indirme olayını beceremedim yardımcı olabilecek varmı

starhacker

starhacker

Üye
ben kotuyu bilmem
AMA

Birilerinin üstüne basarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun daha fazla ezilirsin.... ben bunu bilir bunu söylerim

bugün senin yaptığın davranışları onaylamıyorum...
eğer işini iyi yaptığını düşünüyorsan kendi önüne bakacaksın...
al bu da benden sana cevap olsun...
nasıl yok yabancı sitelerde bunlarla ilgili dünya akdar kaynak var!

Opera sorununa cevap:
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ra-film-izleme-sorunlarina-elveda-484174.html
101f8774 Düşük-Orta_İyi ram değerleri
101f9775 Önbellek ayarları
10203344 malum cpu fps ayarları
10202d56\sbeconfig program kapatma süreleri
private\10207218\oomconfig Otomatik ram kullanım ve temizleme ayarları...
ve dahası

buyur sende paylaş bakalım bu yaptım dediğin modu....

M_aTRa_X

Üye
ben kotuyu bilmem
AMA

Birilerinin üstüne basarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun daha fazla ezilirsin.... ben bunu bilir bunu söylerim

bugün senin yaptığın davranışları onaylamıyorum...
eğer işini iyi yaptığını düşünüyorsan kendi önüne bakacaksın...
al bu da benden sana cevap olsun...
nasıl yok yabancı sitelerde bunlarla ilgili dünya akdar kaynak var!

Opera sorununa cevap:
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ra-film-izleme-sorunlarina-elveda-484174.html
101f8774 Düşük-Orta_İyi ram değerleri
101f9775 Önbellek ayarları
10203344 malum cpu fps ayarları
10202d56\sbeconfig program kapatma süreleri
private\10207218\oomconfig Otomatik ram kullanım ve temizleme ayarları...
ve dahası

buyur sende paylaş bakalım bu yaptım dediğin modu....

yabancı sitelerde nedense sürüyle kaynak bulamadım ve bu sorunu aşmak için 2 saat içinde yaklaşık 6 kere telefona flash attım.

tekil işlemci kullanımını arttıracaksın.
Data alışverişindeki paket boyutunu arttıracaksın
Ram temizleme olayını iptal edeceksin
Önbelleği 0 yapmayacaksın belirli bir limiti olacak.
Önbellek hafıza kartında değil Telefon hafızasında olacak..

budur.

----------Eklendi @ 01:21:44 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 ----------

ya ben bu 4 satır klavyeyi 3 satıra indirme olayını beceremedim yardımcı olabilecek varmı

4 satır klavyeyi eğer kötüköylünün modundan eklediysen direk olarak

peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc

arattır sil düzelir.

eğer yabancı bir siteden yaptıysan alttakini indir resource/plugins e at

starhacker

starhacker

Üye
@matrax bunu zaten açıkladım....
hadi paylaş şu yaptığın 20.0.43 de ki internet ayarları sorununuda meydan paylaşım görsün...bildiğim kadarıyla daha pnht/dmobile de bile yok farkın olsun...
ben modder değil kullanıcıyım....ben bu kadarını yapabiliyorum....
+++++++
ya matrax adamsın :D
bir önceki sayfada baksan aynı şeyleri bende yazmıştım elemana :D

M_aTRa_X

Üye
elinde el değmemiş 043 portu varsa halledelim 2 dk da.. operatorVariants.ini yi değiştireceksin

Birkaçtane ilgili sertifika var onları sileceksin.

Privatede bununla ilgili bir yer var onu sileceksin düzelecek..

Bu saatte bu kadar oluyor bu olayı yapalı 2 ay oluyor bazı şeyleri unuttum ama bunu çözmek için private dosyalarını vs didik didik ettiğimi bilirim..

Hadi iyi geceler.

starhacker

starhacker

Üye
elinde el değmemiş 043 portu varsa halledelim 2 dk da.. operatorVariants.ini yi değiştireceksin

Birkaçtane ilgili sertifika var onları sileceksin.

Privatede bununla ilgili bir yer var onu sileceksin düzelecek..

Bu saatte bu kadar oluyor bu olayı yapalı 2 ay oluyor bazı şeyleri unuttum ama bunu çözmek için private dosyalarını vs didik didik ettiğimi bilirim..

Hadi iyi geceler.
yarın paylaşımını bekliyorum takipçisiyim bu konunun haberin olsun!

M_aTRa_X

Üye
yarın paylaşımını bekliyorum takipçisiyim bu konunun haberin olsun!
043 portu beni ilgilendirir mi bu saatten sonra? Ben kendi cfw mi paylaşamıyorum internet hızından dolayı banamı kaldı 043 portu :)
Ve amaçsızca birşey için tekrarmı arıyacağım o dosyaları asla :) sertifikayı bulurum ama private uğraştırıcı . Uğraşacak zamanım yok Lys geliyor ;)
üstteki mesajda sonradan eklediğin olay ne aynısını yazmışım vs? gördüm cevap verdim onadamı taktın birader?

++++ Şimdi baktım önceki sayfaya Cevap vermişsin görmemiştim ;)

4w3e

Üye
beyler Z:/ klasöründe buldum o dosyayı ama sil tuşu yok
peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc

Üst Alt