Gartner: 2o15'te ilk üç sırayı Android, Windows Phone 7 ve iOS devralacak (SS var)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
k4nun1

k4nun1

Üye
doğru millette 2015 e kadar bitmez symbian daha uzun sürer ama biteceği kesin :bann:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
nokianın telefonlarının yarısı syimbian syimbianı bırakamaz bu kadar düşemez yüzdesi

nonamex

Üye
Nokia'nın Symbianı tamamen bırakacağı üzerine yapılmış sanıyorum, Nokia cihaz çıkarmazsa satış olmaz tabi :ehe

muratcan1905

Üye
bence çok mantıklı bir tahmin
birtek wp 7 o kadar artarmı bilmiyorum ama android ve ios doğru bence android o kadar yükselmek için 2015 i bile beklemez belki
symbian ise %100 doğru geçmiş yıllardan beri olan bir grafiği incelediğimde hiç bir sene symbianın artmadığını görüyorum ( son yıllarda ) o yüzden symbian doğru sadece wp 7 biraz fazla gibi o kadar artarmı bilmiyorum

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bncede mantkli tahmnler:hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Rakipleri coşarken Nokia aval aval bakarmı acaba:allalla:Pek sanmıyorum.ama bende Androide geçme planları yapmıyorda değilim yani:naughty:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Soc-doom evet nokianın eli armut topluyor nedenmi???? çok basit olan bir güncelleme için yok efenim produckt kodunuza gelmedi yok yakında 3 ay sonra olmadı 5 aya kesin gelir....şu pr1.1 ve 1.2 güncellemelerinde bile nokia çok kullanıcısı kaybetti.....benide...telefonda bariz olarak tarayıcısı sıkıntısı var...adamlar düzeltmiyorlar....yapmıyorlar....eeee sonuç ortada...android ve symbian için yapılan tahminler de pek yanılacaklarını düşünmüyorum...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Nokia Asla Kaybetmeyecek. Çünkü Nokia Symbian+Windows Dersek iOsu Bile Solluyor Yani Nokia'nın Kaybetmeyeceği Bariz Belli Oluyor. Ve Bu Tahm,nlere Bakılırsa iOs Windows'dan Az Sattığına Göre Demekki Nokia'da Yine İş Olacak Belkide N8'lerimizi Bir Güncelleme İle Düzgünleştirecekler yada WM ye Geicez Bilemiyorum. Ama Android'in Çok Olması Bence İyiye İşaret Değil Yani Android Şu Anda Bile Neredeyse Her Markanın Kullandığı Bi Sistem Ve Farkettiyseniz Reklamlarda Saçma Sapan Marklaar Bile Tabletlerinde Adroid Os Kullanıyor Yai Android'in Çok Olması İyi Olduğundan Değil Herkese Açık Olduğundan Yoksa Piyasada iOs'un Önüne Kalitede Ve Tasarımda Hiçbir Sistem Geçemez. Google'nin Planlarıda Buydu Zaten Biz İşletim Sistemini Yapak Herkese Açalım Herkes Kullansın Göz Önüne Çıkalım Ve Sonunda da en Yüksek Rakamara Sahip Olalım Ve İstedikleri Yolunda Emin Adımlarla Gidiyorlar... Kısacası Anlatmak İstediğim Androidin Bir Farkı Tarzı Olmayacak Bir Kişiselliği Olmayacak Herkesin Elinde Android Olucak Ama Asıl Farklı Kişiler Elinde iOS Ve Diğerleri Olanlar Olucak. İleride Google İstediğini Elde Edince Kar Yapmak İçin Androide Ücret Koyduğunda Androidin Pazarlamasında da Düşüşler Yaşanacak... Düşünsenize Hangi Biriniz Elalem Kullansın Diye Bu Kadar Uğraşıp Popüler Bir İşletim Sistemi Yapın Ve Beleş Olsun Bundan Doru Dürüst Kar Etmeyeyim. Google İleride Bu Yüksek Rakamları Görünce Kar Yapmak İçin Gözü Dönecek Ve Androidi Ücrete Tabii Tutcak Veya Böyle Olmasa Bile Android Google İçin Kötü Zamanların Kurtarıcısı Olucak; Yani Google Mali Zarar Edince İçinden Çıkaaycak Bir Hal Alırsa Bu Durum Google Ücret İşlemlerini Başlatıp Bu Zarardan Kıl Payı Paçayı Sıyıracak :) Yani Androidin Heran Ne Olup Olmayacak Yani Geleceği Belli Değil... :) Yani Demek İstediğim Şu An Nokia Ne Kadar Popülerse İleride Android Öyle Olucak Ve Android Kullanıcılarıda Şuan Symbian'da Olduğu Gibi Uygulama Kıtlığı Uyum SOrunları İlgisizliğe MaruzKalacak Çünkü İleride Androidin O Kkadar Çok Sürümü Olucakki Aynı Şimdi Symbianda Olduğu Gibi İçinden Çıkılamayacak Bir Hal Alıcak Ve Belkide Nokia Gibi Başka Frimalarla Aanlaşılıp Androide Son Verilecek :) Bi Sokakta Etrafınıza Bakın Herkesde Nokia Ve Symbian İşletim Sistemi 2015 tede Android Böyle Olucak Herkesde Bir Android Telefon Ama İlgisiz Beş Para Etme Bir Sİstem Olucak :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Symbian'ın bu kadar düşmesi olanaksız adı üstünde tahmin işte yanlış bi tahmin bana göre :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
swat knka haklsn braz ama nokia gbi byuk bi marka btmez gbi sonmez :) iyi dmisn tuzlca tam yazamyorm bylr k bkmayn teldn griorm :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
nettin sen gardaş yaw 3-5 senede nokianın symbian işletim sistemini ortadan kaldırdın tamam şu anda eskisi kadar cok satışı yok ama nokia nın fanatikleri yeter sadece nokıaya.sahsen ben ve bizim tayfa nokia dan başka tel hayatta kullanmayız. Telefonları hem sağlam hem şık vb özellikleri cok.örneğin benim n79 3.kattan betona düştü tek çizik yok sıkıysa düşürsene Androidlı HTC ni veya SAMSUNG unu 3. Kattan?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
kanka bn kaldrmadm ypmadm bu tahmnlri admlar ypms :D bnde oleym nokiacym

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
evt beyler baska nler diounuz:D

hoss

hoss

Üye
yar sacların lüle lüle symbian sana güle güle:disko::smdance::dance::zuhaha:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
@hoss iphonenun sahibi sizn akraba galiba :kop::kop:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hehe suyundanda koysunlar biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt