Gartner: 2o15'te ilk üç sırayı Android, Windows Phone 7 ve iOS devralacak (SS var)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgrszz

dgrszz

Üye
android coming son 2016 symbian ready 2023

SuaT6027

SuaT6027

Üye
androidli telefonların gelişme olasılığı, kullanımının artma olasılığı yüksek çünkü bir çok yönden symbiana göre daha aktif ve kapsamlı.. ancak herşey o demek değil nihayetinde şarj süresi yaygınlık gibbi unsurlarda var.. günümüz şartlarında bunun olmasını muhtemel görmüyorum.. ancak adamın biri çıkarda multi bi batarya yaparsa orasını bilemem artık.. :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Sadece varsayımlardır bunlar Symbian hali hazırda 2011 yılı sonunda büyük bir paya sahip mobil platformlar arasında ve kolay kolayda yıkılacak bi tahtda oturmuyor kısaca özetlersek Belle ve bundan sonra gelecek C. D. serileri ile eskisinden daha sağlam bi çizgi yakalayacak ben buna inanıyorum mobil dünya symbian ile doğdu symbian ile devam eder 6600 Larda symbian kullanırken Android nerdeydi ...

Del Rey

Del Rey

Üye
Açıkçası Symbian'daki menü düzeni ve hiyeraşi, hiçbir telefonda bulunmuyor ve bu hiyeraşisinin düzgün olması çok işime yarıyor. Son bir senedir daha çok işe yönelmeye başladım; günde 20'si iletişim formları 15'i yorumlar, 10'u davet ve haberler, 20'si sosyal ağ ve 20'si diğer olmak üzere yaklaşık 85 e-posta okuyorum. Günün her saati internetle iç içe yaşıyorum denebilir. Bu nedenle de Symbian'ın düzeni çok işime yarıyor.

Symbian'ın gösterişli uygulama özelliklerinin olmaması umrumda bile değil. Kaç kişi günde aktif olarak ses komutunu kullanıyor ki (Siri gibi mesela) Symbian temel işlerde uzmanlaşmış ve uygulama ile yapılabilecek işlemlerin hepsine de tek başına yeten bir işletim sistemi. Bunu süsleyip püsleyip değiştirmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve ELECTRONİC
Jomolocco

Jomolocco

Üye
kedi ulaşamadığı ete pis der

-omer-

-omer-

Üye
babayı alsın onlar biz symbian ile mutluyuz! açık kaynaklı yapsınlar biz kendimiz rahatca uygulama yazıp yasatalım symbianı!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
ios wp symbian bb html5 çok odaklanya başladılar eqer html 5 herkez tarafından kabul edilrse android bitmez ama baya güç kaybeder derim
ama suda var google piyonlarını okadr iyi oynuyorki iosta çıkan uygulamamlar direk androide port ediliyor çok nasıl bir kod temeli kullanıyorlar anlamıyom

Del Rey

Del Rey

Üye
distakjo

distakjo

Üye
:kop:hahahaha Symbianı alt taraflarda arayıp duruyom bende. Diyom nokia ölmüş mü. Meğer en üstteymiş :d:

delgadoxxx

Üye
Symbian ın ölmesi imkansız,çünkü bahsedilen işletim sistemleri akıllı telefon üretiyor üstelik ücret olarakta belrli bir bölüme hitap ediiyor.Nokia işletim sistemi olan symbian ile her kesime telefon üretimi yapıyor,yani bu ülkede asgari ücret alan bir vatandaş ta nokia kulanıyor mhendisi de nokia yani symbian kullanabiliyor, android ios dediğimiz işletim sitemi kullanan telefon üreticilerinin de orta ve alt sınıf için telefon üretmediğininde biliyoruz(htc ,samsung , motorola , lg , ıphone).Sonuç olarak nokia sadece symbian üretmeye devam etsin yine bir numara olarak kalır.Şunu anlarım eğer 2015 te işsizlik denen birşey kalmaz aylık ortalama gelir seviyesi kişi başına 2000 tl civarında olur ozaman herkes 1000 tl lik telefon kullanır tabi.(Türkiye için:)

furkitare

furkitare

Üye
Arkadaşlar Symbian A dan Z ye kadar güncelleme yapacak gibi gözüküyor , Anna , Belle . . . vs . yani nokia symbian iyi güncellemeler yapabilirse androit in altında kalmaz , zaten nokia da androit görünümüne bürünmeye başladı yani belle androit gibi bir şey , nokia güncellemeleri iyi tutarsa symbian da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
diğer işletim sistemi olduğunu söyleyen çakma platformaların aksine Symbian tam bir işletim sistemidir. bunu halen idrak edememiş kişiler de flash, java gibi uygulamalara benzeyen sistemleri işletim sistemi sanıyor. yazık ki android sayesinde dünya akıllı!!! cihaz çöplüğüne dönecek. asıl akıllı cihazları hakkıyla kullananlarsa Symbian dan vazgeçmeyecek

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
harbiden android onde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt