Telefon önerisi ? yardıııııım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi ? yardıııııım
fiyatı 650 liraya kadardır.
wlan, gps , kamera iyi olucak
oyunlar rahat olucak takılmicak menülerde felan kasmaması lazım

61semih

61semih

Üye
sankı bırısı galaxy ace yı tarıf edıyor :)

hoss

hoss

Üye
galaxy ace

silver021

silver021

Üye
Galaxy ace suanda istedigin ve tam olarak paranin karşılığını alabiliceğin bir telefon. bende tavsiye ederim.

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
aklımdada o var :) başka önerisi olan

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
c6.01

ricardo45

ricardo45

Üye
benim sıkıntımı bilen arkadaşlar vardır,yakın zamanda teknosadan galaxy ace aldım,çok memnundum ama cihazı italatçı firma kayıt ettirmemiş ve telim kapandı şimdi tlefonsuzum.ace almak için biraz bekle,ben de aceyi öneriyorum ama malesef öğrendiğime göre her 10 telefondan 6sı kayıt ettirilmemiş,mesleğimi kullandım bunu öğrenmek için.o derece yani

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
benim sıkıntımı bilen arkadaşlar vardır,yakın zamanda teknosadan galaxy ace aldım,çok memnundum ama cihazı italatçı firma kayıt ettirmemiş ve telim kapandı şimdi tlefonsuzum.ace almak için biraz bekle,ben de aceyi öneriyorum ama malesef öğrendiğime göre her 10 telefondan 6sı kayıt ettirilmemiş,mesleğimi kullandım bunu öğrenmek için.o derece yani

çok acele etmşin bekleseydn biraz

silver021

silver021

Üye
Teknosadan mal alınmaz. !

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Teknosadan mal alınmaz. !

biz teknosadan alacaktık n8 i gittik n8 nekadar dedik 999 tl dedi adam sonra kredi kartıyla alacaz dedik maximum +5 taksit warmış dedik war dedi 1050 tl dedik neden hani 999 tl di maximuma geçerli değil dedi tmm dedik kasaya gittik +5 taksit kalkmış dedi e nekadar 1350 tl dedi kafa allak bullak oldu almadık evkurdan aldık sonra :D

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
c6.01 in ekranı çok küçük ayrıca symbian zuahaha D:

• Beğen
Tepkiler: hoss
ricardo45

ricardo45

Üye
valla acele değil de dostum,yanlış yerden almışız baksana:hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy ace,Galaxy mini ve c serileri :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
hız ve android istiyorsan o fiyata yakın tek bir telefon var,çok mutlu olacaksın emin ol: galaxy ace

nurullahstar

nurullahstar

Üye
ben normal türksel bayisinden galaxy ace aldım, general mobile dst100 eski telefonumuda takasta bi güzel saydırınca uygun düştü...
daha 1 aydır kapanmadı kapannmaz inş. çok memnun kaldım tlf.dan, ön 3gkamerası lazıım değilse al bu tlf.u rahat et. ama kesinlikle beyaz değil siyah olanı tavsiye ederim... beyazı oyuncak gibi duruyor

Kefelon

Üye
arkadaşım şu zamanlarda nokiadan alma nokiaya biraz sapıttı güzel bir telefon kullanmak istiyorsan android işletim sistemli al bende katılıyorum sen tam ace i tarif ediyosun ama o olmassa galaxy fit de alabilirsin onun şekli biraz daha güzel....

• Beğen
Tepkiler: hoss
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
banane25 teşekkürler :)
helphelphelp

kömürkenti

kömürkenti

Üye
wave 2 para ekleyip al bence bunlar daha iyidir

ricardo45

ricardo45

Üye
evet wave 2 bada,sen android al üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt