arkadaşlar SAMSUNG WAVE S8500 DAN MEMNUN MUSUNUZ ? (HADİ BİR DEĞERLENDİRME YAPALIM)

Sponsorlu Bağlantılar

player90

Üye
hayatimda aldigim en iyi telefon !!!

berkcombil

Üye
Arkadaşlar bugün wawe mi(S8500),wawe 2 (S8530)la karşılaştırma fırsatım oldu ve inanın bazılarının dediği gibi arada öyle dağlar kadar fark yok.Görüntü kalitesi aynı denebilir sadece ekran dokunmatiğinin hassasiyeti azıcık az geldi o kadar.Birde ürünün benim wavemden daha ucuza satışa konulmuş olması beni Samsung'a sitem ettirdi diyebilirim.En azından aynı fiyattan yani 999'dan piyasaya çıkmayı hakederdi (Wave S8500'le kıyaslanırsa)Eğer telefonumu almadan önce her iki telefonda yanı Wawe S8500 de S8530 da piyasada olsaydı kesinlikle tercihim S8530'dan yana olurdu.Hem ucuz hem de daha büyük ekranlı diye tek derdim bu yani anlayacağınız.Birde ne yazık ki bende de ekran yanması problemi var.Şu an için rahatsız edecek seviyede değil fakat ileride kesinlikle başımı ağrıtır diye düşünüyorum.Onun dışında gayet şık ve piyasada herkesin boy ölçüşemeyeceği bir telefon.

furkant

furkant

Üye
Konunun tarihine bakın mesaj atmadan önce :)

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Tartışmasız wave diyorum allah pişman etmesin 2 kredi kartımı bastım aldım taksitle ama değdi bence bi de herkes i pone diyo hiç anlamam ben ce wave daha üstün kullanımı çok kolay hersey elinin altında wifi yi bulututu acmak dakka sürmüyo kısa yolu var harika bi şey diyom i poneye o parayı vereceğime waveyi alırım bozuldumu allah korusun aradaki farka gider bi wave daha alırım akılı olun arkadaşlar bu fiyata bu tel kaçmaz iponeye süperamolet yeter 3gsi yeter ayrıca bence kıyaslasan wave iponeyi solda sıfır bırakır bi de 3 pone 4 satan magaza yok onu alman için vodafon da yada turkcellde paket almaz gerek ne gereği var ben wave diyorum arkadaşlar......

Seddoo

Seddoo

Üye
Öncelikle Merhabalar..

Henüz 2 günlük Wave 2 Sahibiyim.. Sizlerden Gerçekten Yardim almam gerekiyor Bilgilerinize ve önerilerinize ÇOK ihtiyacim var...

Arkadaşlar Telefonu aldigim günden beri ne yaparsam yapayim şarji en fazla 1 gün gidiyor.. Geceden şarja takiyorum sabah zaten 8 de üni'nin yolunu tutuyorum akşam olana kadar şarj kutusunda belki 2 kutucuk ya kaliyo yada kalmiyo..

Telefonu Nasil kullaniyosun derseniz; günde en az 50 ila 90 arasi sms çekiyorum.. Müzik dinlememe zaman bile olmuyo zaten.. Yok filmmiş yok videomuş.. Oyun bile oynamiyorum yani.. Sadece konuşmak ve Sms çekmek dişinda telefonla şuan yaptigim başka bişiy yok.. Ona ragmen şarji çok çabuk bitiyo.. Yani 1 günde bitiyo.. Mecburen akşam tekrar şarja takmam gerekiyo takmazsam sabaha şarji bitmiş olur çünkü..

Bu bataryanin süresini nasil uzatirim. ? :S Kullanma klavuzunu okudum ama pek bişiy de bulamadim yardimci olacak.. Birde Telefonu aldigim gibi kullaniyorum, şuan kiz arkadaşimla ve Kankamla olan bi kaç fotodan 2 tane videodan ve 53 şarkidan başka Hİç bişiy yüklemedim telefona... Herhangi bir güncellemesi varsa da bilmiyorum şuan.. Güncellemedim nasil yapilir da bilmiyorum.

Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz.. 2 gündür Acaba telefonda bi sorun mu var geri götürsem mi diye düşünüyorum... Geri götürürsem de Servise mervise gönderilmesine, varsa da bi sorunu tamir edilmesini kabul Etmem, Ya başka telefon alirim yada Şimdikinde bi sorun varsa Yenisini isterim... 2 Günlük telefonun Tamir edilip elime verilmesini kabul edemem.. Çok sinirliyim şuan yaniii..

Kisaca Yardima ihtiyacim var.. Bu şarj olayi canimi fena halde sıktı.. Gerçekten canimi çok fena sıktı bu durum..

silver021

silver021

Üye
Seddo pil tüketimi için sana önerebilicegim 3 esas madde var. ilki telefonun cpu moddan ap moda geçirmesini sağlamak olabilir. *#8740# ile yapabilirsin. ikincisi ise saat widgetlarini kullaniorsan devre dişi birakmani tavsiye edebilirim. üçüncüsü ise konumlardan gps alıcısının açik olmasi sürekli uydu ariyor olmasida pil ömrünü etkileyecek diger bi neden arasindadir. kisacasi kaba taslak bu 3 talimati uygularsan pil ömrünü şu anki kullanimina bağli olarak 3 ila 4 güne çikarabilirsin. ve senden bir ricam olucak cpu bölümüne girip tüm programlar kapaliyken cpu saatine bir bakarmisin. eğer cpuda bi hareketlilik gördüysen *2767*3855# ile soft format atip başa dönmen gerekicek anlamina gelior. bada 1.2 de bu sorunlari çogu kişi yaşiyor emin olabilirsin :) umarim ileriki güncellestirmelerde bu sorun çözülür.

burakburti

burakburti

Üye
bende aylardır kullanıyorum 10 üzerinden 5 diyorum. Belki 5 bile değil
1. Ekran yandı bu sorunu çözmek için servise henüz yollamadım
2. çok sık yeterli hafıza yok uyarısı alıyorum ki arka planda hiç bir şey açık değil
3. Bada Os dan git gide soğumaya başladım gözünü seveyim android.
4. Görüşme esnasında ses çok dandik geliyor.

ekranın bozulması senin sorunun :D

eaagent

eaagent

Üye
Alayına wave 2 lan :D zaten yeni 3 harika oyun çıktı tamamdır imanım yernine geldi :D bugn arkadaşın milestonuyla karşılaştırdm wave 2 mi :D Androidi Allah bildiği gibi yapsın adamın normal kullanışı benm 2 uygulama açkken kullanşyla aynı hızda :D k bzm telefonun işlemcisi rami de cabası :D wave 2 4eva :D

arkeolojı

Üye
rkadaslar ben 8500 kulandım güzeldi ama ısınma oluyordu satım 8530 aldım ısınma olmuyor şarj süresi 5gün herkese tafsiye ederim saygılar not ben nokiacıydım simdi samsung

Waveman

Waveman

Üye
İphonedan fazlası var eksiği yok arkadaşlar elimizde taşıdığımız cihaz gayet güzel ha fiyat farkını göz ardı edecek olanlar galaxy mi s8500 mü deseler tabii ki galaxy bazı yönlerden üstün ama bu fiyatınada yansımış ;)

mavrick

mavrick

Üye
İphonedan fazlası var eksiği yok arkadaşlar elimizde taşıdığımız cihaz gayet güzel ha fiyat farkını göz ardı edecek olanlar galaxy mi s8500 mü deseler tabii ki galaxy bazı yönlerden üstün ama bu fiyatınada yansımış ;)

galaxys ne yönden üstün ??android demeyin artık wavede portlandı

Waveman

Waveman

Üye
Seddoo

Seddoo

Üye
Seddo pil tüketimi için sana önerebilicegim 3 esas madde var. ilki telefonun cpu moddan ap moda geçirmesini sağlamak olabilir. *#8740# ile yapabilirsin. ikincisi ise saat widgetlarini kullaniorsan devre dişi birakmani tavsiye edebilirim. üçüncüsü ise konumlardan gps alıcısının açik olmasi sürekli uydu ariyor olmasida pil ömrünü etkileyecek diger bi neden arasindadir. kisacasi kaba taslak bu 3 talimati uygularsan pil ömrünü şu anki kullanimina bağli olarak 3 ila 4 güne çikarabilirsin. ve senden bir ricam olucak cpu bölümüne girip tüm programlar kapaliyken cpu saatine bir bakarmisin. eğer cpuda bi hareketlilik gördüysen *2767*3855# ile soft format atip başa dönmen gerekicek anlamina gelior. bada 1.2 de bu sorunlari çogu kişi yaşiyor emin olabilirsin :) umarim ileriki güncellestirmelerde bu sorun çözülür.

Hocam dediklerini aynen yaptim.. cpu moddan ap moda geçirim dedim zaten galiba ap modundaymiş cp moda geçti.. Daha sonra tekrar ayni işlemle zaten ap modea geçirdim ekranda da '' Ap mode enable '' yazdi zaten.. Dedigin gps ekran işiklarini falan da kapattim...

Birde Cpu kullanimi hiç bir işlem çalişmiyorken %1'de sabit şekilde duruyo.. :oke:

Bakalim yarin ne olucak.. Bazi forumlarda '' benim şarjim 5 gün gidiyo diyenleri okudum bence Resmen salliyolar symbian bile o agir işkence bile 5 gün gitmezken bu gelişmiş telefon ne olursa olsun 5 gün götüremezsiniz batarya gücünü.. Ancak ben yinede sorarim bu insanlarin dedikleri gibi Normal kullanimda Telefonun şarjini 5 gün götürmenin yolu varmi.. ?

Birde ben bişiy daha sormak istiyorum.. Şuan ben telefonu Kutusundan çiktigi gibi kullaniyorum herhangi bir işlem uygulatmadim.. Şimdi bana diyolar ki Telefonu güncelledin mi falan.. Telefon zaten kutusundan güncel çikmadi mi ki ? İşletim menüsüne bakiyorum bada 1.2 yaziyo zaten. İşletim sistemi dişinda telefonun herhangi bi programi güncelleniyomu ki ? :islik

desir1305

Üye
Bu telefonu almak, hayatım boyunca yaptığım en iyi şeylerden biri...

silver021

silver021

Üye
Seddo telefonu sarj edip hic kurcalamamak kullanmamak satiyla bekleme süresinde ap mode da yaklasik 23 gün bekletirsen dayanir. 5 gün benim gibi kullanicilar icinde gecerli deil. ben 5 saattede telefonun sarjini tüketiyorum. çünkü ben baya bir internette takiliorum. telefon elimi iyice yakip bana izdarip ateşleri verene dek eritiyorum bataryayi. rekorum 3 saat 45 dakka icinde bataryayi dibine kadar kullanmak oldu bu zamana kadar =d insanca kullanana 3 günde 4 günde gider bu cep sarji.

----------Eklendi @ 17:05:20 ---------- Yazıldı @ 17:02:41 ----------

Rekor kirmak isteyen arkadaslar icinde önerim telefonuna dailymotion uygulamasi yükleyip 3g bağlantilarini açarak video izlemelerini tavsiye ediyorum. :D

burakburti

burakburti

Üye
ayberk arkadaşıma tşk ederim gerekn cvbı herkese sölemiş sadece neden hep wave kıyaslanıyo hepte iphone ile herkes bellemiş bir iphone çoluk çogugun eline düştü artık iphone bırakın kardeşim bu işleri elinizdeki teli ilk önce kullanmayı ögrenın sizde kullanıcısınız bizde kullanıcıyız tellerimizde aynı eeeee o zaman fark bizim aramızda yanı bilinçli kullanıcı ;)

• Beğen
Tepkiler: akdenizx ve aybek1453
eaagent

eaagent

Üye
Wave in üstesinden gelemeyeceği bir şey olduğuna inanmıyorum bu donanımla .

aybek1453

Üye
Bu arada Cepkingde 20 dk sonra Aydın Hoca'nın yeni CFW si yayınlanacak.Tavsiye ederim.SHP li,TR kodlu,temiz 16 tane programlı güzel bir CFW.

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Bu arada Cepkingde 20 dk sonra Aydın Hoca'nın yeni CFW si yayınlanacak.Tavsiye ederim.SHP li,TR kodlu,temiz 16 tane programlı güzel bir CFW.

Yayınlandı. İndirip kuracağım bu fw yi. Umarım herkesin beğendiği sorunsuz bir yazılımdır.

Üst Alt