Flash atılan telefon OviSuite ile geri yüklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birvarmisbiryok

Üye
    Konu Sahibi
Flash atılan telefon OviSuite ile geri yüklenir mi?
Selam arkadaşlar,

benim bir sorum olacak. flash atılıp cfw yüklenmiş bir telefon ovi suite'e bağlanarak eski haline getirilebilir mi?:allalla: yani ovi suite'in yazılım güncellemesi bölümünden en son firmware'i telefona tekrar yükleyebilir miyiz? ya da yeni bir firmware çıktığı zaman bu yeni firmware ovi suite ile yüklenebilir mi?:allalla:

bunu deneyen arkadaş var mı?:allalla:

şimdiden teşekkürler.

-efşan

-efşan

Üye
Arkadaşım yapmak istediğin DOWNGRADE ise yapamazsın ama aynı veyahut daha üst bi versiyonu yükleyebilirsin rahatça
Ayrıca ovi suite'yle yükleme yaparsan uzun sürecektir orjinal yazılımı navifirm ile indir daha sonra flashla 2 dakikaya biter işlem
navifirm'i forumda bulabilirsin

birvarmisbiryok

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yapmak istediğin DOWNGRADE ise yapamazsın ama aynı veyahut daha üst bi versiyonu yükleyebilirsin rahatça
Ayrıca ovi suite'yle yükleme yaparsan uzun sürecektir orjinal yazılımı navifirm ile indir daha sonra flashla 2 dakikaya biter işlem
navifirm'i forumda bulabilirsin

yanıt için teşekkürler. downgrade yapmak istemiyorum sadece yüklediğim cfw ile ilgili herhangi bir sıkıntı olursa telefonu orjinal durumuna getirebilir miyim diye merak ettim.

ek bir soru olarak da, cfw yüklenmiş bir telefonda ovimaps ve ovi store gibi uygulamalar çalışıyor mu? oviStore'dan hackli telefona program yüklerken sorun yaşanır mı?

----------Eklendi @ 22:08:31 ---------- Yazıldı @ 20:55:01 ----------

arkadaşlar şu iki soruya da yanıt bulabilirsem çok sevinirim:

1-cfw yüklenmiş bir telefonda ovimaps ve ovi store gibi uygulamalar çalışıyor mu? oviStore'dan hackli telefona program yüklerken sorun yaşanır mı?
2-cfw yüklenince garanti ile ilgili sorun yaşanır mı?

ayhan_mania

ayhan_mania

Üye
5800 ile face videolarını izleyemiyorum flash player ile izlenyormuş ne yapmam gerekyor?

omerynd

omerynd

Üye
yanıt için teşekkürler. downgrade yapmak istemiyorum sadece yüklediğim cfw ile ilgili herhangi bir sıkıntı olursa telefonu orjinal durumuna getirebilir miyim diye merak ettim.

ek bir soru olarak da, cfw yüklenmiş bir telefonda ovimaps ve ovi store gibi uygulamalar çalışıyor mu? oviStore'dan hackli telefona program yüklerken sorun yaşanır mı?

----------Eklendi @ 22:08:31 ---------- Yazıldı @ 20:55:01 ----------

arkadaşlar şu iki soruya da yanıt bulabilirsem çok sevinirim:

1-cfw yüklenmiş bir telefonda ovimaps ve ovi store gibi uygulamalar çalışıyor mu? oviStore'dan hackli telefona program yüklerken sorun yaşanır mı?
2-cfw yüklenince garanti ile ilgili sorun yaşanır mı?

sistemin birebir kopyasını almak mümkün değil. ovi suite ile bazı programlar mobile office gibi yedekleniyor çoğu yedeklenmez. ayarların notların yedeklenir amaformat atasrsan programları yeniden kurman gerekir.
2. soru ikisini de sorunsuz şekilde çalıştırırsın merak etme. ovi suite eski versiyon olabiliyor bazen bunun için de a gir mağazayı yükle çalışır. yazılımda bir yanlışlık yapılmadıysa da gps sorunsuz çalışır merak etme.

----------Eklendi @ 01:27:53 ---------- Yazıldı @ 01:26:54 ----------

5800 ile face videolarını izleyemiyorum flash player ile izlenyormuş ne yapmam gerekyor?

hayır flash player desteklenmiyor. yükleyemez ve izleyemezsin maalesef. bazı siteler destek sunuyor(youtube) ama çoğunda yok..

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi suilet dedqin ovi store olmasın

SilentOne

SilentOne

Üye
yha tmm arada klavye sürtümesi oluyor :D

-efşan

-efşan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt