nokia ya şikayetim

Sponsorlu Bağlantılar

sizce dediklerim az mı yoksa fazlamı

• azmı şikayetçi olmuşum

Kullanılan: 28 75.7%
  • çok mu şikayetçiyim

Kullanılan: 9 24.3%

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
nokia ya şikayetim
nokianın biz kullanıcılara eziyetine artık daha fazla dayanamadım ve nokiaya bir mail attım buyrun yazdıklarım sizce azmı demişim :)

sizi hiç anlamıyorum öyle güzel bi işletim sistemi geliştirdiniz(s^3) neden win. mobile e geçiyosunuz biz boşunamı aldık bu telefonları uygulama kıtlığı neden bu mu insanlık madem 6 ayda bi işletim sistemini bırakacaktınız niye bize bu telefonları aldırdınız telefonu aldım 1 ay sonra win.mobile a geçiyor dendi S^3 niye bitiriyosunuz şimdi bana bitmicek geliştirilcek diceksiniz adım gibi biliyorum hiç bir şey olmucak en fzla pr2 gelcek orda kalcak ne düzgün uygulama çıkıyor ne oyun niye bize bin TL lik telefon aldırdınız ben şahsen bu iş böyle giderse hakkımı helal etmiyeceğim bana bir sürü uygulama çıkıyor diceksiniz bu uygulama dedikleriniz s60v5 tekilerden pek bi farkı yok madem böyle uygulama çıkartıcaktınız niye işletim sistemi geliştirdiniz s60v5 tede kullanırdık bunları telefonun işlemcisine bakıyorum bir iphone3gs den daha iyi denebilir ama siz win. mobile e geçiyorsunuz diye artık bu S^3 e ne bi uygulama çıkar(düzgün) nede bir oyun biz niye madur oluyoruz nokia böylemi yarışacak samsungla HTC le S^3 böylemi yarışacak androidle badayla iosla forumları takip ediyorum herkes ümidini kesmiş bitirmiş millet telefonunu satmaya yer arıyor bu kadar mı körsünüz böyle giderse ne nokia kalacakak ne şirket göreceksiniz örneğin HTC adamların 2 yıldan önce adını duymamıştım noldu bu sene noldu nokiayı geçti N8 ini HTC le takaslayan arkadaşlarım var uygulama kıtlığından bana diceksiniz bu sizin seçiminiz hayır kesinlikle bizim seçimimiz değil bizi buna iten nokianın S^3 bitirmek için ilk adımı atıp win. la anlaşmasıdır hiç kimseye suç atmayın hiç kimse cahil bilgisiz değil inşallah yazının tamamını okursunuz yada okumassınız size birşey demiyorum yalnız aranızdan biride insalık yapsın şu yazıyı CEO ya gönderin bi okusun insanlar nokia hakkında ne düşünüyo anlasın saolun teşekkürler ilgnize

• Beğen
Tepkiler: accman, TheORCUN ve Cezzbedici3

byesho

byesho

Üye
Sitem dolu bir yazı olmuş. bende yazsam böyle olurdu herhalde.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
adamlar o giriş cümlesini gördükten sonra okumazlar bence :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Adam haklı aynen öyle

pRime.

pRime.

Üye
Sonuna kadar katılıyorum.

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
okusunlar işleri ne :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
onlar bir şeyler yapmazsa biz birşeyler yapacağız bu gidişle... Yapacağımız şeyde bundan sonra nokia'nın göz boyamalarına aldanmamak olacak. Süslü püslü reklamlarla millete iyi yedirdiler herşeyi sonra tık yok.....

AYNA

AYNA

Üye
sonuna kadar haklı k4nun1..
nokia diyo daha symbian^3 lu cihaz çıkaracağız çok uygulama varya cihaz çıkarıyo bide önce hataları gidersinler güzel arayüz katsınlar şu symbian^3 e sonra yeni cihaz çıkarsınlar.n8 amiral gemisiydi şimdi yeni amiral gemisi çıkacak deniliyor..

--------------- Ekleme ---------------

onlar bir şeyler yapmazsa biz birşeyler yapacağız bu gidişle... Yapacağımız şeyde bundan sonra nokia'nın göz boyamalarına aldanmamak olacak. Süslü püslü reklamlarla millete iyi yedirdiler herşeyi sonra tık yok.....

doğru söylüyorsun reklamla sattılar..önemli olan onunla ne yaptığın diye diye sattılar ama sonuc ne adam gibi güncelleme ne adam gibi uygulamalar yok..
sırf bu yüzden android almaya karar verdim galaxy s2'nin çıkmasını bekliyorum..
n8 bulduğum halde hevesim kaçtı almaktan vazgeçtim..

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
FirstClasss

FirstClasss

Üye
ben bişey anlamadım umarım onlar anlar
:d:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
en doğrusunu yapıyorsun AYNA

AYNA

AYNA

Üye
en doğrusunu yapıyorsun AYNA

ben tam n8 almaya karar vermiştim ama hiçbir yerde bulamadım daha sonra galaxy s2 yi gördüm baktımki n8 deki 12mp kamera xenon flash ve fm transmitter haricinde diğer bütün özellikler ve görsellik artı uygulama çokluğu galaxy s2 de mevcut.düşündüm ve ben genelde gece nadiren çekim yapıyorum bu yüzden led flashın ve 8mp kameranın bana yetebileceğine karar verdim ve galaxy s2 nin görselliği çok etkiledi beni symbian^3 basit gelmeye başladı hevesim kaçtı bu yüzden galaxy s2 almaya karar verdim..

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
bıkkınlık gelmişti artık valla dayanamadım terbiyemi bozmadan ne gerekiyosa söyledim birşeyler yapmassalar küfür içerikli atarız da telefonu engellemezler dimi :D :ehe:ehe

mozdogan

mozdogan

Üye
Ne menem bir durum bu. N900 amiral gemisi olacak dediler. Gittim 800 usd verdim, n900 aldim. 2 ay sonra MeeGoo diye bir girisim oldu, 1 ay sonra girisim sonlandi. Dediler ki Symbian^3. Gittim n8 aldim. 800 usd para verdim. Pr1.0 pr1.1 falan felan.. hani bi halt yok. Resmen sahtekarlik..

Bundan sonraki ilk telefonum I-Phone veya HTC olacak. Nokia da CEO'suna uretsin telefonlari.

suat1111

suat1111

Üye
sen pr1 pr2 çıkıcakdiyemiki aldın

ozggurr

ozggurr

Üye
Ne menem bir durum bu. N900 amiral gemisi olacak dediler. Gittim 800 usd verdim, n900 aldim. 2 ay sonra MeeGoo diye bir girisim oldu, 1 ay sonra girisim sonlandi. Dediler ki Symbian^3. Gittim n8 aldim. 800 usd para verdim. Pr1.0 pr1.1 falan felan.. hani bi halt yok. Resmen sahtekarlik..

Bundan sonraki ilk telefonum I-Phone veya HTC olacak. Nokia da CEO'suna uretsin telefonlari.

Arkadas N900 gibi bir telefonun var daha neden N8 aliyorsun? Hem N900 hem N8 sahibi cok sansli bir arkadas olarak daha bir telefondan daha ne bekliyorsun da I-Phone vs diyorsun..

N900 ile ne yapmak isteyip yapamadin? N8 ile ne yapmak isteyip yapamadin, hele hele ikisi bir arada elindeyse daha ne istersin cok merak ediyorum...
N900'de olan browser hangi telefonda var? Mukemmel bir browser'i var. Harika bir telefon N900.
N8 ile N900'un ozellikleri harmanlasa insan daha ne ister, koynuna alip yatacak degilsin telefonlari sonucta!
Yanlis anlama ben de N900 ve N8 kullandim, arkadaslarimda da android telefonlar var, iphone 4'u de iyi birlirim. Merak ediyorum ne bekliyorsun bir telefondan gercekten?

N900 ve N8 de olan ozellikleri diger telefonlarla kiyaslar misin acik ve net olarak, daha iyi anlatmis olursun sikintini...

k4nun1

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
valla biz ne n900 den ne n8 den bişiy bekliyoruz bizim beklediğimiz uygulama

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aynen uygulama olmadıktan sonra telefona en kral rami en dehşet işlemciyi koysalar bile ne anlamı varki.. Menülerde gezmek için mi 1000 küsür paralar harcicaz...bi an önce KALİTELİ uygulama sayısı artmalı

Utku

Utku

Üye
uygulama konusunda yapacak birşey yok gameloft rovivo mobile vs. onlara şikayet edin asıl:ah

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Utku™;3356956' Alıntı:
uygulama konusunda yapacak birşey yok gameloft rovivo mobile vs. onlara şikayet edin asıl:ah
C6-01 almışsın utkucum hayırlı olsun sonunda sende symbian3 topluluğuna katıldın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Herşey düzmece, bizler sadece heveslerimizin kurbanıyız, istediğin kadar yaz hepsi boş. Adamlar kazanmasına bakar s^3 geliştiği kadar gelişir gittiği yere kadar yane, her nekedar böyle bir yapılanma olsada, telefonlarına donanım ve kalite açısından diyecek birşey yok tek kaybettiği şey işletim sistemi,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...