iOS 4,2,1 celeste bluetooth cıktı içeri

Sponsorlu Bağlantılar

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
iOS 4,2,1 celeste bluetooth cıktı içeri
arkadaslar beklenen bluetooth cıktı yanlız 4,1 çalışmıyor sadece 4,2,1 ve üstü source İHACKSREPO.COM/ ekleyıp arama kısmına celeste bluetooth yazıp yuklemenız buyrun buda videosu

TEŞEKÜR BOTUNA BASMANIZ YETERLİDIR

• Beğen
Tepkiler: ruzgar31 ve atakax

atakax

atakax

Üye
deniyorum teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

olmadı be hocam ipod touch 4 4.2.1 safemode a atıyor cihazı

wairhumer

wairhumer

Üye
bırı programı paylasabılır mı? bende wıfı yok anca pc uzerınden atabılıyorm ıphone dan baglanamıyorm

_Faruk

Üye
bende de olmadı celeste wasn't purchased for this cydia accaunt dio

--------------- Ekleme ---------------

uygulama paralı galiba cydia dan satın almak gerekio 8$ mı ne sen denedin mi bunu ?

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
ben denedım suan sorunsuz kullanıyorum :S

hcktwst

Üye
aynen bendede celeste wasn't purchased for this cydia accaunt hatası verdi
3gs 4.2.1

bejum3

bejum3

Üye
bende de olmadi bunun tam cracklisi daha cikmadi

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
irepo.us sources ekleyın orda craklı olan var onu yukleyın sorun cözuleçektır :oke:

_Faruk

Üye
arkadaşlar kurdum ancak springboard settingsten celeste seçeneğini açmayı denediğimde açılmıyor sağ üstte simge çıkmıyor bu nedenle de dosya göndermeyi denediğimde discovery kısmında yenileyemiyorum bu neyle ilgili çözümü nedir çalıştıran arkdaşlar bir video ya da resimle anlatım yapabilirler mi

davudx

davudx

Üye
arkadaşlar sinfuliphone reposundada var(bu sourcesi olmayanlar için yazıyorum sinfuliphonerepo.com source bölümüne ekleyip programı celeste diye aratın...)....craklı galiba çünkü satın al yazısı falan çıkmadı....bilgisayara veri transferi yaptım gayet sağlıklı gönderiyor...ancak bilgisayardan denedim telefona gönderemedim....belki birileri iyi kurcalarsa tam çözebilir....unnutmadan söyleyeyim programı kurduktan sonra telefona bir kez kapatıp açın (Restart)

• Beğen
Tepkiler: _Faruk

_Faruk

Üye
arkadaşlar sinfuliphone reposundada var(bu sourcesi olmayanlar için yazıyorum sinfuliphonerepo.com source bölümüne ekleyip programı celeste diye aratın...)....craklı galiba çünkü satın al yazısı falan çıkmadı....bilgisayara veri transferi yaptım gayet sağlıklı gönderiyor...ancak bilgisayardan denedim telefona gönderemedim....belki birileri iyi kurcalarsa tam çözebilir....unnutmadan söyleyeyim programı kurduktan sonra telefona bir kez kapatıp açın (Restart)

evet arkadaşlar bu şekilde oluyor ancak farkettiğim kadarıyla telefonun internete bağlı olması gerekiyo böylelikle Celeste active ediliyor internete bağlıyken çalıştırmayı deneyin celeste activated yazacak sonrasında kullanılıyor ben nokiaya gönderdim alma işini denemedim birşey bulursam paylaşım yaparım

----------Eklendi @ 17:34:54 ---------- Yazıldı @ 17:33:47 ----------

almayı şimdi denedim celeste açıkken direk gönderin bu kadar :D

seyyahosman

Üye
Arkadaşlar bu programın cracklisi sinfuliphone de ve nasıl yapılacağı başka forumlarda tarif edilmiş .Alıntı yapmak istemedim.

Ben kurdum Celeste cracklisini iPhone 4 versiyon 4.3.1 de sorunsuz olarak çalıştırıp N95 8 Gb telefona resim gönderdim resim aldım

Bilginize.

davudx

davudx

Üye
Evet gayet saglikli bir sekilde dosya alıp veriyor...

ZULAYHAN

Üye
4.1 icin olani yokmu yardimci olurmusunuz

ruzgar31

Üye
ben proğramı indireceğim linki bulamadım lütfen yardım nerden ve nasıl indireceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 08:50:34 ---------- Yazıldı @ 08:26:07 ----------

+1.........................

----------Eklendi @ 08:54:35 ---------- Yazıldı @ 08:50:34 ----------

+1 ya arkadaşlar bunun linki nerde ben indiremedim bir türlü teşekkür butonuna bas diyor buton nerde bulamadım

hayfans

Üye
4,2,,1 de calışmıyor

conendrum

conendrum

Üye
cydia dan sbs setings prosunu yükleyin celeste seçeneği var birde öyle deneyin

kadersiz_ask

Üye
Tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt