Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 ı satıp x6 almayı dusunuyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simaros
Üye
Konu Sahibi
5800 ı satıp x6 almayı dusunuyorum
Arkadaslar 5800 i satip x6 almayi dusunuyorum 500 tl ye ama hala kararsizim sizin fikrinizi soruyorum.
EGER MANTIKLI BULMUYORSANIZ 500 TL YE ALTERNATIF MARKA / MODEL YAZARSANIZ COK MEMNUN OLURUM...
okeane3110c
Üye
bnce sacmalık olur zaten 2 side aynı özellikli teller sadece kamera ve dokunmatik fark edio onun yerıne Samsung S5570 Galaxy Mini ala blirsin bari bunda android 2.2 var flash 10 yükleyip facede veya nette video izleye blirsin ayrntı :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beeenceee
Marchegiani
Üye
Elinde 5800, kafanda X6 varsa hiç bu olaya girme. Telefonlarda pek fark yok. 5800'a C6FW atsan X6'yı bile geçer. İlla bu fiyatlarda telefon düşünüyorsan Wave 723 alabilirsin. Kolay gelsin.
'Patron
Üye
okana katılıyorum. android
Marchegiani
Üye
Ekleme yapayım, Android'de Sony Ericsson Xperia X10 Mini almalısın. Çok güzel bir telefon.
ALpWaR24
Üye
5800 la x6 aynı zaten 500 tl çok fazla bi rakam tamam x6 nın + ları var ama 500 tl etmez arkadaşlar yardım edecektir model marka konusunda
SilentOne
Üye
xperia mini al bnce o fiyata hem andıroid işletim sistemi var