farcon
Üye
e66 kendiliginden kapanma yardim
meraba arkadaslar, ben telefonumu hacklemek icin bi suru sacmasapan uygulama yuklemeye calistim ancak basaramadim ve bu uygulamalarin cogunu HAFIZA KARTINA yuklemistim. Benim telefonum onceden kendi kendine kapanirdi dun versiyon yukselttim Vodafone Ireland v501 yaptim ve telefonum 1gun sorunsuz calisti, ve dedigim gibi bu gun hack icin ugrastim ve telefon tekrardan kendi kendine kapanmaya basladi, bende tekrar ayni versiyonu telefona phoenix araciligiyla attim ancak kendiliginden kapanmaya devam etti, bu sefer hafiza kartina format attim boyle deneyim dedim, sonucta ilginctir ki hem telefon kapanmaya devam etti hemde bazi uygulamalarin yedegini almistim guvendiklerimin onlari yukleyim dedim ama telefon bu uygulama zaten var degistirilsin mi diye sordu
bu uygulamalar hafiza kartina kuruluydu hafiza kartina format attim tekrar ayni uygulamayi yuklerken ZATEN VAR diyo, bu sacmaligin sebebi nedir cok merak ediyorum. Tesekkur ederim
bu uygulamalar hafiza kartina kuruluydu hafiza kartina format attim tekrar ayni uygulamayi yuklerken ZATEN VAR diyo, bu sacmaligin sebebi nedir cok merak ediyorum. Tesekkur ederim