Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ee som durum nedir under kardeş.

Evilblood

Evilblood

Üye
Güzel bir Fw olmuş ama kamera kullanılıyor hatasıyla tekrardan karşılaşıyorum ve birde bi fotoğrafı silemiyorum sistem hatası diye bi sorunla karşılaşıyorum yardım edermisiniz?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
nerde kaldı bu yazılım :aman2:

e|2hNx

Üye
Güzel bir Fw olmuş ama kamera kullanılıyor hatasıyla tekrardan karşılaşıyorum ve birde bi fotoğrafı silemiyorum sistem hatası diye bi sorunla karşılaşıyorum yardım edermisiniz?

Sorun senden kaynaklı öyle bi hata yok zaten olan hataların hepsini söyledik bekliyoruz

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
aynen kamerayla ilgili bi hata görmedim bende

e|2hNx

Üye
Hocam hadi :) nerelerde kaldın .d

safharat

Üye

bunun sebebi çektiğin resmi kamera açıkken siliyorsan sonra da galeride sildiğin resim hala gözüküyorsa ve silmek istediğinde silinmiyorsa, çözümü kamera açıkken ayarlardan kemera hafızasının C olarak görmesi bunun ayarını hafıza kartı olarak seçersen sorun düzeliyor

*-king-*

*-king-*

Üye
jaf nedir lütfen yardım edin

e|2hNx

Üye
Hocam daha varmı ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş neredeyse bitiyor çok az kaldı neredeyse bütün bugları giderdim:oke:

kvnc39

Üye
bu sürümün s^3 v6.1 pnht forumundan ingilizcesini kullanıyorum ben türkçesini sunduğun için teşekkür ederim arkadaşım eline emeğine sağlık..

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce versiyonunnu kullandım,onda neredeyse hiç bug yok.ne varsa Türkçe'yi ekleyince olmaya başlıyor.FW türkçe'ye uyumsuzmu ne?

kvnc39

Üye
ingilizce versiyonunnu kullandım,onda neredeyse hiç bug yok.ne varsa Türkçe'yi ekleyince olmaya başlıyor.FW türkçe'ye uyumsuzmu ne?

kodlama bölümüne giriyor bu sorun işte.ingilizce olarak verilen dil dosyalarının kaynak kodlarını açabilme imkanı olupta direk olarak oradan türkçeleştirme olsa düzelecektir de de de de işte.. :bilmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
NFE açıyor kaynak kodlarını.ama nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum:S

kvnc39

Üye
tam olarak ilgi alanım değil bilemiyorum ama nfe editor bildiğim kadarıyla sadece dosyanın içinden diğer dosyaları dışarı çıkarıyor.extract işlemi yapıyor sanırım.benim kaynak kod diye tabir ettiğim misal >>

#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main()
{
cout << "Mesajlar"<<"\n"; return(0); getch();
}

türünden. java, pascal , c++, phyton, visual basic, delphi vs... gibi yazılan programları editleme.resource işlemi kısacası.. çok bildiğimden değil sadece mantık yürüttüğümden böyle konuştum yanlışım varsa affola..bilgisayar programlama bölümü okudum ordan yola çıkarak konuştum sadece

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Pascal dilini bende biliyorum.eskiden bazı oyunların multiplayer scriptlerini bu dilde yazıyordum:D

Üst Alt