Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

e|2hNx

Üye
ama olmaz ki :( off kaç gündür bekliyoruz çıkarılmamış için mi ? hocam sen bize dün ne var ne yok temizledim dedin ve bugları o saydıklarımız ikon vs olaylarını düzelttim dedin çıkarılmamıs için mi :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hocam baştan başladım ama:) + bileşenleri çıkarınca fark ettim bazı düzeltilemeyen hatalar çıkmaya başlıyor(örn:müzik çalardaki ovi müzik)

e|2hNx

Üye
hocam baştan başladım ama:) + bileşenleri çıkarınca fark ettim bazı düzeltilemeyen hatalar çıkmaya başlıyor(örn:müzik çalardaki ovi müzik)

hocam sonucta ram yiyor ben kullanmıyorum e-mail vs gibi şeyleri ve bu cıkarılmıs versiyon :( benim gibi isteyenlerde var vallahi kaç gündür biliyorsun

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen hele bu çıkarılmamış ı yükle değiştirmek istemeyeceğine eminim:) tabi gene istek olursa çıkarırız o ayrı mesele:)

e|2hNx

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ama kardeş ben bileşenleri temizledim demedimki:) fw nin içinde artık sistemi yoran bazı çöplük şeyler vardı onları sildim.
fw bugün bir sorun olmazsa gelicek:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
yeni versiyon ne zaman geliyor?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bugün inşallah

e|2hNx

Üye
ama kardeş ben bileşenleri temizledim demedimki:) fw nin içinde artık sistemi yoran bazı çöplük şeyler vardı onları sildim.
fw bugün bir sorun olmazsa gelicek:oke:

akşama mı gelicek yani ? hocam kaç gündür pc format atıcam atmıyorum bi daha jaf kurmakla uqrasmayım diye x64 bit uyumluluk filan yorucu o yüzden

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
amin amin :naughty:

MusTy57

MusTy57

Üye
Hocam bu editledin cfw nin ingilizcesi nerede bi onu deneyelim ingilizce olarak bakalım nasılmış ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PNHT de ara bulursun Symbian v6.1 para CFW diye birşeydi

onda nerdeyse hiç hata yok.Türkçe eklendikten sonra hatalar çıkmaya başlıyor

MusTy57

MusTy57

Üye

Linki buldum burası ingilizce kullanırım diyenlere tavsiye ediyorum :) Ben yinede under kardeşiminkini bekliyorum ama bi ara kurar bakarım belki test amaçlı yoksa türkçesiz yapamam ben :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Rakavuz

Üye
Merhaba

az evel yükledim ve ilk dikkatimi çeken şey kamera kullanılıyor hatası oldu :)

bunun dışında ovi mağazayı ne yaparsam yapayım yükleyemedim, daha başka neler çıkacak bakalım...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
şuanki beta sürümdür kardeş.bugün yenilenecek.:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
son durum nedir kardeş hala mı modlama yapıyosun??

e|2hNx

Üye
Artık gelse :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ayarlar-telefon' a girememe dışında sorun yok.isterseniz bu haliyle upload edeyim:hmmm

Ali Emre Çirik

Üye
cmd 27 block hatası verio bende acaba hard format atmadığımdanmı

Üst Alt