Nokia n8 htc desire takas yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 htc desire takas yardım
arkadaşlar Çok acele fikirlerinize ihtiyacım var yarın sabaha kadar . Nokia n8 telefonumu htc desire (hd değil) kafa kafaya takas etmeyi düşünüyorum . Tek sebebi android e geçmek istemem . Yoksa n8 canavar gibi biliyorsunuz . Sizce saçma birşey yapmış olurmuyum lütfen yorum yapın kararsıZ kaldım
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim Herkesden

01kubi

01kubi

Üye
:nono:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Tercih meselesi; birbirinden üstün oldukları yönleri var; ama N8'in üstünlük oranı daha fazla.. Önermem..

• Beğen
Tepkiler: user025, pRime. ve saut1111

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
Peki bi seçenek daha çıktı :) galaxy s ?

akibet2

Üye
Bence Eğer aLıcaksan Üzerine 100 - 200 tl Koy Desire Hd al .. bunun yanında Başka bir telefon kesinlikle önermiyorum oda Desire Hd'nin Kötü yanlarını netten iyice araştır. ondan sonra aL . Yoksa Gerçekten Hayal Kırıklığı yaşıyabilirsin ama Bana kaLsa Pr 2.0 ve 3.0 'ı bekLemen

Anußis

Anußis

Üye
n8 şuana kadar kullandıgım telefonların içinde en iyisi diyebilirim

cok seyahat eden birisiyim ve otobüslerde biliyorsun artık koltukta tv imkanı var ve bunlarda usb var :D telefonumuzun şarjı otobüste bitti ve telefona ihtiyac var hemen usb kablosu ile telefonu televizyona bağla sarj olsun bunu başka bi telefon yapamıyor malesef ... x3te usbden sarj oluyordu ancak o sadece pcyi tanıyor :) bence n8in özellikleri üstüne yok

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
bu fikir hiç aklıma gelmemişti :) arkadaşlar iyice kararsız kaldım n8 gerçekten harika bi makina ama symbian yokmu artık Deli etti beni tek derdim o netden araştırdım bir Çok yorum da sizinki ile aynı . Ah Nokia biraz daha uğraşsan . .

sh0ck

sh0ck

Üye
kardesim canin ne istiosa, hangisi ihtiyacini goruyorsa onu tercih et... iyice arastirip oyle takasini yap...

saut1111

Üye
ewet

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya bence bırak şu htc leri falan n8 gibi bir tel takas edilir mi ya....bekle şu pro 2 ve 3 ü göreceksin bak ne güzellikler olacak insaallah.Sabırsızlık başa bela olur. androidi de öyle dört dörtlük sanma bi forumlarına falan baksan onlarda da problem yaşayanlar var.Yine tercih senin fakat pişman olacağın iş yapma bence.

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Çok sağolun . Bende bi heyecan hevesle sonradan pişman olacağım birşey yapmamak için sizin fikirlerinizi soruyorum .

muratcan1905

Üye
bence üstüne biraz daha koy hd al anroid alacaksan htc derim istatiksel olarak baktığın zaman android güncellemelerini en çok sunan telefon üreticisi %50 lik oranla htc alacaksan htc al kaliteli modelleri var

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Desire ile takas etme bence ama N8'i satıp üzerine biraz daha para koyup desire'dan daha iyi bi model alabilirsiniz :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
satma.... PR3 ile symbian3 çok daha gelişecek. Androide geçmek istiyorum diyorsun eğer sebebi sistem tasarımı ise bilemem ama uygulama ve oyunlarsa geçenlerde güzel bir dedikodu çalkalandı. myriad diye bi şirket android uygulamaları symbian3'te çalışabilecek hale getiren bir program yayınlanacakmış yani bu sorunda ortadan kalkacak + gameloft vs oyun firmalarıda henüz ''biz artık symbiana oyun yapmayacağız'' demediler yani yeni oyunlar mutlaka gelecektir..

ozggurr

ozggurr

Üye
Kusurlu bir N8'i bile kusursuz bir HTC desire ile takas etmem..

mademan05

Üye
13 yaşımdan bu yana nokıa.elime başka telefon değmedi

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Çok sağolun takas işinden Vaz geçtim . Telefonu elime aldım soyle biraz kurcaladim . Yok dedim :) n8 yerim seni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt