htc desire c ile nokia e72 ( veya dengi ) takas

Sponsorlu Bağlantılar

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
htc desire c ile nokia e72 ( veya dengi ) takas
htc desire c var elimde 02 / 02 / 2013 tarihinde teknosadan aldım bir kere ekranı kırıldı serviste değiştirildi şu an sıkıntısız çalışıyor. tercihen nokia e72, e5 gibi gibi makul modellerle takas düşünüyorum veya cihazın özellik, garanti, temizlik durumuna göre makul fiyata alabilirim başka model değerlendirilebilir takas tekliflerine açığım istediğim özellik olarak e72 düzeyinde olmalı birde pantalon cebinde taşıdığım için namaz kılarken, kaba olmamalı rahatsız etmemeli hayırlı alışverişler ...

mamix74

mamix74

Üye
lumia 610 takas

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
mamix74 kardeş cihaz nasıl ve 620 ile farkı ney benim için nokianın haritaları önemli özellikle sesli yönlendirmesi birde müzik kütüphanesi önemli birde nasıl ulasıcaz

- - - Eklendi - - -

bu arada söyliyeyim cihazın dahili hafızası 4 gb diyolar ama kullanıcıya ayrılan 1 gb kalan 3 gb android işletim sistemi yiyor bilgine

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim cihazin durumu gayet iyi sadece batarya takilan yerde ufak bi soyulma var oda kspak takildigi icin belli bile olmuyor cihazin farklari ise 620 wim 8 bu 7.8 dakili hafiza 8 gb tel ingiluzce ama nsvigasyon turkce

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
nasıl paslasabiliriz cihazi nerden aldiniz

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim ben istanbuldayim cihazi almanyadan babam getirdi sen nerdesin

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
ben ankaradayım pasaport kayıtlı yani sıkıntı olmaz inş'Allah

mamix74

mamix74

Üye
iki sene hic bir sikinti olmaz nasil yapariz takasi

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
Ben ankaradayım adapazarına kadar geçebilme imkanım olur en fazla istanbulun neresindesiniz yada buraya yolunuz düşer mi birde türkçeye çevirme imkanımız olur mu

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim oraya gelemem ben honda t.r fabrikasinda caliliyirum bilmiyorum karşilikli guveni nasil saglariz ama sen bana gonderirsen kargoyla ayni aldigim gun bende sana gonderirim tabi dedigim gibi guven meselesi nasil olur bilmiyorum

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
o şekilde sıkıntı olur şöyle yapılabilir herhangi bir satış sitesi üzerinden birbirimize satış açarız kimsenin gözü arkada kalmaz

mamix74

mamix74

Üye
bende o işlerden anlamam kardeşim

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Turkcell t20 15 Ay genpa garantili + 2 GB SD kart istermisin

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
android değiştirmek istiyorum zaten ilgine teşekkürler

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700 modelle takas olmuştur cümleten hayırlı alışverişler...

messevim

messevim

Üye
değişmesydn nokia n8 ile değişirdi k seninle

Üst Alt