Bu Telefonlardan Hangisi Almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtsanli

Üye
C3 aL bence Çoq KullanışLı bir telefon

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
c3 ve chat arasında kaldıysan düşünmeden c3 al. Çünkü nokia hem daha kullanışlıdır hemde yazılımsal elverişlilik olarak diğerlerinden kat be kat üstündür.

hoss

hoss

Üye
c3 ve chat arasında kaldıysan düşünmeden c3 al. Çünkü nokia hem daha kullanışlıdır hemde yazılımsal elverişlilik olarak diğerlerinden kat be kat üstündür.
yazılımı daha iyi oldugu için mi donma sorunları oluyo nokia ların telefonlarında, diğer markaları eline alıp kullanmamıs adamların lafına bakmayın,,nokia insanları kazıklamaktan başka birsey yaptıgı yok..
samsung chat kullanıcı dostudur :oke:

TeXaS_16

Üye
    Konu Sahibi
beni dine arkadaşım o cihazların içinde , ekran kalitesi en iyi 6303i , ekran çözünürlüğü en yüksek 6303i , hoparlör ses çıkışı en iyi 6303i , en iyi fotoğraf ve video çeken 6303i , en şık ve kullanışlı 6303i, milyonlarca mesajı tuş takımıyla inanılmaz rahat yazarsın bir kez bile arıza yapmaz... herkes nasıl c3 diyor anlamıyorum ya da chat sen o telefonlara bir eline al bak ve dediğim özellikleri kendin karşılaştır beni anlayacaksın... ayrıca qwerty telefonlar nokia e serisi gibi verimli değil düşük maliyetli parçalarla qwerty üretip göz boyama mutlaka beni dinle tüm bu özelliklerde en iyisi nokia 6303i , ekrandan ses çıkışına kadar kamerasından şıklığına kadar sakın hata yapma parana yazık olur... biri de çıksın bana sen hatalısın şu özelliklerde chat veya c3 daha iyi desin.... yine de sen bilirsin...

--------------- Ekleme ---------------

ve inan bana nokiayı beğenmem akıllı telefonlarda asla... ama iş bu telefonlara gelince ki özellikle 63xx serisi en iyi telefonları çıkarıyorlar hem tasarım hem fiyat performans oranı dört dörtlük... hatta ben n8i elimden çıkarmaya çalışıyorum şuan gidip ikinci hattıma 6303i alacağım... ama forumda nokia düşmanı derler bana hiç alakası oolmasa da... ben gerçek konuşurum... s40 java serisi nokiada 1 numaradır.... ve 63xx serisi her zaman en iyisi kendi alanında.... oradaki diğer telefonlar kandırmaca pişman olursun...

C3 ve S3353 çok kararsız kalırsam bunu alırım şuan için bu en son planda benim için.yorumun için teşekkürler.

samsung chat teknosa da var gidip incelemeni tavsiye ederim karizma bir telefon , 6303 hikaye cok basit bi durusu var

Teknosada 2 telefonuda az çok inceleme fırsatım oldu ama sanki nokianın tuşları biraz sert geldi samsunga göre. Ve Samsungun orda tuşu dokunmatik.

yazılımı daha iyi oldugu için mi donma sorunları oluyo nokia ların telefonlarında, diğer markaları eline alıp kullanmamıs adamların lafına bakmayın,,nokia insanları kazıklamaktan başka birsey yaptıgı yok..
samsung chat kullanıcı dostudur :oke:

Sırf bu donma sorunu kafamı çok karıştırıyor bu sorunları yaşayan çok varmış genelde hafıza kartından kaynaklanıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...