Htc mi Samsung mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inan2234

Üye
    Konu Sahibi
Htc mi Samsung mu?
Yeni telefon alıcam da ya htc wıldfıre yada samsung galaxy ace olacak sizce hangisi?

61semih

61semih

Üye
samsung galaxy ace :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy ace

silver021

silver021

Üye
Galaxy ace fiyatiyla performansiyla birde android olarak bence başarili ve üstün bir cihaz.

şazenuş

şazenuş

Üye
Ikiside güzel cihaz.o fiyata çok temiz garantili htc desire bulman mümkün.

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Samsung Galaxy Ace:oke:

61semih

61semih

Üye
Ikiside güzel cihaz.o fiyata çok temiz garantili htc desire bulman mümkün.

2.el ama
sende desire kullanıyorsun sanırım telefonun şarjı nekadar gıdıyor 1 gun bıle gıtmedıgı dogrumu? cıhaz super bır cıhaz ama şarj sorunu gercekmı acava 1gun bıle gıtmedıgı

şazenuş

şazenuş

Üye

2.el ama
sende desire kullanıyorsun sanırım telefonun şarjı nekadar gıdıyor 1 gun bıle gıtmedıgı dogrumu? cıhaz super bır cıhaz ama şarj sorunu gercekmı acava 1gun bıle gıtmedıgı

Bi bakıma doğru.eğer 3g kapalı olursa şarj 1.5 güne kadar gidiyor.bende şu anda desire hd var ayrıca.desire eski cihazimdi.htc nin şarj problemi olduğu doğru ama htc gibi herşeyi yapabileceğiniz bir telefon daha yok.atrix ve optimus .2x te güzel cihazlar.:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hiç htc ye falan bulaşma direk galaxy ace al

hunter121

Üye
samsung galaxy ace

kömürkenti

kömürkenti

Üye
bencede galaxy ace

61semih

61semih

Üye
Bi bakıma doğru.eğer 3g kapalı olursa şarj 1.5 güne kadar gidiyor.bende şu anda desire hd var ayrıca.desire eski cihazimdi.htc nin şarj problemi olduğu doğru ama htc gibi herşeyi yapabileceğiniz bir telefon daha yok.atrix ve optimus .2x te güzel cihazlar.:oke:
atrix 4g nın ustune cıhaz yok zaten suanda galaxy s2 veya htc evo 3d olabılır
hiç htc ye falan bulaşma direk galaxy ace al

htc ye bulasmayın demekle heralde htc nın adı bır marka oldugunu kastedıyorsun :kop:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
HTC birazcık ön plana çıkıyor, çok az.

ricardo45

ricardo45

Üye
dostlar benim galaxy ace kayıt dışı çıktı teknosadan almıştım,çok kötü mağdur oldum.bulaşmayın bu aralar.cihaz harika ama malesef böyle sıkıntısı olanlar da var

ricardo45

ricardo45

Üye
beyler bende ace vardı memnundum ama cihaz kayıt dışı çıktı teknosadan almıştım geri verdim.bu aralar ace alma belki sendede sıkıntı çıkar.ama öneririrm fiyat performans olarak en uygun android telefon

kömürkenti

kömürkenti

Üye
galaxy ace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...